Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 10. Shopping and kissing..

Walking backwards.. [Bandcest]

14 okt 2009 - 14:35

1661

1

357



10. Shopping and kissing..

Voor BliebX omdat ze mijn trouwste lezertje is!!

X

X

Na school besloten we om wat in het winkelcentrum te hangen, want we hadden even geen zin om weer bij Shin of Yu te hangen. Er was vlakbij een winkelcentrum, met fonteinen en bankjes. Veel kleine winkeltjes en restaurantjes, meestal was er een live show en eigenlijk was het meer een hangplek dan een winkelcentrum.

Wij, als groep, liepen naar een tafel in de schaduw. Shin, Yu, Romeo, Jake, Tim, Luminor, Strify, Jetsam, Synyster en ik; tien mensen, allemaal rond een grote tafel. Ik zat in het midden, tussen Shin en Jake (natuurlijk), die weer naast Tim zat en daarna Romeo. Aan de andere kant tegenover Shin zat Strify, dan Syn, dan Yu, dan Jetsam en dan Lumi.

Geweldig..

Ik zat tegenover Strify’s vriendje.

“Oke, ik had geen lunch; ik wil chinees, wie wil er met me mee?”¯ Vroeg Shin terwijl hij opstond. Ik wilde ook opstaan, maar Shin duwde me weer in de stoel. “Yu, kom op, ik koop van die appel dingen die je zo lekker vind voor je.”¯ Zei Shin. Yu stond op.

“Ja, ik vind die appel dingen lekker.”¯ Zei hij en hij liep achter Shin aan. Shin draaide zich om en wees naar me, daarna knikte hij. Ik grijnsde breed.

Shin ging het doen.

Ik was blij.

“Waar ging dat over?”¯ Vroeg Strify. “Die gebaren.”¯

“Het was niks, analyseer maar niks.”¯ Zei ik.

“Nu gaat hij er juist iets achter denken.”¯ Zei Synyster. Strify sloeg hem op zijn schouder.

“Sukkel.”¯ Zei hij; Synyster lachte en keek naar Strify, die terug keek. “Je bent zo’n geile donder.”¯ Zei Strify. Tim en Romeo kuchten ongemakkelijk, en Jake lachte. Ik was stil.

Dat was NIET iets dat ik wou weten.

“Kiro.”¯ Zei Luminor’s diepe stem vanaf de andere eind van de tafel. Ik leunde naar voren om naar hem te kijken. “Hebben wij beide door wat er nu gebeurt?”¯ Vroeg hij. Ik knipperde naar hem. Luminor gaf me een blik, een veelbetekende blik.

Oh. Luminor wist het. Shin had met hem over zijn dromen gepraat.

Ik grijnsde.

“Ja, ja dat doen we.”¯ Grijnsde ik naar hem. Jetsam trok ook een grijns.

“Ik weet het ook.”¯ Zei hij. Ik knipperde nog een keer.

“Echt?”¯ Vroeg ik, hij knikte.

“Maar heb jij dit veroorzaakt?”¯ Vroeg Jet me. Ik knikte met een grijns. Jet leunde over de tafel en hield zijn hand omhoog. We gaven elkaar een high five.

“Goed gedaan.”¯ Zei Luminor. “Ik denk dat het goed al gaan.”¯ Ik keek naar hem. Hij grijnsde en zijn ogen twinkelden met informatie waar ik niks van wist. Ik stond op en wenkte dat hij ook moest komen. Luminor stond ook op en we liepen een eindje weg.

“Ik wil het weten!”¯ Riep Strify van de tafel. We negeerden hem, maar hielden onze stemmen zacht.

“Heb je met Yu gepraat?”¯ Vroeg Luminor. Mijn ogen sperden open.

“Nee, heb ik niet.”¯ Zei ik met interesse. “Is het hetzelfde voor Yu als voor Shin?”¯ Vroeg ik, duidend op de dromen. Luminor schudde zijn hoofd.

“Nee, Yu heeft geen betekende dromen aan me verteld, maar ik weet dat hij iets voor Shin voelt.”¯ Zei Luminor.

“Heeft hij je-“ Luminor kapte me af.

“Mij hoeft niet iets verteld te worden om het uit te vinden.”¯ Zei hij met een grijns. Zijn woorden hadden een dubbele betekenis, ik wist het zeker.

“Zullen we maar terug gaan?”¯ Luminor maakte een gebaartje naar de tafel, waar iedereen naar ons keek. Luminor wou er duidelijk niet meer over praten. Ik zuchtte en liep terug naar de tafel. Toen we weer gingen zitten vroeg iedereen ons tegelijk: “Waar hadden jullie het over?”¯

Ik keek naar Strify en staarde naar hem.

“Nee, Strify!”¯ Zei ik. Strify klikte met zijn vingers, omdat hij verslagen was.

“Verdomme.”¯ Zei hij. Ik voelde een hand om mijn middel glijden en keek op naar Jake, die naar me lachte. Hij leunde naar me toe en fluisterde in mijn oor.

“Kus me?”¯ Ik gaf hem een zacht kusje op zijn perfecte lippen.

“Zoek een kamer!”¯ Zei Romeo dramatisch. Ik grijnsde naar Jake.

“Wij kunnen een veel erger koppel zijn dan dat!”¯ Daagde Strify uit en Syn rolde zijn ogen. Hij en Strify hielden elkaars handen vast boven de tafel en Syn leunde naar Strify om zacht in zijn oor te bijten. Kwaadheid borrelde in me. Ik draaide naar Jake, haalde mijn handen door zijn haar en kuste hem met passie. Jake haalde zijn handen over mijn rug en ik kreunde zacht.

Er klonk een luide knal en iedereen keek om, om te zien dat Jetsam Luminor op de tafel had geduwd en over hem heen hing. Zoenend alsof de wereld ten onder ging. Lumi had zijn handen op Jet’s shirt en Jet had twee vingers onder Lumi’s broeksrand.

“Oke, jullie winnen.”¯ Zei Jake. Maar zelfs na toegegeven te hebben dat ze hadden gewonnen, waren ze nog steeds aan het zoenen. Romeo gaf Jet een duw en de jongens hielden op.

“Wij winnen!”¯ Zei Luminor vrolijk toen Jetsam hem hielp van de tafel te komen. Iedereen begon te lachen, tot Synyster een pakje sigaretten pakte. Hij bood er Strify een aan, die al blij werd toen hij ze zag.

“Ah, nicotine.”¯Mompelde hij. Syn pakte een aansteker en stak zijn sigaret aan. Strify keek naar de anderen die oncomfortabel naar hem en zijn vriendje keken; de sigaret losjes in zijn mond hangend. Hij vond mijn blik en keek even schuldig. Daarna stond hij op en pakte Synysters arm.

“Wat?”¯ Vroeg Syn.

“Ze roken niet.”¯ Zei Strify duidelijk, en hij sleepte Syn naar het tafeltje ernaast, zodat wij geen last hadden van de rook.

“Waarom zijn Yu en Shin zo lang weg?”¯ Zei Romeo terwijl hij naar de deur van het chinese restaurant keek.

“Lange rij?”¯ Zei ik zwakjes. Alsof ze erop hadden gewacht, kwamen Yu en Shin uit het restaurant. Shin was hevig aan het blozen en liep met een plastic tasje met eten, Yu at een appel ding.

Yu en Shin liepen een eind uit elkaar en keken niet naar elkaar.

Oh nee, was het slecht gegaan?

Shin zette zijn tasje hard op de tafel en pakte mijn mouw.

“Kom.”¯ Zei hij. Ik werd weggetrokken bij Jake en werd alweer weggehaald bij de anderen, maar deze keer veel verder weg. Achter een boom. Shin draaide naar mij, nog steeds rood in zijn gezicht.

“Ik heb het hem verteld.”¯ Zei hij.

“Hoe ging het?”¯

“Ik heb de dialoog die je me gaf gebruikt, woord voor woord.”¯ Shin bloosde nog heviger.

“En?”¯ Vroeg ik.

“Ik zei dat ik hem leuk vond en ik vertelde over de dromen. Hij zei dat hij wel wat gevoelens voor me had, maar niet genoeg om daar een beslissing te maken. Dus hij gaat erover denken.”¯ Zei Shin met een zucht.

“Nou, dat is niet zo slecht. Hij is tenminste realistisch.”¯ Zei ik tegen mijn beste vriend.

“Weetje, je hebt gelijk!! Ik ben ZO opgelucht, en ZO blij dat je me hebt gedwongen het te zeggen!! Ik denk dat ik je nu ga zoenen omdat ik ZOVEEL van je houd door me dat te laten doen!!”¯ Zei Shin en hij pakte mijn gezicht met beide handen beet. Ik hield mijn hand voor zijn gezicht.

“Zoen me aan de andere kant van de boom.”¯ Zei ik.

“Maar dan ziet iedereen het.”¯ Zei Shin.

“Duh, dat is het punt!”¯ Zei ik en Shin dacht even na.

“Wat is het pluspunt voor mij?”¯ Vroeg hij.

“De onbetaalbare blikken. Maar nadat we hebben gezoend moeten we wel ‘wij winnen’ roepen, oké?”¯ Vroeg ik hem en Shin grijnsde.

“Oke, maar dit is de laatste keer dat ik je zoen.”¯ Zei hij. Ik draaide om de boom heen en stond toen met mijn rug naar de boom. Shin duwde me tegen de boom. Daarna pinde hij mijn handen boven mijn hoofd tegen de boom, zijn andere hand gleed over mijn dij. Ik tilde mijn been op, zodat hij me bij mijn knie omhoog kon houden en hij zoende me.

Het was een totaal lege zoen. Er was geen emotie in het, het voelde gewoon goed. Alsof iemand je knuffelt, het betekend niet zoveel, het voelt gewoon fijn.

“What the fuck?!”¯ Riep Romeo.

“Huh!”¯ Riep Tim luid.

“Wow..”¯ was alles wat Synyster zei. Shin en ik broken de zoen.

“Wij winnen!!”¯ Riepen we tegelijkertijd. Het kwam er niet helemaal uit als ik gehoopt had, omdat we doodgingen van het lachen. Jake keek best wel boos, en tot mijn verblijding, Yu ook. Ik rende bij Shin vandaan, naar Jake. Snel drukte ik mijn lippen op de zijne.

“Ik beloof dat ik het goed maak.”¯ Zei ik tegen zijn lippen en ik kuste hem nog een keer. Shin giechelde nog steeds en ging weer op zijn stoel zitten.

“Het betekende niks, echt niet!!”¯ Zei Shin dramatisch en hij gooide zijn handen in de lucht als verdediging.

“Beter niet nee.”¯ Zei Jake, en hij trok me dichter naar hem toe. Ik drukte me tegen zijn borst en zuchtte.

“Hij moest me gewoon terugbetalen voor een dienst die ik hem had gedaan.”¯ Zei ik. Shin begon keihard te lachen.

“Je laat het klinken alsof je hem gepijpt hebt ofso.”¯ Zei Syn terwijl Strify en hij hun sigaretten uitmaakten en weer bij ons kwamen zitten. Shin’s lach stierf langzaam weg.

“Echt niet! Jake is de enige voor mij,”¯ Zei ik tegen Syn.

“Aww!!”¯ Zei Jake en hij kuste me op mijn wang. Ik smolt in Jake’s vorm toen Romeo, Tom, Strify en Synyster allemaal van tafel opstonden om te gaan halen pizza. Ik draaide mijn hoofd naar de kant zodat mijn gezicht werd gedrukt in Jake’s sleutelbeen. Ik legde mijn hoofd op de kruising tussen zijn schouder en nek, en ademde in de unieke geur van Jake. Hij rook zoet, zoals cupcakes, maar ook een beetje pittig zoals kruidnagel en peper. Het was een lekkere geur.

Maar zelfs als ik zo aan het twijfelen was met Jake, ik kon makkelijk aan die geur wennen en er elke morgen in wakker worden, omdat het in de lakens zit. Ik voelde me nog steeds niet helemaal verbonden met Jake. Maar het was te vroeg in onze relatie, misschien kwam het later. Net als wanneer Strify de groep verlaat ik hem niet los kan laten.

Ik denk dat mijn broek ik brand staat..

En nee.

Niet omdat ik geil ben.

X

X


Reacties:


BliebX
BliebX zei op 1 okt 2009 - 21:15:
Okeej, dit verhaal is nogsteeds GENIAAL <3
en ik hou echt wel van Yu/Shin
Zo cute <3 en ze zijn alle2 verlege wat t nog liever maakt <3 XD
maar in dit verhaal niet echt XD lol
'Wij winnen!' x']
Masterlijk <3

meeeeeeeeeR? 8D