Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » my one special love [TC] » 11 those feelings are wrong but don't feel wrong!

my one special love [TC]

7 okt 2009 - 23:04

791

1

251



11 those feelings are wrong but don't feel wrong!

simone pov
voor me uit starend zit ik op de bank. ik reageer helemaal nergens op. ongelofelijk dat dit nu gebeurt. ik kijk niet eens op wanneer gordon voor de tweede keer binnen komt. hij komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen. ik ga dichter tegen hem aan zitten en barst in tranen uit.
''sst, het is oke, huil maar uit.'' fluistert hij en streelt zachtjes over mijn rug heen. lang zit ik huilend in zijn armen wanneer tom en bill de kamer in komen. bill loopt heen en weer naar de keuken en geeft me een glas water aan. ik glimlach en probeer de tranen tegen te houden.
''mam, laat de tranen maar lopen, het is goed om te huilen.'' zegt tom dan en legt een hand op mijn knie. mijn telefoon gaat en ik neem meteen op.
''met simone kaulitz.'' zeg ik zachtjes.
''hallo mevrouw kaulitz, ik had net gebeld over het vliegtuig ongeluk waar uw ouders bij betrokken zijn en we hebben ze kunnen indentificeren, het gaat goed met ze maar zijn nog wel buitenbewust zijn. ze hebben een zware klap gehad maar ze zullen er hoogstens een paar litekens en brandwonden aan over houden.'' verteld de vrouw in een klap.
''oke, dank u wel.'' zucht ik opgelucht.
''ze liggen in het ziekenhuis van berlijn. die in het centrum. u kunt daar langs gaan als u dat wil.'' zegt de vrouw.
''oke, heel erg bedankt.''
''graag gedaan en sterkte.'' zegt de vrouw en dan hangt ze op. ik leg mijn mobiel op de tafel en zucht.
''gaat het?'' vraagt bill dan.
''ja hoor, ik moest zo huilen omdat opa en oma een vliegtuig ongeluk hebben gehad, het gaat nu goed met ze en houden er hoogstend een paar litekens en brandwonden aan over. ik ga zo even naar ze toe.''
''is goed, wil je dat we mee gaan?''
''doe dat maar een andere keer. hier hebben jullie wat geld zodat jullie wat kunnen gaan halen. gordon moet zo werken en ik ga daar nu heen. tot straks he lieverds.'' zeg ik en sta op en ga meteen naar mijn ouders.

tom pov
ik zit met bill op de bank en we kijken een of andere film. ik ben mijn concentratie al verloren toen de voor titeling begon. ik zucht en druk mijn lippen in bill's nek. hij kreunt zachtjes en glimlacht. we beginnen te zoenen en vergeten dat de TV aan staat. ik streel zachtjes over zijn armen en hoor hem zachtjes kreunen. na lang zoenen bestellen we pizza en rond 10 uur moet ik weer naar huis. bill brengt me naar het bus station en drukt snel een kus op mijn mond. dan komt de bus aan rijden en moet ik weg.
''tot morgen oke.''
''mja, tot morgen.'' zucht hij. ik stap de bus in en zucht diep. ik vind het echt jammer dat ik nog moet wachten voor dat ik bij ze in kan trekken maar begrijp het wel. ik moet nog een week wachten en dan kan ik eindelijk de heletijd bij bill zijn. als ik in het internaat kom ga ik meteen naar mijn kamer. ik heb echt geen zin om helemaal uit te leggen waarom in een half uur te laat ben. ik plof neer op het matras en zucht diep. ik stuur een smsje naar bill met erin dat ik in het internaat ben en val dan in slaap.

ik word vroeg wakker van de zon die in mijn ogen schijnt. ik zucht en pak wat kleding en ga naar de badkamer. ik neem een douche en ga dan naar de woonkamer. ik plof neer in een bank en kijk op het schermpje van mijn mobiel. ik ontvang een smsje van bill en open het meteen.

pff, ben net wakker en had liever willen blijven liggen. maar jij had er ook wel bij mogen komen liggen. xx B.

ik glimlach en zucht.

oke, ik had ook wel uren willen blijven liggen maar ja ik voel me zo alleen zonder jou. ik zou graag naast je komen liggen, en dat kan gelukkig over een week. xx tom

stuur ik terug en stop mijn mobiel weer weg. andreas komt binnen met een slaaperige blik.
''wat doe jij zo vroeg wakker?'' vraagt hij gapent en komt naast me zitten. hij heeft zijn pyama nog aan en loopt op zijn sloffen.
''hmm, kon niet meer slapen.'' zeg ik hees.
''danm, wat klink jij hees, te veel gezoend ofzo?''
''ha, met wie?''
''wie denk je? je little bro natuurlijk!'' roept hij lachend.
''sorry?''
''ik liep gisteren langs en zag jullie zoenend in de woonkamer staan!''
''wow, wat?''
''doe rustig, ik houd mijn mond wel hoor!'' lacht hij. ik zucht opgelucht en kijk hem even aan.
''vind je het niet gek of vies?''
''naah, je kunt niet zelf bepalen op wie je verliefd wordt.''
''klopt, maar ik heb er ook helemaal geen verkeerd gevoel bij.'' zucht ik dan.


Reacties:


VampireFangs zei op 8 okt 2009 - 14:32:
Verder<3