Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 12. Shopping malls and dates..

Walking backwards.. [Bandcest]

14 okt 2009 - 14:35

1643

2

250



12. Shopping malls and dates..

X

X

Vandaag had ik een rare nieuwe gedachte..

Mensen zouden de momenten in hun leven die hun kwaad maken, dankbaar zijn.. want dat maakt je leven ZO veel spannender.

“Wat bedoel je, ‘date met Syn’?”¯ Vroeg ik Yu met een dodelijke blik.

“Niet een DATE date, maar gewoon een date.”¯ Zei hij. “Strify zei dat hij Jake wou leren kennen, en hij wil dat jij beter overweg kan met Syn.”¯ Vertelde Yu. Vandaag is het woensdag; twee dagen geleden zijn we met zijn allen naar het winkelcentrum gegaan. En vandaag, woensdag, in het midden van de week, besluit Strify uit het niets dat hij wil dat ik met zijn vriendje wat ga doen, na school.

Ik hoorde mijn potlood breken en keek naar beneden om te zien dat ik met mijn potlood zo hard op de tafel drukte, dat ik niet alleen de punt had gebroken, maar het hele potlood. Ik gooide de stukken potlood weg.

“Wat DENKT hij wel niet?! Ik wil niet met zijn vriendje rondhangen!!”¯ Siste ik. Yu en ik zaten in onze laatste les van de dag. De klas was aan het praten en lol aan het maken, terwijl we moesten werken.

“Ik weet niet wat er in zijn hoofd omgaat, Kiro. Het is Strify, we zullen het waarschijnlijk nooit weten.”¯ Zei Yu. “Best raar, ik zou ook niet op een date met Syn willen. Hij geeft niet echt een geweldige sfeer af, en mijn zusje flirt de hele tijd met hem..”¯ Zei Yu geïrriteerd.

“Eww..”¯ Zei ik, niet in staat iets anders uit te brengen. Yu knikte.

“Ja, eww. En ik denk dat hij terug flirt. Maar ik kan het niet helemaal zeggen.”¯ Zei hij langzaam. Yu en ik waren de enigen van onze groep in deze les, maar we hadden nog steeds het gevoel alsof we zachtjes moesten praten.

“Ik wil niet gaan. Maar ik weet dat Jake supernieuwsgierig naar Strify is, dus hij gaat toch wel ‘ja’ zeggen. Maar als Strify mij vraagt kan ik geen ‘nee’ zeggen omdat hij me dwingt om ‘ja’ te zeggen want Strify is Strify.”¯ Zucht ik.

“Oh mijn god! Je vind Strify leuk.”¯ Zei Yu en zijn mond viel open.

“Nee, doe ik niet.”¯ Zei ik. “Ik ben verliefd op hem.”¯ Zei ik erachteraan. In Yu’s ogen ontstond wat medelijden.

“Oh man, Kiro. Gaat het wel?”¯ Vroeg hij. Ik kreeg een brok in mijn keel.

“Nee,”¯ Zei ik. “Ik vind Jake leuk, maar ik ben verliefd op Strify. En het enige dat me van hem scheid is Syn!!”¯ Snauwde ik, proberend om kalm te blijven. “En nu wil hij dat ik op een date ga met het enige wat tussen mij en hem in staat!!”¯ Zei ik. Ik nam diep adem, en stopte al mijn slechte gevoelens weg.

“Als Strify me terug zou vragen zou ik geen ‘nee’ zeggen.”¯ Zei ik. Yu omhelsde me eventjes. Toen ging de bel. We stopten alles in onze tassen en stonden op.

“Vertel het niemand, asjeblieft.”¯ Zei ik toen we het lokaal uit liepen.

“Wat in het lokaal gebeurt, blijft in het lokaal.”¯ Zei Yu en hij sloeg vriendschappelijk zijn arm om mijn schouder. Ik zuchte dankbaar.

X

X

Dus hier ben ik…in het winkelcentrum…na school…met Syn…op een woensdag middag.

Verdomme.

We hadden al een half uur door het winkelcentrum gestrompeld en hadden bijna niet gesproken. We maakten een paar keer oogcontact, maar Syn keek dan snel weer weg. Gelukkig anders deed ik het wel.

Het was heel raar.

“Dus..”¯ Vroeg ik toen we in een muziekwinkel stonden. “Wat is je volledige naam?”¯ Vroeg ik hem. Het was een stomme vraag, maar ik moest op de een of andere manier een gesprek met hem beginnen.

“Synyster Gates.”¯ Zei hij. “Het is mijn band naam, een vriend noemde mij zo.”¯ Antwoordde hij zonder op te kijken. “Kiro, toch?”¯ Vroeg hij.

“Ja.”¯ Antwoordde ik. “Je zit in een band, wat speel je?”¯ Vroeg ik.

Simpele vragen, simpele antwoorden.

Dat is hoe het zo’n twee uur doorging. En ik ontdekte niks persoonlijks over hem. Ik ontdekte dat hij een raar gevoel voor humor had, en dat hij veel met woorden speelde. Hij was ook niet echt een optimist en hij hield niet van schattige dingen. Maar ik ontdekte iets aan zijn personaliteit dat me meer irriteerde dan wat dan ook aan hem.

Hij maakte geen oogcontact.

Hij keek de hele tijd ergens anders naar, telkens kort. Ik werd steeds nieuwsgieriger, en geïrriteerd naarmate de date vorderde.

“Waarom maak je geen oogcontact?”¯ Vroeg ik hem nadat ik de vraag een half uur had ingehouden. Hij keek nu wel naar mijn ogen, en keek niet weg; hij grijnsde gemeen.

“Je bent niet erg slim, of wel?”¯ Vroeg hij me sarcastisch en ik beet mijn kaken hard op elkaar terwijl hij door sprak.

“De beste manier om te zien of iemand high is, of stoned, is door ze in de ogen te kijken. Want als je drugs hebt genomen, worden je pupillen klein tot je bijna geen pupillen meer hebt.”¯ Legde hij uit. “Als je aan de drugs bent, leer je snel genoeg om iemand niet te lang in zijn ogen te kijken, of je word betrapt.”¯ Zei hij langzaam.

Ik vond het walgelijk.

“Ik doe geen drugs; Ik ben geen idioot.”¯ Snauwde ik naar hem. Syn grijnsde.

“Goed.”¯ Zei hij en hij woelde door mijn haar toen hij langs me liep. “Een goed kind als jij wil niet in dat soort dingen terecht komen.”¯ Zei hij.

Kind?

Hij noemde me NIET net een KIND!

Oh.

Hoe graag had ik toen een van de riemen aan de muur gepakt en hem ermee gewurgd.

Hij was de reden dat Strify in al die problemen zat.

Ik wilde hem vermoordden voor het verpesten van Strify.

“Kom je nog?”¯ Vroeg Syn. Ik keek hem even aan, maar volgde hem wel. Het zou niet zo goed overkomen als ik nu wegstormde. Zelfs als elk deel van mijn lichaam dat nu wou.

“Ja, het zal wel..”¯ Mompelde ik. We begonnen weer te lopen. Ik hield genoeg afstand op hem, zo dat als iemand ons zag, die niet gelijk zou denken dat we bij elkaar hoorden. Synyster liep een kledingwinkel in en ik volgde hem.

“Dus Strify vertelde dat jullie samen zijn geweest.”¯ Zei hij ontzettend nonchalant.

Ik keek naar hem, en zijn lippen waren versmald in een klein hanig lachje.

Misschien zag hij dat ik dit niet prettig vond.

“Dat was.. Zo’n.. twee jaar geleden?”¯ Vroeg hij me langzaam.

Oh, hij wist het.

“Ja, wat is daarmee?”¯ Vroeg ik, proberend te doen alsof het me niet veel kon schelen.

“Ik vond het gewoon raar dat mijn vriendje me op een date met zijn ex zou sturen.”¯ Zei Syn met een nadruk op de woorden ‘vriendje’, ‘date’ en ‘ex’. “Zeker die ene waar hij niet over op kon houden met praten toen ik hem net ontmoette. Hij bleef maar praatten over een jongen genaamd ‘Kiro’.”¯ Zei hij. Mijn hart sloeg wat sneller toen ik dat hoorde. “Maar toen ik uitvond dat JIJ die Kiro bent, man. Ik kon niet geloven dat Strify iemand als jou hem zou laten neuken.”¯ Zei hij onbeschaamd.

“Ik heb Strify niet geneukt.”¯ Mompelde ik, verbergend dat ik bloosde.

“Hm.. Echt? Dus Strify was degene die het neuken deed dan?”¯ Vroeg hij zonder echt iets te vragen. “Wat raar ik, want ik ben ALTIJD degene die neukt.”¯ Zei Syn.

Dit moet stoppen.

“Hé! Teveel informatie ja. Ik hoef niet te weten hoe jullie seks hebben.”¯ Zei ik. Het is niet leuk als iemand je verteld hoe hij HET doet met de persoon waar je verliefd op bent.

Syn grinnikte zacht.

Waarom grinnikte hij? Vond hij de situatie grappig? Was er iets dat hij me niet vertelde? Wist hij iets over Strify dat ik niet wist? Wat gaat er om in zijn hoofd? Wat?

Weet hij over mijn gevoelens voor Strify?

X

X

We hadden met Jake en Strify even later afgesproken bij een restaurantje. GELUKKIG. Ik weet niet hoeveel meer ik van Strify’s idiote vriendje aankon voor ik hem aan zou rijden met mijn auto. Deze date was een slecht idee van Strify.

Jake rende op me and en knuffelde me toen hij me zag.

“Hey jij!”¯ Zei hij en hij kuste me. God, wat had ik een vriendelijke glimlach zoals die van Jake gemist. Syn was niet zo’n vriendelijk persoon.

“Hey jij.”¯ Zei ik en ik keek naar hem. Zijn bruine ogen waren zacht en liefdevol, niet zoals Syn’s ogen, die nooit oogcontact hielden om dat hij panisch was dat iemand door zou hebben dat hij aan de drugs was. Ik knuffelde Jake en stond op mijn tenen.

“Zullen we hier weggaan?”¯ Vroeg ik hem zachtjes. Hij knikte.

Ik voelde me zo veel beter wetende dat deze nachtmerrie van een winkelcentrum ervaring over was, en met mijn vriend te vertrekken. Jake liep naar Strify en Synyster, om hen te vertellen dat we zouden gaan vertrekken, Jake liep wee naar mij en hij pakte mijn hand, liepen we uit het restaurantje en liepen naar de parkeerplaats.

Jake vertelde me veel over zijn middag met Strify. En hoe ze zijn gaan winkelen. Blijkbaar had Strify zich wel goed gedragen en niks over mijn relatie met hem gezegd. Ze praatten over onze tegenwoordige relaties; Syn en Strify, Jake en ik.

Het maakte me niet zoveel uit eigenlijk.

Op dat moment was ik zo blij dat ik wegreed van Synyster, terug naar mijn huis, dat het me niks kon schelen waar Jake en Strify over hadden gepraat.

Voor mijn part hadden ze samen beraamd hoe ze de koningin zouden vermoordden, het kon me niet schelen. Ik zou Jake meer moeten waarderen, want hoeveel ik ook van Strify hield.

Ik hield ook van Jake..

Maar om Strify en Jake te vergelijken was makkelijk. Een relatie met Strify zou moeilijk zijn omdat Strify veel gevoeliger was dat leek; hij was spontaan en hectisch, en je zou nooit weten wat hij dacht tot het te laat was.

Maar Jake was veilig. Met Jake wist ik dat ik gelukkig zou zijn. Ik WIST het. Er waren geen ‘maar’-en met Jake, ik zou gelukkig zijn. Hij was de perfecte jongen in mijn ogen.

Maar als hij zo perfect was..

Waarom kon ik dan niet kiezen?

X

X


Reacties:


TwinVampire
TwinVampire zei op 25 okt 2009 - 12:37:
Pff ik zou ook kriebels krijgen als ik met z'n vage gozer moest winkelen><
En ik snap goed dat Kiro het niet zeker weet, je eerste liefde vergeet je echt niet, ik ben er ook nog steeds niet overheen en het is al best lang geleden dus ik snap je Kiro^^
Xxx


BliebX
BliebX zei op 4 okt 2009 - 16:42:
whaha, je zet geen goed beeld van Syn neer hea x']
Ik vind m eigenlijk best knap x'] en zacky eig ook wel

maargoed, in dit verhaal is ie stom >.<
Tzz, ff Kliertje gaan pesten u.u

Ik vind Strife en Klier veel leuker dan die Jake en Klier en Syn en Strife XD
doe dan maar gewoon uhh... Jake en iemand, en Syn en Zacky x']


meer? =D