Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 7. Pizza and dreams..

Walking backwards.. [Bandcest]

14 okt 2009 - 14:35

1631

2

255



7. Pizza and dreams..

X

X

“Pizza?”¯ Stelde Jake voor toen we hand in hand door de stad liepen. Er waren veel restaurantjes aan deze straat, wat het bijna onmogelijk maakte om te kiezen.

“Pizza klinkt goed.”¯ Zei ik en we liepen een pizzeria in. Het was vrij klein en een best intiem restaurantje. Met lampjes aan de muren, veel kaarsen en er waren niet veel mensen. Het was dan ook al 3 uur, dus het zou ook raar zijn als het vol zat. We gingen zitten en bestelden een pizza om te delen.

“Dus wat doen we nou?”¯ Zei Jake terwijl hij met zijn armen op de tafel ging leunen. “Gaan we eerst een tijdje daten, of draai je er niet omheen en worden we gelijk serieuzer?”¯ Vroeg Jake schaamteloos. Ik lachte.

“Ik wil je de mijne kunnen noemen.”¯ Zei ik duidelijk. En dat was waar, ik wilde Jake voor mezelf, ik wilde hem niet delen. Ik wilde in zijn bruine ogen kunnen kijken en denken HIJ is van MIJ! Jake grinnikte en glimlachte.

“Dan ben ik helemaal van jou.”¯ Zei hij en hij leunde voorover, ik leunde ook voorover en kuste hem op zijn lippen.

Nu had ik mijn hapje..

En ik had zoveel als ik wou..

De pizza kwam, ik at 3 stukjes en Jake de andere 5. Man, die jongen had een bodemloze maag. Na onze late lunch date liepen we naar mijn auto en reed ik hem naar huis. Ik kuste hem nog een keer en hij stapte uit. Daarna reed ik weg.

Ik reed gelijk naar Shin’s huis. Grijnzend als een idioot reed ik in mijn auto. Toen ik bij Shin aankwam rende ik bijna naar de voordeur en belde aan. Shin opende de deur en liet me binnen.

“Ik heb een vriendje!”¯ Zei ik vrolijk tegen Shin terwijl we zijn kamer binnen liepen. Shin, op zijn beurt, grijnsde breed naar me.

“Yay!!”¯ Riep hij en hij gooide zijn armen in de lucht van enthousiasme. Ik vertelde hem over onze date en Shin luisterde aandachtig.

“Dus wanneer had je gepland om Yu te vertellen over je.. dromen?”¯ Vroeg ik, mijn stem zachter makend zodat niemand het hoorde. Shin’s wangen werden gelijk rood.

“Ehm.. Ik weet het niet, ik heb niet echt.. een manier gevonden om het op te brengen, in een gesprek..”¯ Zei Shin, struikelend over zijn eigen woorden.

“K’mop Shin. Volgende keer dat je hem ziet sleep je hem gewoon weg en vertel je het!”¯ Zei ik. Shin schudde zijn hoofd.

“Nee, ik ben niet zoals jij Kiro. Ik heb niet het zelfvertrouwen om hem in zijn ogen te kijken zoals dat.”¯ Mompelde Shin.

“Yeah right, alsof ik zelfvertrouwen heb. Ik ga mijn nieuwe vriendje gebruiken als excuus om de persoon waar ik verliefd op ben te ontwijken. Wat een zelfvertrouwen heb ik zeg.”¯ Zei ik terwijl ik met mijn ogen rolde.

“Misschien niet, maar je had genoeg zelfvertrouwen om allebei die personen te vertellen dat je ze leuk vond, toch? En het kon je niet schelen hoe ze naar je keken! Ik zou mij dat graag zien PROBEREN,”¯ Beargumenteerde hij mij. Ik dacht even na. Het was waar, toen ik Strify leuk vond, vertelde ik hem en vandaag heb ik het Jake recht in zijn gezicht gezegd. Ik geloof dat ik meer zelfvertrouwen had dan ik toegaf.

“Nou, vertel het hem dan via de telefoon. Het is niet dat je een hele liefdesverklaring aan hem gaat geven, je verteld hem dat je natte dromen over hem had.”¯ Zei ik rationeel. Hij rolde met zijn ogen.

“Ja, alsof dat zoveel verschil maakt.”¯ Zei hij. “Kan jij het hem vertellen?”¯ Vroeg Shin mij wanhopig.

“Oh ja, dat zal vast goed gaan; ‘Hey Yu, Shin vertelde me dat hij natte dromen over je heeft, al bijna een jaar ofso. Ok, bedankt, doei!”¯ Zei ik sarcastisch. “Vertel het over de telefoon als je het niet face to face kan.”¯

Shin zuchtte,

“Misschien doe ik dat ook wel.. Het zal niet zo erg zijn als face to face.”¯ Zei Shin..

X

X

Ik stond in het midden van een donkere kamer. Ik stond met mijn armen boven mijn hoofd en ze waren vastgebonden aan het plafond. Ik was naakt, op de kettingen na die me aan het plafond bonden, en keek rond.

Jake en Strify verschenen beiden voor me met geheimzinnige grimassen; ze waren beiden naakt.

Jake’s ogen waren afgedekt met een grijze blinddoek, maar hij scheen wel precies te weten waar hij was, en wat er gebeurde in de kamer want hij likt zijn lippen sensueel. Ik keek naar Strify, die niet geblinddoekt was; hij had een witte draad om zijn nek, een zwarte draad om zijn ene pols en een rode om zijn andere pols.

Ze kwamen beide op me af..

Ik voelde hun handen mijn borst aanraken, spelend met mijn tepels. Jake legde een hand op mijn rug en ging met zijn goed gemanicuurde nagels over mijn ruggengraat. Ik holde mijn rug toen hij dat deed en Strify kuste me, zijn getalenteerde tong gleed mijn mond in. In kreunde in zijn mond terwijl Jake me aanraakte op mijn gevoelige rug, zijn vingers gleden omhoog en omlaag over mijn gevoelige huid.

Strify’s handen gingen naar beneden en zijn vingers streelden mijn heupen; hij ging voorbij mij penis, en streelde en bespeelde mijn dij met zijn hand en vingers. Jake deed precies het andere bij mijn andere dij. Ik voelde me snel hard worden en ik hijgde. Jake stopte met mijn rug aanraken en verplaatste zijn hand naar mijn schouder. Hij gleed met zijn vingers over mijn nek door mijn haarlijn. Hij greep mijn haar en trok mijn hoofd langzaam naar achter. Ik hijgde toen hij dat deed en Strify kuste mijn nek teder.

De kussen bestonden bijna niet tot Strify in mijn nek beet. Ik kreunde en hijgde van de genot/pijn die Strify in mijn nek plaatste. Jake’s hand gleed uit mijn haar, over mijn borst, over mijn buik naar mijn onderlichaam. Hij masseerde mijn heupen met zijn handen, wat mij liet kreunen van genot.

Strify’s hand gleed ook naar beneden over mijn huid en eindelijk raakte hij mijn harde penis aan..

Mijn hoofd gooide ik in mijn nek van genot.


Ik hapte naar adem; snel zat ik recht overeind in mijn bed en staarde in de duisternis. Ik graaide naar het lichtknopje van mijn bedlampje en deed hem aan.

Een licht vulde de kamer, ik kneep mijn ogen samen tegen het pijnlijke licht en staarde naar de vloer. Ik was in mijn eigen kamer, in mijn eigen bed, in mijn eigen zweet.

Het was een droom.

Ik keek naar de klok. 3 uur ’s nachts. Ik zuchtte en stapte uit bed. Toen de dekens verplaatsten voelde ik een rilling van genot door mijn lichaam gaan. Ik keek en zag een flinke bobbel in mijn boxer. Ik bloosde terwijl ik me de droom herinnerde.

Ik liep mijn kamer uit en sloop naar de badkamer. Ik nam een hete douche en kreeg mijn erectie weg op de manier waarop de meeste tiener jongens dat doen. Toen ik klaar was deed ik een schone boxer aan en liep naar beneden. Ik pakte een glas water en liep terug naar mijn kamer.

De droom maakte me paniekerig.

Waarom had ik een natte droom over Jake en Strify? Waarom SAMEN?

Ik pakte mijn mobieltje; Luminor was goed in het ontcijferen van dromen. Ik belde hem en dacht niet na bij wat ik deed tot het al te laat was. Luminor nam op.

“Je moet een hele goede reden hebben om mij en Jetsam om half vier ’s nachts wakker te maken, Kiro.”¯ Gromde de diepe stem van Luminor; hij klonk bijna duivels zo vroeg in de morgen.

“I-Ik.. Het spijt me. Ik had alleen een rare droom.”¯ Zei ik tegen hem. Hij zuchtte; ik hoorde gerommel op de achtergrond.

“Oke, wat is er gebeurt?”¯ Vroeg hij. Ik legde hem alles uit, de draden, blinddoek, kettingen..

“Nou de kleuren zijn makkelijk: Strify, je ex-lover droeg een rode, zwarte en een witte draad. Rood betekend passie of lust. Zwart angst. En wit betekend puurheid of perfectie. De grijze blinddoek op je tegenwoordige lover is vrij interessant. Niet omdat het een blinddoek ik, maar het is een grijze blinddoek. Blinddoeken betekenen dat je niet eerlijk bent, of je probeert iemand te misleiden. Maar de blinddoek was grijs; grijs betekend ontrouw, onzeker; denk ‘grijs’. Je bent je emoties aan het ontkennen en je liegt tegen jezelf om jezelf t laten zien dat je niet eerlijk bent tegen Jake, en eigenlijk nog steeds gepassioneerd bent door de perfectie, in je hoofd, dat is Strify. En dat maakt je bang. Zwart, rood, wit en grijs.

De kettingen zijn vrij uniek, je bent jezelf aan het tegenhouden. Je moet alles uitzoeken in je hart, voor je gewond raakt.

Je droom is makkelijk. Strify, je ex lover, en Jake, je tegenwoordige lover, zijn aan het strijden in je onderbewustezijnde om je emoties te beheersen. De draden en blinddoek zijn gewoon symbolen wat ze voor je betekenen. Strify was je eerste liefde, toch? Hij is, of was, perfect in jouw ogen. Je was verliefd op hem, mentaal en fysiek, maar het feit dat je nog steeds gevoelens voor hem hebt, maakt je bang. Jake, aan de andere kant, is een onbekend iets. Je weet niet helemaal wat je voor hem voelt, dus laat je jezelf geloven dat je hem leuker vind dan je doet.”¯ Zei Luminor. “Als dat logisch klinkt.”¯

“En het seks gedeelte, wat betekend dat?”¯ Vroeg ik.

“Makkelijk: Je moet neuken. Je hebt geen seks gehad sinds je Strify voor het laatst zag en je bent gefrustreerd. En de angst van Strify weerzien met je nieuwe vriendje helpt niet echt,”¯ Zei Luminor met een gaap. “Ik ben echt moe, ik ga weer naar bed, Kiro.”¯

“Oke, bedankt Lumi.”¯ Zei ik.

“Graag gedaan, Kiro.”¯

“Welterusten!”¯

“Welterusten.”¯ Mompelde hij en het gesprek werd beëindigt. Ik legde mijn telefoon weg en ging weer liggen.

In slaap komen zou moeilijk worden..

X

X


Reacties:


TwinVampire
TwinVampire zei op 25 okt 2009 - 8:50:
Haha lekker droog van Lumi maar ja ik vind het echt een super verhaal^^
Xxx


BliebX
BliebX zei op 30 sep 2009 - 22:08:
ik vind Kiro echt droog in t
eerste gedeelte met Shin x']
Arme Shin =O

en die droom van Kiro, hmm...
Luminor is wijs 8D
I like that ^^

En nu wil ik meer! =D
wnt ik wil wete wat Klier gaat doen
als Strify er is en hij ook nog met
Jake zit =O

xx <3