Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 91 morning sunshine

crazy little thing called love CB (gestopt)

27 okt 2009 - 13:38

310

1

202



91 morning sunshine

jasper pov
ik en jason komen uit geput terug van het school reisje en geven andreas door aan strify. hij stelde meteen voor dat hij voor hem zou zorgen. ik zucht en laat me op het bed vallen. jason gooit zich op mijn schoot en geeft me een lange tongzoen. na een tijdje verbreekt hij de kus en gaat hij in het bed liggen. ik ga naast hem liggen en hij kruipt dicht tegen me aan.
''hmm, je bent echt sexy.'' zegt hij dan en drukt zijn lippen in mijn hals.
''je hebt zeker heel erg veel zin?'' grijns ik. hij glimlacht en geeft me en kus.
''zo veel zin.''
''ik heb het je beloofd en... jou kan ik gewoon niet weerstaan!'' fluister ik en trek zijn bokser uit. hij doet het zelfde bij mij en ik voel hem bijna meteen in me.

ik wordt langzaam wakker van een natte kus in mijn nek.
''opstaan het is half elf en strify wordt onderhand gek van andreas denk ik.'' fluistert jasper zachtjes.
''hm, eerst een kus!'' fluister ik terug en druk een lange zoen op zijn mond. na even zoenen staan we op en gaan we ons douche. we kleden ons aan en gaan naar beneden. andreas ligt tevreden in de armen van shin terwijl hij aan zijn ketting zabbelt. shin kijkt glimlachend naar andreas en wiegt hem langzaam heen en weer.
''we zijn er achter gekomen dat shin vrolijk wordt als hij andreas vast heeft.'' zegt strify dan zachtjes en gaat dan naast shin zitten. strify heeft ons gisteren avond nog verteld over de moeder van shin. we schrokken er echt van. jason neemt mijn hand vast en trekt me zachtjes mee naar de keuken. ik plof neer op een stoel en zucht.
''ik haat zaterdagen, al dat nakijk werk!'' zucht ik geirriteerd. ik pak mijn tas en tijdens het eten kijk ik alvast een paar toetsen na.


Reacties:


DreadQueen
DreadQueen zei op 8 okt 2009 - 23:26:
nicee ^^
snel verder!!
Xx.