Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 8. Airports and first loves..

Walking backwards.. [Bandcest]

14 okt 2009 - 14:35

2550

2

226



8. Airports and first loves..

Nog een hoofdstuk. Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden.. Reacties zijn welkom xD

X

X

Dus..

Ik weet niet wie ik boos had gemaakt, maar iemand mocht me niet.

Ik weet niet WAT ik had gedaan om een van de hogere krachten boos te maken, maar die trut Karma en vrouwe Geluk waren met stokken naar me aan het prikken.

Als je wilt dat iets gebeurt, elke seconde dat je wacht, het neemt gewoon tijd. Geen haasten. Zo. Langzaam. Zo. Menselijk. Mogelijk.

Maar als je NIET wilt dat iets gebeurt, lacht ironie je uit en trapt je in je kruis. De week nadat ik wat met Jake kreeg ging veel te snel voorbij.

VEEL te snel.

En ik wou dat het niet zo was.

Want, wat weet je? Het is zondag, de dag dat Strify aankomt in Birkenfield. En, beter, Shin heeft een deal met me gesloten. A;s ik met de hele groep mee ga Strify ophalen op het vliegveld, gaat Shin Yu vertellen over zijn dromen. Niet over de telefoon, niet in een e-mail of sms. Face to face.

Het ENIGE dat me hielp controle te krijgen was Jake. Die naast me stond in de terminal op het vliegveld. Hij hield mijn hand vast.

Hij was niet anders dan normaal, gewoon koel, toen ik vroeg of hij meeging Strify ophalen. Natuurlijk zei ik onze vriend Strify, wat niet per se een leugen was, tenslotte WAS hij onze vriend. Maar ik liet het deel waarin hij mijn ex vriendje was er buiten.

I was blij dat mijn vriendje er was, want hij was het levende bewijs dat ik verderging met mijn leven. Dat was goed want ik had een groot paniek moment toen we naar het vliegveld reden; gelukkig reden Romeo en Shin met me mee, dus ze kalmeerden me een beetje.

We hadden 2 autos. Mijn auto en Tims auto. Samen was dat tien zitplekken. Jake, Luminor en Yu zaten bij Tim. Terwijl Romeo en Shin bij mij zaten. Ik was aan het panieken om meer dan een reden.

Ãâ°én was omdat stomme Shin me dwong het te doen. Twee was omdat Jake Strify ging ontmoeten en wat als Strify een Strify zet deed en hij zich voor stelde als mijn ex vriendje slash lover? Wat als Strify me terug wou? Het zou niet de eerste keer zijn dat DAT gebeurde. Wat als Jake Strify niet mocht? Of andersom?

En waarom, waarom, WAAROM belde Strify MIJ?!

Gelukkig weerhielden Romeo en Shin me er de hele weg van om mijn haren uit mijn hoofd te trekken. En toen ik uitstapte kwam Jake gelijk op me af en verstrengelde zijn vingers met de mijne. Ik wist dat ik het kon.

Het is een raar soort van kracht dat je krijgt als je in een relatie bent dat de slechte dingen in je hoofd weg laat gaan als je die andere persoon ziet.

Strifys vliegtuig is net geland. Zei Shin toen hij terug kwam van de vlieg updates. Hij gaf me een blik, dat mij vroeg of ik klaar was. Ik keek even naar Jake en glimlachte naar Shin.

Aan de buitenkant betekende het: Strify? Psshh!! Niks aan de hand.

Maar aan de binnenkant betekende het: HIJ is het enige dat me weerhoud om als een gek hier weg te rennen.

Een paar minuten verstreken terwijl wij zevenen praatten en grapjes maakten. Ik kuste Jake op zijn wang en hij grijnsde naar me.

Daar is hij! Zei Yu opgewekt. Ik keek om naar de roltrap maar zag geen Strify. Ik zag geen zwartharige, drama queen.

Oh mijn god, hij lijkt op Kiro. Zei Luminor. Ik begon gelijk te zoeken naar iemand met mijn kapsel en vond hem. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik hem zag.

Strifys haar leek op de mijne; een beetje over zijn schouders, een bruine kleur. Lichter dan de mijne, maar wel helemaal bruin en zijn voorste lokken waren gebleekt.

Hij droeg een zwarte skinny jeans met een grijs en roze shirt. Veel kettingen om zijn nek en een overwinnende grijns op zijn gezicht.

Hij was dunner dan de laatste keer dat ik hem zag.

De man achter hem boog naar voren en fluisterde wat in zijn oor; Strify leunde naar achter om te luisteren.

Een steek ging door mijn buik, maar ik negeerde het.

Strify grijnsde breed terwijl hij op ons afkwam en toen ze beneden waren liep hij op ons af.

Welkom terug, Strify! Zei Yu terwijl hij naar Strify liep en hem knuffelde. Shin kwam daarna, en daarna Lumi. Ik maakt geen aanleiding om hem te knuffelen, zoals mijn vrienden deden.

Maar ik wilde wel. Ik wilde ZO graag.

Strify dit is onze vriend Romeo, je hebt hem vorige keer heel kort ontmoet. Zei Yu. Romeo en Strify wisselden vriendelijke begroetingen uit.

Twee jaar geleden.

De laatste keer dat Strify kwam bedoel ik.

En dit is onze nieuwe vriend Tim. Zei Shin terwijl hij Tim naar voren duwde, zodat hij Strify kon begroetten. Strify draaide zich daarna naar Jake en mij.

Strify, dit is mijn vriendjeJake. Zei ik. Strifys grijns verdween.

Voor een klein moment was hij uit het veld geslagen.

Dacht hij dat ik niet verder zou gaan?

Jake lachte vriendelijk naar Strify en schudde zijn hand. Strify was nog steeds wat uit het veld geslagen, maar herpakt zichzelf snel. Hij keek een halve seconde naar mij en toen weer naar Jake.

Een halve seconde.

Een halve seconde in onze eerste face to face confrontatie in twee jaar, en in een blik wist ik dat Strify HEEL veel vragen voor me had.

Hallo, ik ben Jake. Tims tweelingbroer. Zei Jake, een goede startzin voor een conversatie. Dat pakte Strifys aandacht.

Nee! Ga eens naast elkaar staan! Zei Strify en hij trok Tim naast Jake.

Ik en twaalf minuten ouder. Zei Tim.

Ja maar ik ben langer, zelfs als je mijn haar niet meetelt. Zei Jake. Ik pakte een lok van Jakes haar en draaide het flirtend om mijn vinger.

Ik houd van je haar, Jake. Zei ik. Jake grijnsde naar mij en kuste me zacht op mijn lippen. Ik kon de energie van Strify voelen de tweede keer dat Jakes lippen de mijne raakte.

Niet op letten, Zei Yu. Ze doen dat flirt-kus gedoe de hele tijd als ze bij elkaar zijn.

Niet jaloers zijn, Yu. Groen is niet je kleur. Zei Jake.

Ohh.. Ouch! Zei Strify, en toen richtte hij zich op de persoon die naar hem fluisterde op de roltrap. Ik was bijna vergeten dat hij daar stond.

Hij was lang, met bruine ogen en bruin haar. Hij had wat stoppels op zijn rechte kaaklijn. Hij droeg een zwart bandshirt en een lossige jeans. Zijn neus was gepierced en hij had vele tattoos op zijn armen. Hij lachte arrogant naar ons.

Dit is mijn vriendje, Syn. Zei Strify, en hij pakte zijn hand. Hij is mijn metgezel tot vrijdag, dan moet hij terug. Maar ik blijf de volle twee weken. Informeerde Strify ons. Ik voelde een aantal paar ogen naar me kijken. En ik sperde mijn ogen open bij het nieuws.

Waarom heb je het feit dat zijn vriendje kwam niet verteld? Vroeg Yu.

Wist je van hem? Stelde Shin als betere vraag.

Ik negeerde ze beiden.

Strify, Shit, ik zei zijn naam hardop, Je hebt me niet verteld over enige vriendjes, ik dacht dat je zei dat alleen jij kwam. Zei ik. Strify versmalde zijn ogen een beetje.

Nee Ik denk dat ik zei dat WIJ kaartjes hadden en dat WIJ geen hotelkamer namen, Zei Strify.

Als het moet nemen we een hotelkamer, Strify. Het is niet zon groot probleem. Zei Syn tegen hem.

De gedachte van die twee alleen in een hotelkamer was niet zo goed voor me, gelukkig hadden Yu en Shin dat door.

Nee, het is oké. Zei Shin.

We hebben genoeg ruimte! Lachte Yu. Strify glimlachte en sloeg zijn armen om Syns middel.

Naar de bagage dan. Zei Strify en we liepen naar de bagage.

Dus wat was je naam ook alweer? Vroeg Romeo toen hij naast Strify en Syn ging lopen.

Ah, Synyster Gates, maar mijn vrienden noemen me Syn. Zei Synyster, erg zeker van zichzelf. Ik zag zijn gezichtsuitdrukking niet want ik en Jake liepen achter de groep aan. Shin liep wat langzamer om naast ons te kunnen lopen.

Whats up? Vroeg Jake.

Niet veel, ik wou het alleen even hebben over de zitting tijdens de rit terug. Zei Shin een beetje afdwalend. Gelukkig merkte Jake het niet.

Ik neem Jake, Romeo en Yu, zodat Strify en Synyster samen in Tims auto kunnen. Stelde ik voor. Shin knikte.

Ik zal het Tim vertellen. Zei hij en hij liep naar Tim. We stopten even om de bagage op te halen.

Dus wat betekent Strify voor je? Fluisterde Jake naar me. Mijn hart maakte een sprongetje en het eerste wat ik dacht:

Wie heeft het hem verteld?

Hij was mijn eerste vriend toen ik naar de middelbare ging, waarom? Vroeg ik, opkijkend in zijn bruine ogen.

Omdat je in mijn hand kneep toen je hem zacht, en je kneep nog harder toen hij Syn voorstelde. Zei Jake. Ik zag vele vragen in zijn ogen. Mijn hart stopte even met slaan.

Jake had het uitgevogeld.

En als hij de conclusie nog niet had, had hij zeker wel een idee.

I-Ik vertel het later, oké? Vroeg ik om het onderwerp te omzeilen. Als we alleen zijn. Voegde ik eraan toe, weer terug kijkend in zijn ogen. Jake twijfelde even en knikte toen.

Oke! Op weg dan maar! Zei Romeo, en Tim juichte luid. We liepen over de parkeerplaats en ik pakte Jakes hand, maar hij trok hem terug.

We deden de koffers in mijn auto, anders was Tims auto veel te vol en we stapten in.

Het was helemaal stil voor een paar minuten, toen begon Jake te praten.

Kiro, wat betekent Strify voor je? Vroeg hij alweer. Shin en Romeo bevroren beiden op de achterbank. Het was waar dat Romeo Strify nooit echt ontmoet had, maar hij had van Yu, Shin en mij gehoord wat Strify voor mij was en is.

Ehm..ik.. Zei ik en ik keek even in de achteruitkijkspiegel naar Romeo en Shin voor steun. Jake zag dat en keek naar de geschrokken gezichten van Romeo en Shin, daarna keek hij weer naar mij.

Dus, aan hun gezichten te zien, ben ik de enige die het niet weet. Constateerde Jake.

..En Tim. Zei ik, proberend om mijn lot te ontwijken.

Wat betekent Strify voor je? Herhaalde Jake, dit keer iets dwingender.

Kan ik het vertellen als we alleen zijn? Vroeg ik wanhopig.

Waarom? Zij weten het al, toch? Er was een moment van stilte terwijl ik naar de weg voor ons staarde; ik voelde Jakes ogen branden.

WAAG het niet om tegen me te liegen, Kiro! Siste Jake. Zijn stem klonk bedreigt en gekwetst, en het maakte mijn hart sneller kloppen. Ik durfde niet naar hem te kijken.

Weet je nog dat toen je mijn haar deed, en we praatten over ontmaagd worden door onze eerste liefde? Vroeg ik hem uiteindelijk.

Stilte beantwoordde mijn vraag overduidelijk.

Oh, Was alles wat Jake zei. Hij vroeg niks meer over het onderwerp, hij had zijn antwoord gekregen.

Wat was Strify voor me? Mijn eerste liefde. De man die ik alles gaf. De persoon van wie ik mijn hart terug wil.

Ik ben BOOS. Zei Shin, de stilte doorbrekend.

Waarom? Vroeg ik hem.

Omdat ik net besefte dat ik nu mijn deel van de deal moet nakomen. Zei Shin. Ik lachte. Ik lachte zo hard dat ik mijn vuist tegen het stuur sloeg en per ongeluk toeterde. Het geluid liet ons schrikken en ik trok aan het stuur. We begonnen te slingeren, maar ik kreeg de auto al snel weer recht.

Er was een halve seconde pauze voor we allemaal in lachen uitbarstten. Een toeter hoorden we naast ons, zon halve minuut nadat we in lachen waren uitgebarsten. We keken en zagen Tims auto, met Strify die een papiertje tegen het raam drukte met de tekst: Wat heeft Kiro gehad?

Jake en Shin grinnikten en ik snoof minachtend. Daarna zicht ik met één hand in het vakje naast de stoel naar een blok papier en een pen. Die gaf ik aan Romeo.

Schrijf op: Coke, ook wat? Zei ik en Jake lachte. Romeo schreef het op en hield het tegen het raam.

Ze kijken niet. Zei hij. Ik toeterde, en ze keken. Dit ging zo door tot we bij Yus huis aankwamen. We stapten allemaal uit met grijnzen op onze gezichten.

Waar ging dat in godnaam over? Vroeg ik Strify lachend. Strify grijnsde.

Waar ging jouw rijgedrag in godsnaam over? Help me herinneren dat ik niet met Kiro meerijd!! Riep hij. Yu en Shin grinnikten.

Nee, Kiro is een goede chauffeur, je moet hem alleen niks levensbelangrijks of schokkends vertellen en dan is er niks aan de hand. Zei Jake plagerig. Ik duwde hem speels tegen zijn arm.

Klojos! Zei ik. Als jullie me blijven plagen rijd ik jullie nergens meer heen!! Moet ik jullie herinneren dat ik hier de enige ben die LEGAAL anderen rond mag rijden? Zei ik, Tim bedoelend met mijn klemtoon. Tim haalde zijn schouders op.

Dat is misschien waar, maar ik kan tenminste rijden zonder dat het lijkt alsof ik net uit de kroeg kom.

Ik rolde met mijn ogen.

Mijn vrienden waren zo stom.

Ik hield zielsveel van ze.

Ja, ja, whatever. Ik moet naar huis. Jake, als je het aankan om een lift van me te krijgen, kan je mee. Zei ik terwijl ik mijn autodeur opende. Jake glimlachte.

Ik denk dat ik het wel overleef. Zei hij terwijl hij instapte.

Ik zwaaide naar iedereen toen we wegreden en reed naar mijn huis.

Dus.. Begon Jake.

Als je gaat praten over wat ik denk dat je gaat praten, waarschuw ik je. Er zijn dingen die ik je waarschijnlijk niet vertel. Waarschuwde ik hem.

Ouch. Zei Jake.

Sorry, maar ik haat het ECHT om even mijn relatie met Strify te praten, zei ik. Hij was mijn eerste liefde, en dat zal hij altijd zijn. Er zal altijd een klein deel in me zijn dat van hem houd. Het is hetzelfde met jou, ja? Als je ooit je eerste liefde zou zien; zou je nog steeds een soort van band voelen, toch? Ze zal altijd je eerste liefde zijn. Zei ik. Jake nam diep adem en dacht na.

Ja, denk ik. Ik bedoel, ik denk nog steeds aan haar en mijn hart doet een beetje pijn als haar naam omhoog komt bij MSN messenger.. zei Jake.

Het is balen. Zelfs als je eroverheen bent. Zei ik. Stel je nu eens voor dat ze naar Birkenfield kwam, twee weken.. met een andere man. En iedereen verwacht dat je beleefd bent. Zei ik. Jakes gezicht betrok.

Het zou onbeschrijfelijk pijn doen. Antwoordde hij.

Ja, dat doet het. Zei ik. Er was een kleine stilte voordat Jake zich uitrekte met een zachte kreun.

Ik ben heel blij dat je het verteld hebt. Zei hij beslist. Ik glimlachte.

Ik ben heel blij dat ik het je verteld heb. Zei ik en ik keek in zijn ogen.

Ik lieg. Ik lieg dat ik barst.

Ik wilde Jake niet zo vroeg in onze relatie vertellen dat ik nog steeds gevoelens heb voor mijn eerste liefde nadat het al TWEE JAAR over was. Ik wilde dat verhaal NOOIT meer aan iemand vertellen, omdat het pijn doet. En ik weet dat het shijterig is om te zeggen, maar het is waar. Het doet veel teveel pijn om te beschrijven elke keer dat iemand er naar vraagt. Dus ik loog. Strify was veel meer dan gewoon mijn eerste liefde en ik loog met een gemaakte glimlach op mijn gezicht.

Maar gelukkig zag Jake niet dat ik loog, hij accepteerde het allemaal en grijnsde onderweg naar mijn huis.

Ik WEET dat karma me hiervoor gaat vermoorden.

Let op mijn woorden..

X

X


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 19 jan 2011 - 19:55:
ik lach verdomme helemaal kapott/strijk bij dat stukje in de auto
ik leek wel high samengemixt met melig en dronken terwijl je uberhappy bent en dan opeens een hele droge mop naa voren komt wanneer je dan van je kruk in de bar afvalt van het lachen en niet meer bijkomt voor de komende 15 minuten terwijl het de hele tijd in je hoofd afspeeld
teeeeeeeeering man 0.0


BliebX
BliebX zei op 1 okt 2009 - 17:43:
Arme Klier =O
Maar nu is Shin de lul x']
ghehe

en ik vond deze zinnen echt geniaal

'Mijn vrienden waren zo stom.
Ik hield zielsveel van ze.'

Dat is soms gewoon niks minder dan de waarheid <3

xxx
Snel meer? =)