Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 5. Exes and new loves

Walking backwards.. [Bandcest]

30 sep 2009 - 16:31

903

0

272



5. Exes and new loves

De stem zo duidelijk, zo melodieus; het was als een nachtegaal die zijn lied zong op de mooiste nacht van het jaar. Een stem die mijn hart sneller liet slaan en totaal liet stoppen tegelijkertijd… Gewoon door mijn naam te zeggen.

“S-Strify?”¯ Vroeg ik bibberend.

Waarom belde hij mij? Wat wil hij? Waarom NU?

“Hallo, Kiro.”¯ Herhaalde hij zachtjes. “Ik wou even bellen en zeggen dat ik over twee weken langskom, tijdens mijn meivakantie. We hebben de kaartjes al; mijn vliegtuig land in Birkenfield om tien uur ’s morgens twee weken vanaf vandaag. We nemen geen hotel kamer, dus ik zou het fijn vinden om bij iemand te logeren.”¯ Zei hij. Ik luisterde gewoon, in shock.

Bijvoorbeeld, waarom belde hij MIJ en niet Yu? Of Shin?

En hij had nog steeds mijn nummer…

“J-Ja, denk ik,”¯ Zei ik, niet oplettend wat ik zei. Ik was nog steeds in shock van wat er gebeurde.

“Geweldig! Dankje, Kiro.”¯ Mijn hart maakte een sprongetje toen hij mijn naam zei. “Mijn mobiel was uit, mijn vader had de rekening natuurlijk niet betaald. Dus vertel de anderen dat ik kom, oké?”¯ Vroeg hij, maar hij vroeg het niet echt; het was meer een commando.

“Ja..”¯ Antwoordde ik langzaam.

“Dankje, Kiro, ik zie jullie over twee weken.”¯ Zei hij en toen viel het gesprek uit. Langzaam haalde ik de telefoon bij mijn oor vandaan en stopte hem weer in mijn zak.

Twee weken..

In twee weken tijd zag ik Strify weer.

“Alles goed?”¯ Vroeg Jake en hij legde een hand op mijn schouder. Ik kijk op naar hem; zijn bezorgde bruine ogen kalmeerde me een beetje. Ik keek weg.

Shin, Luminor.. Yu..

“Ik weet het niet..”¯ Ik aarzelde even, daarna keek ik weer naar hem. “Ik moet gaan.”¯ Zuchtte ik. Ik moest het Yu vertellen. Ik rende uit de badkamer, naar Jake’s kamer; pakte mijn jas en checkte mijn zakken op mijn portemonnee, sleutels en mobiel. Jake liep ook naar binnen en blokkeerde mijn uitgang.

“..Kiro?”¯ Vroeg hij langzaam. Ik keek naar hem. “Komt alles wel goed met je?”¯ Hij keek heel bezorgt bij de gedachte dat er iets mis ging in mijn leven. Ik liep naar hem toe.

“Ik vertel het als het zo is.”¯ Zei ik, en ik ging op mijn tenen staan om hem een kus op zijn lippen te geven. “Ik beloof het,”¯ Zei ik en hij stapte uit de weg. Ik rende naar de voordeur, langs mijn auto en stopte op de stoep. Snel keek ik of er auto’s aankwamen en rende daarna de straat over naar Yu’s huis. Ik klopte hard op de deur.

Yu’s oudere zus deed open.

“Waarom klop je op de deur alsof de wereld vergaat?”¯ Vroeg ze arrogant. Ik negeerde haar opmerking.

“Is Yu hier?”¯ Vroeg ik.

“Hij is bij Shin.”¯ Zei ze en ze sloot de deur voor ik nog iets kon zeggen. Ik draaide om en rende terug naar mijn auto, stapte in en startte de auto.

Ik reed naar Shin’s huis en parkeerde op de oprit.

Ik rende naar de voordeur en klopte niet, sinds hij tot al open was. Zijn moeder hoorde me binnenkomen en kwam even kijken. Ze glimlachte lief naar me.

“Hoi, Kiro!”¯ Zei ze en ze zwaaide. “Ik herkende je bijna niet met je nieuwe kapsel! Staat je leuk; Shin, Yu en Lumi zijn boven.”¯

Ik bedankte haar en vloog naar boven. Ik vond de drie, zittend op Shin’s vloer. Ze speelden Halo op Shin’s grote tv. Ze keken allemaal naar me toen ik binnenstormde.

“Kiro? Je haar ziet er GEWELDIG uit!”¯ Riep Yu en hij drukte op het pause knopje.

“Het ziet er heel goed uit.”¯ Zei Luminor met een vriendelijke glimlach.

“Heeft Jake dat gedaan?”¯ Vroeg Shin grijnzend. Ik staarde naar hun en hun gezichten betrokken.

“Wat is er gebeurd?”¯ Vroeg Yu.

“..Strify belde me.”¯

Er was een klein moment van stilte en daarna haalde ze tegelijk hun mobieltjes uit hun zak.

“Geen gemiste oproepen.”¯

“Hij heeft mij niet gebeld.”¯

“Mij ook niet.”¯

“Hij belde me en vertelde het ergste nieuws mogelijk.. op et ERGSTE moment ooit!”¯

Ik denk dat ze mijn wanhopige stem hoorden want ze keken elkaar even aan. Daarna vertelde ik ze over de geweldige morgen met Jake. Over weddenschap met de zoen, de flirts, en hoe geweldig Jake mijn haar had gedaan en hoe geweldig de zoen was. En hoe mijn telefoon trilde, en wat Strify me vertelde. Ik vertelde ze alles tot het moment dat ik hier kwam.

“Oh god,”¯ Zei Yu. Lumi leunde naar achter en sloeg zijn handen voor zijn gezicht. Shin knuffelde me, en ik knuffelde hem terug.

“Wat moet ik doen?”¯ Vroeg ik hun. “Als Strify binnen 4 meter in mijn buurt komt, ga ik huilen en hem vertellen dat ik van hem houd, maar ik wil dat het at wordt tussen mij en Jake.”¯ Huilde ik, tranen vielen terwijl ik Shin harder vast hield.

“Wat moet ik doen!”¯ Huilde ik. Ik wilde dat iemand me advies gaf. Ik wilde een hint over hoe ik dit moest gaan doen.

“Ga voor Jake.”¯ Zei Yu. Ik stopte met huilen en tilde mijn hoofd op van Shin’s schouder om naar hem te kijken. “Ga voor Jake, en dan doen wij ons best om Strify bij je weg te houden.”¯ Zei Yu en Lumi knikte.

“Dat zou een goede manier zijn.”¯ Zei Luminor. “Houd die Jake persoon bij je als je op openbare plekken bent.”¯ Stelde hij voor.

“Heb je ze niet ontmoet?”¯ Vroeg ik. “Jake en Tim is een tweeling met wie we bevriend zijn,”¯ Zei ik. Luminor’s ogen vulden zich met interesse.

“Een tweeling?”¯

X

X


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.