Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tsubasa: Reservoir Chronicle » The same, but different. » "Ohayou, Kurochan"

The same, but different.

8 okt 2009 - 11:58

401

2

302



"Ohayou, Kurochan"

Het zou nooit meer hetzelfde voor me zijn, Kijk naar me?! Ik ben een vampier, en mijn leven hangt af van... hem. *Fai pov!*

Ik zit op het bed dat we kregen van de aardige mensen uit Tokyo, de stad waar het zure regen regende, en ik net gevochten had met Kloon syaoran, hij had mijn oog opgegeten, en zonder mijn oog kan ik niet leven. Kurogane offerde zich op en is mijn E(*) geworden.

"Ohayou.. Kurochan"
I lach naar hem, een echte lach. Ik sta op en knuffel hem, sluit mijn armen om zijn nek. en huil lichtjes op zijn schouder. Ik lach zo iets gemeen achter, meer mijn eigen uitlachen, tussen de zachte snikjes door. "WAAROM?!!" Ik voel me een beetje geschokeerd wanneer hij mij ook omarmd. Dus eigenlijk ben ik nu praktisch gezien aan het snikken in zijn armen? ge-wel-dig. "Omdat ik je niet zou laten dood gaan, ik geef om je" Ik kijk op naar hem in schok, Ik ben heel zeker dat hij zelf de schok kan zien in mijn ogen.

Ik haal mezelf uit zijn armen en focus mijn geschokeerde blik op zijn ogen. Ik loop zachtjes achteruit en steek een arm uit naar hem en laat hem vallen, en dan val ik op het bed opnieuw. Ik steek mijn hoofd tussen mijn knieen en snik, ik kijk weer op en roep naar hem. "Stop met die stomme mooie leugens! Doe niet alsof je echt om me geeft, je bent net heel het zelfde als hem, Eigenlijk doe je dit gewoon zodat je me kan laten leven en me dan kan verlaten" Ik steek mijn hoofd weer tussen mijn knieen, en lach mezelf weer uit, en fluister zachtjes "Hoe stom kon ik zijn om te geloven dat jij anders bent?"

Hij loopt stilletjes naar me toe, dat merk ik, dan is hij er en duwt mijn gezicht met een hand omhoog. "Ik ben niet zoals hem wie dat ook mag zijn, ik heb gezworen de mensen die belangrijk zijn, te beschermen. en dat doe ik ook Fai D. Flourite." Ik zit maar hem stilletjes aan te staren met een stomme blik, en uiteindelijk roep ik naar hem. "GA TOCH WEG - "
En ik zie hem opstaan en weggaan, ook al toont hij nooit gevoelens, ik kan door hem kijken als glas, hij is verdrietig, net als ik, maar ik mag hem niet closer laten, anders breekt hij mijn masker, en dat mag niet.


(......Kurofai. =-= review for cookies?)

---------------------------------------------------------------


Auther's note ; E is de enige persoon waar Fai kan van drinken.
YAOI <3.


Reacties:


07Snowblind
07Snowblind zei op 4 nov 2010 - 11:37:
Mooooooooi!!
KuroFai is toch echt canon, ik begrijp niet hoe sommige mensen dat nog kunnen ontkennen! X)


KuroAddicted
KuroAddicted zei op 14 okt 2009 - 18:22:
Fai-saaan, tis pragtig x
ily.