Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 86 married with jasper

crazy little thing called love CB (gestopt)

27 okt 2009 - 13:32

1941

0

223



86 married with jasper

op de .... wist ik niet wat ik moest zetten want ik weer de achternaam van yu niet en dus ook niet van zijn ''broertje''

*dag voor de bruiloft*
jasper pov
''jasper je past nu voor de milioenste keer dat pak! het past!'' zeurt strify als ik weer mijn trouw pak aan heb. ik en jason hebben elke dag gebelt en gesms't. de jongens denken dat we dan net zo goed niet in hotels hadden kunnen gaan. ik zucht en voel dan mijn mobiel gaan. ik kijk op het schermpje en zie dat het jason is.
''hey jasper!!!!'' roept hij voor dat ik iets kan zeggen.
''ook goede morgen!''
''oh ik mis je zo erg!! ik kan niet wachten tot morgen!!!''
''ik kan ook echt niet wachten! ik mis je zo!''
''oh ik mis je zo!!!'' doet strify me dan na en shin ligt dubbel van het lachen.
''danm ik moet op hangen, ik hou van je jasper!''
''oke, ik ook heel veel van jou jason!'' zeg ik dan en we hangen op.
''oeh kusje-kusje-moah-moah'' doet strify dan kinderachtig.
''ik heb eerder het gevoel dat ik jou geaddopteerd heb ik plaats van jij mij!'' zeg ik dan en loop weg. ik plof op de bank en pak de laatste brief van jason.

zo als de maan niet kan schijnen zonder de zon kan ik dat niet zonder jou. de zesde dag gaat nu voorbij, was jij nou maar gewoon bij mij.

iedere keer stond er niet meer op dan hoogstends 2 zinnen maar ik vond het geweldig. ik neem mijn gitaar en begin sweet dreams van marilyn manson te spelen. ik zing het nummer ook omdat ik het helemaal uit mijn hoofd ken. strify komt binnen en kijkt me verbaast aan.
''wat een gejank, dat je daar naar kan luisteren!'' roept hij. ik kijk amper op en begin dan reden van tokio hotel te spelen. na dat strify en bill ruzie hebben gehad moet hij niks meer van ze weten. iedereen vooral shin en tom vinden dat ze zich aanstellen want ook bill wil niks meer met ons te maken hebben. ze wilden niet eens naar de bruiloft komen maar tom beloofde dat hij georg en gustav wel zouden komen. strify loopt woest de kamer uit en slaat de deur dicht. ik zucht en zet mijn gitaar weg. ik ga de kamer uit en ga de straat op. ik loop naar een telefooncel en tik het nummer van tom en bill hun appartenment in.
''tom kaulitz.'' hoor ik aan de andere kant van de lijn.
''hey tom met jasper.''
''hey jasper! alles goed? waarom bel je en wat klink je verdrietig?''
''waarom hadden bill en strify ruzie?''
''geen idee, iets met dat bill shin zoende in een dronke bui en strify ging toen door het lint.''
''maar was dat ook zo dan?''
''ja het gebeurde wel maar bill was echt dronken, hij wist niet wat hij deed en voor hem was het een geintje maar daar dacht strify anders over.''
''ik mag niet eens meer nummers van jullie spelen, dan wordt hij al helemaal pissig!''
''geef hem wat tijd, hij is gewoon wat jaloers, dat geeft niet ik ben ook een jaloers typje en ik was boos op shin omdat hij bill niet weg duwde alleen bill nam het voor shin op. anders had ik hem denk ik wel geslagen.''
''wacht eens! als ik dat tegen strify zeg! dat jij shin wilde slaan en dat bill het toen voor hem opnam! dan is hij misschien niet meer boos!''
''kun je proberen! succes ermee! en tot morgen!''
''tot morgen!'' roep ik en hang op. ik ren terug naar eht otel en zie strify pissig in de bank zitten.
''weet je dat tom shin wilde slaan toen bill hem gezoent had!'' roep ik zonder na te denken.
''wat?'' zegt hij pissig.
''wat!'' roept shin dan bang.
''maar bill nam het voor shin op en gaf zichzelf de schult! dus heeft tom dat niet gedaan!''
''dus wat je wilt zeggen is, shin zoende bill?''
''nee, nee, bill was straal bezopen en dacht niet na! en shin zoende terug! dat ook ja.'' zeg ik dan. strify kijkt shin even aan en dan weer naar mij.
''oke, ik maar het goed met bill! maar jij moet beloven geen andere jongens meer te zoenen wanneer je dronken bent!'' zegt hij en kijkt shin aan.
''tuurlijk beloof ik je dat. ik hou zo veel van je!'' beginnen ze te kleffen en ik loop de kamer weer uit. een uur of anderhalf later hoor ik strify bellen en komt shin de kamer in.
''wat zit jij te lachen?''
''nou, eers begon hij te zoenen, toen te strelen en daarna had hij het heel warm.'' grijnst shin.
''jullie hebben net sex gehad.''
''yep, omdat jij over die ruzie begon!''
''kej dan, film kijken?''
''ja is goed, welke?''
''a walk to remember!''
''nee, man! die heb ik al duizend keer gezien!''
''jason vond dat nooit erg!'' zeg ik dan en ga verder met zoeken.
''heb je al wat leuks?''
''nee, we hebben alleen maar kut films mee genomen!''
''echt waar?''
''oh wacht we hebben storm! over waternoods ramp in zeeland.''
''in wat?''
''zeeland, een provintie van nederland!''
''ah zet maar op!'' zegt hij en ik doe de dvd in de speler. we kijk die dag meerdere films en gaan vroeg slapen.

*volgende ochtend*
jason pov.
vroeg gaat mijn wekker af en klinkt jasper zijn stem door de kamer. ik open mijn ogen en zucht. normaal werdt ik altijd wakker met een kus maar nu moet ik er al een week zonder doen.
''jason, sta nou op! je gaat vandaag trouwen!'' roept kiro en drukt de wekker af. ik rol om en laat me op de grond vallen. mijn mobiel gaat af en zonder te kijken neem ik op.
''jason!''
''vanavond kun je gimbrere zeggen.'' zegt jasper dan.
''dat zal ik ook zeker doen!''
''heb je al zin in vanmiddag?''
''ik kan echt niet wachten!''
''ik ook niet.'' zegt hij. kiro loopt de kamer uit en sluit de deur.
''hoe laat ben je bij de kerk?''
''uhm, een half uur na jou, dan doen ze eerst jou make-up en dan bij mij en dan moeten we 3 kwartier wachten tot dat de zaal vol zit.'' legt hij uit.
''dus om half 3 moeten we wachten en loopt iedereen alles druk te regelen en hebben we een kwartier om niks te doen?''
''in de kerktuin afspreken?''
''ja maar wel echt de tuin en niet het hof!''
''haha, komt goed! half 3 in de kerktuin!''
''kan niet wachten!''
''ik ook niet.'' zegt hij dan.
''ey ik ga me aan kleden want het is een lang stuk rijden en ik wil niet te laat komen. tot straks, ik hou van je!''
''tot straks, ik ook van jou!'' en we hangen op. ik slof naar mijn koffer en haal er wat schoon's uit. ik loop dan naar de badkamer en ga me douche. daarna kleed ik me aan en ga naar beneden om te eten. als we onze auto hebben in geruimt rijden we naar de kerk in berlijn. daar aan gekomen kleed ik me om in mijn pak en wordt mijn make-up gedaan. ik vraag me af wat voor pak jasper aan heeft. waarschijnlijk iets zonder mouwen. het liefste had ik met maar ik weet dat hij mouwen echt niet fijn vind. na een half uur ben ik eindelijk klaar en gaat het meisje richting jasper. na weer een half uur komt ze mijn make-up chekken en werkt ze al een beetje bij. dan rent ze weer weg en ik peer hem er tussen uit naar de kerktuin. ik zie jasper net aan komen lopen in een lang wit pak met roze blouse en zwarte stropdas. hij heeft zijn haar in een zwart doekej waar je de rode plukjes goed onder ziet. hij glimlacht breed als hij me ziet en we nemen elkaar in onze armen. een stevige knuffel volgt en we beginnen even te zoenen.
''ik heb je zo erg gemist! iedere dag meer en meer! ik voelde me zo eenzaam zonder jou!'' zucht hij dan.
''ik was bang dat je me zou vergeten ofzo! ik ben zo blij dat ik je weer in mijn armen kan sluiten.'' fluister ik terug en druk mijn lippen op de zijne. mensen komen hysterisch heen en weer rennen en ze roepen allemaal dingen maar we verstaan het amper.
''jasper jason! we zijn jullie over al aan het zoeken!'' roepen yu en strify dan terwijl ze aan komen rennen. ik zucht en geef jasper nog een kus. dan worden we beide weer meegnomen naar binnen waar we in een irritant saaie kamer moeten zitten en we mogen elkaar nu echt even niet zien.
''hoe kun je nou weg gaan zonder te zeggen dat waar je bent! iedereen was ongerust!'' roept yu boos.
''sorry maar ik heb hem zo gemist en als ik zou zeggen dat ik naar hem toe zou gaan zouden jullie ons tegen houden!'' verontschuldig ik me.
''had het gewoon even gemeld of een briefje achter gelaten. tuurlijk snap ik dat je hem hebt gemist. jullie zijn niet uit elkaar geweest sinds het conflikt dat hij was weg gelopen. jullie kunnen niet lang zonder elkaar dat weet ik, als je gewoon had gezegt dat je hem even moest zien dan had ik het heus wel goed gekeurt!'' zegt hij dan rustig en komt naast me zitten. ik knik en zucht. dan komt corry binnen en ze kijkt me even aan.
''ik heb het verhaal al van jasper gehoord. maak je geen zorgen en yu je moet niet zo tegen hem schreeuwen! het is toch mooi dat hij zo verliefd is! liefde is alles wat je nodig hebt.'' zegt ze dan lief.
''ik hoorde ooit dat als je geen liefde krijgt dat je dan ook niet groeit.''
''dat klopt, waarom denk je dat jij 1.95 bent! jij krijgt van alles om je heen en vooral van jasper veel liefde.''
''maar jasper is 1.85. betekent dat dat ik hem niet zo veel liefde geef?''
''jason, hij heeft geen ouders meer, die 10 cm mist hij omdat hij al 7 jaar geen liefde meer krijgt van zijn ouders. alleen jij hebt toch veel in kunnen halen!'' glimlacht ze en drukt een kus op mijn voorhoofd. ik glimlach ook en geef haar een kus terug. dan komt kiro melden dat iedereen klaar staat.
''oke, je loopt samen met je moeder de zaal in langs iedereen, geeft haar een kus en gaat voor het altaar staan naast jasper! snap je?''
''ik snap het.'' zeg ik. yu gaat een andere kant uit samen met kiro en de deuren worden geopent. iedereen in de zaal staat op en kijkt naar ons. ik zie jasper aan het einde van de zaal staan met een brede glimlach in zijn pak. ik knijp de arm van mijn moeder bijna fijn om niet naar hem toe te rennen. als we dan eindelijk dat stuk hebben afgelopen en ik naast jasper sta pak ik meteen zijn hand en glimlach. dan begint de priester te praten en is het moeilijk mijn concentratie erbij te houden omdat ik steeds jasper wil dood knuffelen. oke dood is wel overdreven maar ik zou hem in mijn armen willen nemen en nooit meer los willen laten!
''neemt u jasper gimbrere, jason ... als uw wettige echtgenoot en zal u bij hem blijven tijdens ziekte en moeilijke tijden tot de dood of scheid?''
''ja dat doe ik.''
''en neemt u jason ... jasper gimbrere als uw wettige echtgenoot en zal u bij hem blijven tijdens ziekte en moeilijke tijden tot de dood of scheid?''
''zeker!''
''heeft er iemand bezwaar om dit stel te huwen, laat dit dan nu horen of zwijg voor eeuwig.'' zegt de priester. het is doods stil in de zaal en iedereen kijkt om zich heen. de priester kijkt nog even rond en knikt. ''geef elkaar de ring.'' zegt hij dan. ik en jasper doen de ringen bij elkaar om en glimlachen.
''dan verklaar ik jullie nu voor getrouwd! u mag uw bruidegom kussen'' zegt de priester wat moeilijk. ik en jasper geven elkaar een lange zoen en slaan onze armen om elkaar heen.
''ik hou van je.'' fluistert hij dan en glimlacht.
''ik ook van jou!'' fluister ik terug en samen lopen we de kerk uit.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.