Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » What do you mean 'Twins' » VINGT ^^ 16+

What do you mean 'Twins'

3 okt 2009 - 16:38

535

2

174



VINGT ^^ 16+

okee ik heb iets met frans de laatste tijd ;p maar yeahh 20 :D sorry dat het zo lang duurde maar ik had de hele tijd geen interenet >< en op school kan ik niet op fanfic om de een of andere reden >.< njaa hier is de nieuwe.

plotseling zie ik Kiro naast me. Lachend dans ik richting hem. 'hey aapje' 'hee, Ik denk dat ik maar terug ga, ik heb echt enorme hoofdpijn' ik kan zien dat hij de waarheid spreekt en kijk hem bezorgd aan. 'sorry, ik bel je morgen wel' zegt hij en zoent me. zachtjes zoen ik terug, hij draait zich om en loopt langzaam weg, ik kijk hem na maar schrik als ik opeens bij mijn heupen wordt gepakt. Ik draai me om en ontspan weer als ik merk dat het Romeo is. 'Hi again' lacht hij en ik dans weer verder met hem, nu komt Yu achter me dansen.

Lau pov.

Ik dans samen met Strify terwijl hij kusjes in mijn nek drukt. Na een tijdje gaan we naar de bar waar we Shin druk in gesprek zien met een jongen. Strify en ik bestellen Wodka. 'Drink wedstrijd' zingt Strify melig en gooit alles in één keer naar achteren. lachend volg ik zijn voorbeeld en we bestellen opnieuw. Na een tijdje zijn we allebei aardig aangeschoten en gaan weer de dansvloer op. Ik schuur tegen hem aan en voel zijn handen langzaam naar mijn kont aan. Ik grijns en fluister wat in zijn oor. 'Ga je mee naar huis' ik kijk hem speels aan en hij trekt me meteen richting de deur. buiten drukt hij me tegen de muur aan en begint me wild te zoenen. 'hihi, Strify, niet hiehier' giechel ik en sleep hem mee naar een taxi. 'cabsex' grijnst hij en ik tik hem speels op zijn kont. 'foei, niet aan denken jij' als we bij Lizz' huis aankomen tilt hij mij op in zijn armen en gooit me op bed. Hij begint me in mijn nek te zoenen. Mijn handen gaan onder zijn shirt en over zijn borstkas, snel trek ik zijn shirt uit en gooi het op de grond. Zijn handen willen mijn korset uittrekken maar ik houd hem tegen. Ik ga lachend voor hem staan en begin verleidelijk het korset uit te trekken, dan volgt mijn blouseje terwijl ik hem een lapdance geef. ik trek zijn broek snel uit en merk dat zijn boxer al aardgi gespannen staat. Ik trek mijn rokje en legging nu ook uit terwijl hij mijn hele lichaam bekijkt. Hij pakt me vast en legt me op bed neer, hij trekt mijn bh uit en begint mijn borsten te zoenen. Zijn hand gaat langzaam in mijn slipje en verwent me daar. Ik kreun en net voor ik mijn hoogtepunt bereik stopt hij. Ik duw hem nu weer om en trek met een ruk zijn boxer uit. Ik neem het in mijn mond en beweeg mijn hoofd langzaam op en neer, ik merk dat hij bijna kome en stop weer. Grijnzend kijk ik hem aan als hij mij weer omdraait. 'Heb je condooms?' vraagt hij, ik haal er een uit het nachtkastje en doe het bij hem om. Ik merk hoe hij in me komt en kreun luid. Mijn nagels krassen over zijn rug, zijn handen masseren mijn borsten. Met een luyide kreun komen we beide tegelijk. Ik laat mijn hoofd op zijn borst vallen en fluister wat in zijn oor 'dat was geweldig' en zo val ik langzaam in slaap..


Reacties:


XdebbyXloves
XdebbyXloves zei op 2 april 2010 - 14:14:
ahahaha super snel verder en hoe zit het met Lumi en Niji

xxx


Juliette
Juliette zei op 3 okt 2009 - 19:46:
haha de laatste tijd veel sexscenes of ligt dat aan mij?
het is wel leuk
verder?<3