Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Boys and Girls » Thank you (for loving me ^^)

Boys and Girls

3 okt 2009 - 16:54

579

7

435



Thank you (for loving me ^^)

Niet te geloven toch? Is het nu al gedaan?
Guess what? It is!

Natuurlijk kan ik niet zomaar beginnen met bedanken. Er komen heel wat mensen aan bod, en ik vrees dat ik er een heel pak ga vergeten, maar ik doe mijn best. Nu wil ik even iedereen bedanken die meegelezen heeft. Al was het maar één hoofdstuk, slechts een fragment, ik ben u dankbaar! Ik zou liegen als ik zei dat ik niet genoot van die reacties en het nummertje dat aanduidde hoeveel keer het al gelezen was. Dus iedereen die daar toe bijgedragen heeft, bedankt! En dan gaan nu de speciale bedankingen beginnen. *tromgeroffel*

Nadezhda. Eigenlijk behoeft dit geen uitleg. Het is vanzelfsprekend dat zij eerst komt. Zij betekent te overveel voor mij. Elke keer ik in een diep dal zat, was zij mijn ladder. Zij steunde me, gaf me goede ideeën, zorgde ervoor dat ik af en toe pauze kreeg door die geweldige verhalen van haar. Want laat ons nu zeggen, Nadezh is toch geweldig! Elke keer gaf je een geweldige reactie, bij elk stuk, hoe slecht het ook was. Ik hou van je, zal dat altijd doen en daarom dit:
Ik draag dit verhaal op aan Nadezhda, aan wie ik veel te danken heb!

Elisa. Het zou heel dom zijn als zij niet tweede kwam. Het personage Elisa is gebaseerd op dit geweldige persoontje dat ik gewoon ontzettend ben gaan liefhebben! Ik weet echt niet hoe ver ik gekomen was zonder haar. Elisa, meid, je t’aime et tu sais! Je was het koelste personage ooit! (Denk ik. Nadezh, voel je nu niet aangevallen. Sylvia, die stiekem een beetje gebaseerd is op jou, was ook koel hoor. )

Nicole. Ja, Nicole, ze is één van de belangrijkste mensen in mijn leven geworden. Ze is de persoon die me heel vrolijk maakte, zorgde dat ik door schreef, YAAAAAAAAAAAY-de als er weer een deel kwam zodat ik ook altijd zin had om verder te doen. Nicole, ik hou van jou met heel mijn hart en dat zal nooit over gaan! Je zult voor eeuwig last van me blijven hebben, dus wen er maar aan.

Suki. Ze is echt mijn hartsvriendin, luisterde altijd, las altijd, gaf me ontzettend goede ideeën. Ze is gewoon geweldig en iedereen mag het weten!

Natascha. Zij maakte me héél gelukkig. Waarom? Ik vind, Natascha, dat je een soort aanzien hebt, je bent een soort voorbeeld voor me, en jij zei gewoon dat mijn verhaal goed was. Dat het een heel ander niveau had. Iets dat ik heel erg apprecieer. Ik wil jou bedanken omdat je me ook probeerde de (d-t)-dingen probeerde aan te leren. Ik vrees tevergeefs, al zit het wel in mijn geheugen gegrift. Ik heb geprobeerd er op te letten, maar ik ben maar een simpel Kayleytje!

Dat waren de belangrijkste personen, denk ik. Even kijken. Waarom typ ik dit? Oké, jullie weten allemaal dat ik raar ben dus ik mag dit gewoon. Ik heb toestemming van God, want ik ben God. Ik wil iedereen opnieuw bedanken. Als je niet hierboven staat, wil dat niet zeggen dat je niet belangrijk voor me bent! Ik noem de personen die een ere-plek verdienen maar ik zou zo graag iedereen zo’n plek geven omdat ik me vastgrijp aan jullie lieve reacties voor ik weer kopje onder ga in de poel der inspiratieloosheid of depressiviteit. Dus, uit de grond van mijn hart bedank ik jullie. En niet ik heb dit verhaal tot een goed einde gebracht, dat is allemaal jullie verdienste!


Reacties:

1 2

xjeszell
xjeszell zei op 30 april 2010 - 16:36:
Kayley? Heb ik we eens gezegd dat je geweldig schrijft?
Nee? Oké. Bij deze;
Dit verhaal is geweldig.
Ik heb vaak zat tranen in mijn ogen gehad.
Dit is prachtig, Kayley.^^

xx


Bodine
Bodine zei op 29 april 2010 - 20:18:
Zo.
Ik heb hem helemaal uit.
En ik vond hem geweldig. Nee, ik vind hem geweldig.
En sorry dat de laatste drie (?) reacties zo nutteloos waren, maar ik zat er helemaal in, dus ik moest en zou verder lezen. Want het was echt een geweldig verhaal. <33 (nee, okee, is, maar ik heb 'm uit)
Echt, amazing.
Dus zoek dekking! Binnenkort kom ik meer van jou lezen!


butcherknife
butcherknife zei op 3 okt 2009 - 19:49:


XAngelGiirlX zei op 3 okt 2009 - 19:12:
Mwhahahahaha x'D
Geniaaaaal x']
En dankje!
Ik vind jou heel heeel heeeeeeeeeeeeeel lief dat je mij erin hebt gebruikt o.o
En hoewel ik er niet eeeerg veel in kwam vond ik het toch heel cool x'D

En ik ben het met Nadezh eens!
Wij moeten trouwens JOU bedanken, want JIJ bent het die ons dit prachtige verhaal gegeven heeft.


So!
Nadezh took the words out of my mouth x'D
Maar ze heeft gelijk

THANK YOU!!! <33
xByee!


xInnocence
xInnocence zei op 3 okt 2009 - 18:50:
ik ben nu toch zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk.
Ik ben behoorlijk vrolijk, en ja ik ben weleens vaker zo vrolijk geweest en dit valt een beetje uit de toon van het liedje.
Ik neem dus aan dat je meteen aan alfret jodocus kwak dacht?
anders klopt het niet...
en ik vind je verhaal... *trommelgeroffel*



best wel heel erg superdeluxeopeenbroodjekaulitzachtig coel =D
en ja dat is positief!
en nu, ga ik maar eens een ander heel leuk verhaal van jou zoeken,
tot wederreacties.
ofzo iets.