Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » my one special love [TC] » 8 meeting the neightbours!

my one special love [TC]

1 okt 2009 - 18:28

1471

1

274



8 meeting the neightbours!

ik wilde meer mensen in het verhaal dus heb ik mij en mijn zussen er maar ingepropt en daar komen ook pov's van dus als je ook in het verhaal voor wil komen ff een reactie bitte en welke rol je wilt spelen.

tom pov
ik en bill geven elkaar een laatste kus en kijken elkaar nog even aan. dan draai ik me om en loop naar de auto van simone. ik stap in en trek de deur dicht. bij het internaat ga ik meteen naar mijn kamer en plof om mijn matras neer. een echt bed heb ik eigenlijk niet en dat hoef ik ook niet, dat vind ik meer overbodige luxe. ik denk de heletijd aan bill en ga op mijn rug liggen. de gordijnen laat ik open en ik staar naar de maan een de sterren. ik voel dan mijn mobiel trillen en neem gelijk op.
''met tom.'' roep ik.
''hey, sorry dat ik nu alweer bel.''
''alsof ik dat erg vind!'' roep ik lachend.
''ah je bent lief! heb je die maan gezien? zo mooi!''
''ja echt he! zo machtig! ik vind het echt dom dat iedereen zegt dat daar mensen zijn geweest dat is helemaal niet!''
''tuurlijk wel, alleen de laatste 12 jaar niet meer!''
''nee man! ze kunnen nu amper een raket de lucht in krijgen denk je dat ze dat 12 jaar gelden wel konden toen er amper een comuter en internet was!''
''ja je hebt gelijk!''
''heb ik wel vaker!''
''ego tripper!''
''wel de jouwe!''
''oh dan mag het!''
''haha, droog kloot! ik mis je echt! kan niet wachten tot ik geaddopteert wordt!''
''ik ook niet! dan kom ik gewoon steeds bij jouw liggen hoor!''
''of ik bij jou! en dan laat ik je de hele nacht niet meer los!''
''als ik nu voor je stond zou ik je zo zoenen!''
''morgen ochtend kan dat weer. zelfde steegje zelfde tijd?''
''deal!'' roept hij lachend. na uren praten komt een van de begeleiders op mijn kamer om te zeggen dat ik moet gaan slapen.
''ja is goed.'' roep ik naar haar toe en ze loopt weer weg.
''wie was dat?'' vraagt bill dan.
''begeleider, moet ophangen en gaan slapen.''
''ah! kan ik je geen nacht zoen geven.''
''wel een ochtend zoen!'' grijns ik dan.
''TOM!'' hoor ik dan van voor de deur.
''kut, nu moet ik echt ophangen. ik hou van je he!''
''ik ook van jou.'' zegt hij dan en we hangen op. ik zucht en leg mijn mobiel naast me neer. dan pas heb ik door dat ik mijn kleding nog aan heb.
naja dan maar een keer niet douchen, ga ik niet dood aan. ik kleed me uit en ga onder de dekens liggen. ik denk nog steeds aan bill en aan zijn geweldige zoenkunsten. wat die jongen wel niet met me doet! ik ben nog nooit zo verliefd geweest! ik sluit mijn ogen en droom weer over bill.

*volgende ochtend*
bill pov ik loop naar het steegje waar tom en gisteren ook afspraken en we geven elkaar een knuffel. ik druk mijn lippen op de zijne en we beginnen rustig te zoenen. nu pas merk ik dat hij net iets kleiner is dan mij maar hij is zeker breder. ik voel hoe zijn tong met mijn piercing speelt en hoe hij zijn handen perfect weet te plaatsen. ik neem zijn shirt vast en trek hem dichter tegen me aan. hij zet zijn handen naast mijn hoofd tegen de muur en begint me rustig te zoenen. zijn lippen verplaatsen van mijn mond steeds verder naar mijn hals en daar zet hij en zuig zoen.
''en wat moet ik zeggen als iemand vraagt hoe ik daar aan kom?'' vraag ik dan. hij kreunt even zachtjes en glijd met zijn handen in mijn broek.
''hmmm, niet dat ik dit niet geweldig vind hoor maar we komen zo nog te laat ook.'' fluister ik dan.
''nog 5 minuten! we hebben er nog 20 dus nog genoeg tijd!'' verzekert hij me en begint me weer te zoenen. ik volg hoe hij zoent en laat hem ook het meeste werk doen. ik leg mijn handen plat op zijn borst en hoor hem zachtjes kreunen. na 5 minuten houden we dan toch op en lopen we naar school. vlak voor we de hoek om lopen laten we elkaars handen los en proberen zo normaal mogelijk te doen. we lopen naar onze kluis en pakken onze boeken. we zitten net optijd in de les en zuchten. ik heb toch een sjaal omgedaan want toen ik net naar mijn hals keek viel die zuigzoen wel heel erg op.
''bill doe die sjaal eens af die zijn voor buiten.''
''maar ik heb het koud!''
''bill, sjaal af.''
''maar als ik nou gewoon emo ben?'' roep ik dan en de klas schiet in de lach.
''sjaal af of je gaat uurtjes halen!'' roept de meneer dan. ik zucht en doe de sjaal af. iedereen kijkt me aan en schiet dan in de lach.
''en wanneer ontmoeten we het?'' vraagt tom dan lachend en iedereen moet nog harder lachen. ik kijk hem spottend aan en rol met mijn ogen.

tom pov
ik en bill lopen meteen door naar de tuin en vallen zoenend op het gras. simone en gordon zijn nog aan het werk en de zon schijnt helder. we rollen steeds om en om en spelen een soort tik spelletje met onze tongen. dan trek ik zijn shirt uit en komt zijn heerlijke lichaam te voorschijn. oke hij is erg dun en heel bleek maar hij is echt zo sexy! hij is licht gespiert en als zijn haar gewoon plat zit is hij zo perfect. ik voel dat ik wat opgewonden begin te worden en zie hem grijnzen.
''geil?'' grijnst hij dan.
''jij bent geil!'' zeg ik half kreunend en begin hem weer wild te zoenen. mijn shirt vliegt ook uit en ik voel zijn heerlijke lippen op mijn borst. dan gaat de bel en staan we zuchtend op. we lopen naar binnen en ik plof in de bank en bill gaat open doen. ik hoor wat gepraat en gelach vanuit de gang en dan komt hij terug met een meisje achter zich aan.
''hey ik ben Zoey een van de buurmeisjes, naomi en coco komen zo. dat zijn mijn zussen.''
''uhm ik ben dus tom.'' zeg ik dan maar. bill haalt zijn schouders op en loopt naar de keuken. zoey gaat in een stoel zitten en kijkt me even aan. bill komt dan terug met drie glazen en geeft er eerst een aan zoey dan aan mij en dan komt hij dicht tegen me aan zitten.
''maar jij hebt dus die zuigzoen in bill's nek gezet?'' vraagt ze dan aan mij. ik kijk haar even verwart aan maar zeg niks.
''kom op coco zag het vandaag aan jullie, ze kan alles in iemands ogen af lezen alleen ze is al 3 weken niet naar school geweest dus had je dr niet gezien.''
''en coco is jou zus, toch?''
''ja, ze is nu 15 en zit bij jullie in de klas alleen ze is maar 5 minuten op school geweest ofzo, toen had ze al geen zin meer en ging ze naar het skatepark.''
''oke, dus die houd van spijbelen.''
''ja of niet van school!''
''haha, maar die zie ik dus zo meteen. oke.'' dan gaat de bel en klimt er een meisje door het raam naar binnen. ze heeft een kort rokje aan dat veel op een tutu lijkt maar dan meer punk. ze draagt een shirt van living dead soules met mouwen die er af kunnen roze kistjes met veel been warmers en een hotpant met gescheurde panty. ze heeft zwart haar met rode highlights in haar bang grote oor bellen en donkere make-up en een lippiercing.
''sinds wanneer heb jij een lip piercing?'' vraagt bill dan.
''net laten zetten! iedereen zijn dat dat zeer deed maar dat deed deze meer.'' zegt ze dan en ze wijst naar een piercing in haar neus tussen haar ogen. als ze haar bang opzij doet zie ik ook een wenkbrauw piercing heeft. ze heeft een aparte kleur ogen. niet groen niet bruin niet blauw maar ook niet grijs. meer een soort miz dat er heel betrouwbaar en lief uit ziet. maar met die bang ervoor lijkt het meer alsof ze bijt.
''ah de tortel duifjes!'' roept ze dan en grijnst. bill glimlacht een geeft me een kus. ik glimlach dan terug en bill gaat dan de deur open doen als de bel nog een keer gaat. hij komt bijna meteen terug met een meisje van zo'n 16 of 17 jaar oud en lang donkerbruin haar. ze ziet er best wel uit als een kakker. een meisje die alleen maar chanel d&g en armanie draagt. ze lijkt veel op zoey kwa uitterlijk EN kwa stijl. maar coco, coco is een geval appart wat mij wel aan staat. ze heeft een vertouwde en rustige uitstraling ookal kleed ze zich niet zo. dat is ook heel er bij bill. ze zijn supper druk en appart en ze zien er ook zo uit maar uit eindelijk stralen ze een of ander vertrouwen uit en lijkt het of ze heel rustig zijn. ik weet niet wat het is maar ik laat het zo! bill is veel te leuk om te laten gaan en die coco kan ik denk ik wel mee opschieten!


Reacties:


VampireFangs zei op 1 okt 2009 - 21:15:
COOCOOOO <3333333

HAHAAH ik ben nu echt hyper,o gott :333
Ik wil Bill's vriendin spelen
EN IK WEEEET WEL DAT HET EEN TWINCEST ISSS D:

Oké,ik ben nooit zo hyper volgens mij,qua reacties dan
maar dit gaat de top in XD
Me likes you<3

''oke, dus die houd van spijbelen.''
''ja of niet van school!''


Die vond ik trouwens geniaal bedacht XD

Dit is voor het eerst dat ik zo laat reageer,toch?
Volgende keer zal ik sneller zijn Cooooco :3