Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 11. Homes and waiting..

Walking backwards.. [Bandcest]

17 okt 2009 - 13:58

1128

2

235



11. Homes and waiting..

Sorry dat het langer duurde, maar ik heb heel erg pijn in mijn vingers, dus typen gaat niet zo snel. Ook sorry als ik soms in plaats van een naam Bill typ. Dit was eerst een TH/CB verhaal. Maar ik heb besloten om dat te veranderen.. En ik mocht dat doen van Jack O Lyn

X

X

Ongeveer 3 uur later werd ik naar huis gehaald door mijn moeder. Ze vroeg of ik op mijn kleine zusje wou passen terwijl mijn ouders uit eten gingen met wat vrienden. Ik vond het best, als ik een vriend mee kon nemen. Dat vond zij dan weer best, dus ik nam Jake mee naar mijn huis.

Oppassen op mijn zusje was makkelijk. Ik werd eigenlijk betaald om ervoor te zorgen dat ze niet wegging of iemand van het andere geslacht op visite kreeg. En te zorgen dat ze naar ben ging voor mijn ouders thuis kwamen. Ze kon heel goed voor haarzelf zorgen, dus ik kon op mijn kamer hangen met Jake.

Ik voelde me schuldig voor liegen en geheimen bewaren voor Jake, en mijn actie met Shin liet me weten dat ik hem liefde moest tonen. Dus ik nam hem voor het eerst mee naar mijn huis.

“Je kamer is cool,”¯ Zei Jake toen hij op mijn bed ging zitten en rondkeek. Ik ging naast hem zitten.

“Ja, denk ik. Het is leefbaar.”¯ Zei ik. Ik keek op naar Jake en hij lachte naar me.

“Hey… Het spijt me dat ik Shin zoende vandaag, ik zweer dat ik niet vreemdga. Hij zei alleen dat hij me wat schuldig was omdat ik hem dwong Yu te vertellen over zijn gevoelens. En ik wou Jet en Lumi op hun nummer zetten.”¯ Zei ik en ik keek naar mijn vriendjes bruine ogen.

“Shin heeft gevoelens voor Yu?!”¯ Vroeg Jake uit het veld geslagen. “Man, hij kan het goed verbergen.”¯ Zei Jake. Ik lachte.

“En nu moet ik het goedmaken met je.”¯ Zei ik. Ik stond op en deed de deur op slot, daarna draaide ik weer naar Jake. Ik ging op zijn schoot zitten en hij sloeg zijn armen om mijn middel.

“Hallo daar.”¯ Zei Jake nonchalant. Hij kuste me op mijn lippen, en ik duwde het wat verder.

Ik hield ervan om Jake te zoenen. Hij had zachte lippen, en hij was gewoon een goede kusser. Hij was langzaam en lief, hij nam zijn tijd. Ik haalde mijn vingers door zijn haar en pakte zacht zijn lokken vast. Ik trok een klein beetje, om zijn hoofd een beetje naar achter te trekken en opende mijn mond een beetje. Jake’s tong raakte de mijne voor ik mijn tong in zijn mond liet glijden. Ik voelde zijn tongpiercing en smolt in de zoen.

Jake’s handen gleden naar beneden om mijn rug en bleven op mijn kont liggen. Twee lagen tussen zijn handen en mijn huid.

Ik voelde me opgewonden worden..

Ik trok Jake’s jasje van zijn schouders en gooide het weg. Daarna liet ik zijn lippen los en kuste over zijn wang naar zijn oor. Langzaam likte ik aan zijn oor en blies er zacht in, waardoor Jake een hijgende kreun losliet. Speels beet ik in zijn oor voor ik over zijn kaak naar zijn nek kuste.

Mijn handen gleden over Jake’s rug naar beneden en gleden onder zijn shirt; daar raakten ze zijn koude huid aan. Jake liet een specifieke maar heerlijke kreun vrij toen ik iets op zijn nek deed met mijn tanden en trok zich van me los, blozend.

“K-Kiro..”¯ Hijgde hij. “Stop.. Je zusje zal ons horen.”¯ Mompelde hij. Ik boog naar zijn oor en liet mijn vingers over zij ruggengraat gaan.

“Mijn ouders hebben mijn kamer geluidsdicht gemaakt toen ik mijn basgitaar kreeg. Geen geluiden komen binnen, of.. naar buiten.”¯ Fluisterde ik in mijn oor. Jake’s handen gleden over mijn rug, onder mijn shirt; nadat ik dat zei.

“Maar basgitaren zijn niet zó luid..”¯ Zei hij.

“Zij weten dat niet.”¯ Zei ik terwijl ik Jake’s shirt uit wou doen. Hij deed zijn armen omhoog zodat ik zijn shirt over zijn hoofd kon trekken. Nadat ik hem weg had gegooid, drukte ik Jake naar achter op het bed en keek naar zijn buik. Mijn oog viel op iets gelijk nadat ik het shirt uit had gedaan.

Het was een tattoo. Hij stond op zijn linker heupbot en het was een roos. Hij zag er zwart uit tegen zijn licht gebruinde huid.

“Een tattoo?”¯ Vroeg ik. Jake ging weer recht zitten.

“Ja, heb ik een paar maanden terug genomen.”¯ Zei hij. “Ik wil er meer in de toekomst.”¯ Ik volgde de lijnen met mijn vinger.

“Het is sexy,”¯ zei ik ineens. Jake glimlachte naar me en ik ging weer over hem hangen. Ik nam een willekeurige plek tussen zijn schouder en zijn nek en beet er zachtjes op. Jake kreunde zacht en zijn handen verstrakten zich om mijn bovenarmen. Ik zoog hard op die plek, om een zuigzoen achter te laten die hij later kon vinden. Jake’s vingers verlieten mijn armen en zijn nagels gleden over mijn ribben, mijn broekrand in. Ik kreunde zacht deze keer en Jake grinnikte.

“Mijn beurt.”¯ Zei hij en hij draaide ons om. Jake haalde een van zijn handen door mijn haar en kuste me nog een keer. Ik kreeg nog een van Jake’s lekkere-open-mond-maar-geen-tong-zoenen terwijl zijn vingers over mijn buik schraapten, kippenvel achterlatend. Ik voelde mijn lid in mijn broek groeien en ik kreunde zacht, daarna trok ik snel weg van Jake’s lippen.

“We moeten stoppen.”¯ Zei ik. Jake bevroor boven me en hij trok een beetje weg. Ik keek in zijn geweldige bruine ogen, en hij keek naar mijn ogen met verwarring, en angst.

“Voor we iets doen waar we spijt van krijgen,”¯ Eindig ik mijn zin. Jake knipperde even, en haalde nog een hand door mijn haar toen hij rechtop ging zitten.

“Je hebt gelijk.”¯ Zei hij en hij kroop van me af. Hij stak zijn hand uit, ik pakte die en hij trok me in een staande positie. We pakten onze shirts en deden die weer aan. Jake draaide zich naar me toe.

Ik keek op naar mijn vriendje en glimlachte warm naar hem. Hij lipe naar me toe en plaatste zijn handen op mijn wangen. Langzaam boog hij naar voren om mijn lippen te kussen.

Het was een perfecte kus.

Perfect moment, perfecte tijd, perfecte vorm, perfecte positie, perfecte lippen, perfect, perfect, perfect.

Toen de kus eindigde omhelsde Jake mij. Ik knuffelde hem terug.

“Ik wil die dingen met je doen, Kiro.”¯ Mompelde hij. “Maar je hebt gelijk, we moeten wachten.”¯ Zei hij. Ik voelde me zo speciaal toen ik wist dat Jake zo over me dacht, en dat hij in staat was om ons ook seksueel samen te zien.

“Ik ben zo blij dat je wilt wachten, ik wild dat het perfect is.”¯ Zei ik. “En HEEL cliché!”¯ Zei ik met een klein lachje.

“Disney zal trots zijn.”¯ Zei Jake. We lieten elkaar los en gingen op mijn bed zitten in een comfortabele stilte.

“Je zei dat je van tekenen hield.”¯ Begon Jake en hij keek naar me. “Laat me eens wat zien?”¯ Vroeg hij. Ik glimlachte naar hem en plaatste een kusje op zijn wang.

“Tuurlijk.”¯ Zei ik.

X

X


Reacties:


TwinVampire
TwinVampire zei op 25 okt 2009 - 12:27:
Whaha cute^^
Ik hou echt mega veel van Kiro<33
En ik vind dit leuker dan dat hij met Bill heeft ofzo dan krijg ik echt rare ideeën in mijn hoofd ook al ben ik super verslaafd aan de 2 bands
Xxx


BliebX
BliebX zei op 4 okt 2009 - 14:12:
whaha
Disney zal trots zijn x']

En natuurlijk nemen we het je niet kwalijk als je per ongeluk Bill typt x']
ghehe
maar wel dat t zo lang duurde! [ghehe, tuurlijk niet =D ]

snel meer? =)