Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 14. Showers and sex..

Walking backwards.. [Bandcest]

8 okt 2009 - 17:25

1705

2

280



14. Showers and sex..

X

X

Strify was gestopt met huilen toen ik mijn oprit opreed. We liepen het stille huis in en ik liep naar de keuken. Mijn moeder had een briefje achtergelaten, waarop stond dat ze de volgende dag pas terug zouden zijn en dat mijn zusje mee was.

Ik bracht Strify naar mijn kamer.

“Oke, misschien ben je niet zoveel verandert als ik dacht.”¯ Zei Strify toen we mijn kamer binnenliepen. Hij grijnsde nu hij mijn posters, manga en kleding op de vloer zag.

“Ja, misschien.”¯ Zei ik en ik opende mijn kast en trok er droge kleren uit. Die gaf ik aan hem.

“Neem een douche.”¯ Zei ik tegen hem. Strify knikte en verliet de kamer om me vervolgens 5 seconden later te roepen.

“Hoe werkt de douche?”¯

Ik zuchtte en liep naar de badkamer. Strify stond, shirtloos in de badkamer en leunde naar de douche. Mijn hart stopte toen ik hem shirtloos zag. Ik beet op mijn lip om mezelf te beheersen en liep dichterbij.

“Zo.”¯ Zei ik en ik zette de douche aan. “Draai ze gewoon beiden naar links om hem uit te zetten.”¯ Zei ik en ik draaide me naar hem toe. Mijn ogen vielen bijna uit hun kassen toen ik zag dat niks anders dan een simpele handdoek hem bedekte. Ik begon te blozen en ik keek weg.

Ik hoorde Strify grinniken.

“Wil je samen douchen?”¯ Vroeg hij me. Ik voelde een rilling door mijn lichaam gaan.

“Pest me niet.”¯ Zei ik. Niet terwijl ik een vriendje heb.

“Kom op, Kiro.”¯ Zei hij en hij kwam op me af. Ik liep naar achter tot ik tegen de wasbak stond. “Niemand hoeft het te weten.”¯ Zei Strify. Ik keek opzij zodat ik niet naar hem hoefde te kijken, nog steeds met rode wangen. Zijn hand ging richting mijn kin en hij liet me naar hem kijken. Hij grijnsde naar me en mijn hart fladderde toen zijn gezicht dichterbij kwam.

Voor het eerst in twee jaar kuste ik Strify. Ik voelde de stukjes van mijn hart weer op zijn plaats vallen het moment dat onze lippen elkaar raakten. Ik zuchtte in de kus toen hij zijn hand van mijn kaak naar mijn haar verplaatste. Zijn andere hand gleed naar mijn onderrug en hij duwde me tegen zich aan. Ik sloeg mijn armen om zijn schouders en trok hem nog dichterbij.

Strify trok mijn hoofd wat naar achter aan mijn haar, en ik kreunde luid. Het genot van de lichte pijn liet mijn hart sneller kloppen en ik voelde mijn erectie groeien in mijn broek.

“Zie je, je wilt wel met me mee.”¯ Zei Strify toen hij zijn lippen van mijn mond naar zijn nek verplaatste. En hij trok nog ietsjes harder aan mijn haar, ik hijgde bij het geweldige gevoel.

Strify’s andere hand gleed naar mijn buik en mijn broek in. Ik kreunde toen zijn hand mijn lid vond. Zijn handen waren koud, maar dat gaf eigenlijk nog meer genot. Hij liet me los en begon aan mijn shirt te trekken. Hij trok hem over mijn hoofd en gooide hem weg. Strify ging op zijn knieën zitten.

“Strify!”¯ Hijgde ik toen hij mijn broek begon los te knopen en hem naar beneden trok, samen met mijn boxer. Ik kreunde toen Strify plagend het puntje van mijn penis kuste. Hij drukte mijn heupen terug tegen de wasbak, om me te stoppen van in zijn mond stoten en hij grinnikte toen ik wanhopig hijgde. Hij likte een keer mijn hele lengte voor hij mijn hele lid in zijn mond nam. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek, in een stille kreun en ik begin sterretjes te zien van genot. Strify ging een paar keer op en neer voor hij me uit zijn mond naam. Hij stond weer op en ik trok hem naar mijn lippen. Ik zoende hem hongerig.

Ik wilde dit.

Ik wilde zijn dat zijn handen me streelden; ik wilde zijn lippen tegen mijn huid. Ik genoot van de kleine hijgen en kreuntjes die hij maakte toen ik hem streelde. Ik wilde Strify; ik maakte me geen zorgen om anderen, behalve hij en ik op dat moment.

Strify duwde me in de douche met een grote grijns op zijn gezicht. Het hete water was geweldig tegen mijn koude huid, en ik kreeg kippenvel op mijn armen terwijl Strify de handdoek weggooide en bij me kwam staan. Hij drukte me tegen de muur en kuste me weer. Ik denk dat ik was gegroeid sinds de laatste keer dat ik hem zag.

Want ik hoefde niet meer op mijn tenen te staan om hem te kussen.

X

X

Ik hijgde uit op mijn bed; Strify viel naast me neer, beiden totaal uitgeput. Ik keek naar Strify, die naar het plafond staarde en met die geweldige glimlach op zijn gezicht. Die glimlach waar ik zoveel van houd. Onze borsten gingen snel op en neer van wat er net was gebeurt.

Strify en ik hadden seks gehad.

Heel veel seks.

“Weet je..”¯ Zei ik na een paar seconden. Strify keek naar me, zijn blauwe ogen gevuld met geluk.

“Nou?”¯ Vroeg hij mij.

“Ik houd van je, Strify.”¯ Zei ik tegen hem. Strify’s ogen flitsten heen en weer tussen mijn linker en rechter oog, terwijl hij naar mijn ziel zocht. Tot mijn opluchting verbreedde zijn glimlach.

“Ja, ik ook.”¯ Zei hij. “Ik houd ook van jou, Kiro.”¯ Hijgde hij uit. Ik rolde tegen hem aan en legde mijn hoofd op zijn schouder. Hij sloeg zijn armen om mij heen.

“Echt balen dat we beiden in een relatie zitten.”¯ Zei Strify. Mijn hart stopte.

“Oh mijn god!! Jake!!”¯ Zei ik snel. Strify keek naar me en zijn glimlach veranderde in een speelse grijns.

“Wat? Dacht je dat je Jake’s naam hebt gekreund de afgelopen drie uur?”¯ Vroeg Strify. Ik sloeg hem speels.

“Wat ga ik doen?”¯ Vroeg ik hem.


“Ga bij hem weg.”¯ Zei Strify simpel. “Dat is wat ik ga doen met Syn.”¯ Zei hij. Ik keek naar zijn gezicht.

“Echt?”¯ Vroeg ik. Zou hij Syn op willen geven voor mij?

“Ja, Syn is geweldig en hij maakt me aan het lachen, maar ik kan niet bij iemand zijn die me dingen beloofd die hij niet nakomt.”¯ Zei hij tegen mij. Ik keek naar hem op en dacht aan de dag dat ik hem ontmoette.

“Wat?”¯ vroeg Strify.

“Ik bedacht me alleen net dat ik je al zo lang ken. Vanaf de brugklas.”¯ Zei ik.

“Ik herinner me die dagen..”¯ Mompelde hij.

“Ik herinner de combinatie van je kluisje.”¯ Zei ik uit het niets. “Het was 27-02-17. Je was boos dat je hem niet open kreeg. Dus ik moest het voor je doen.”¯ Zei ik met een grinnik.

“Ik kan niet geloven dat je dat nog weet, stalker.”¯ Lachte Strify.

“Wat ga je met je vader doen?”¯ Vroeg ik hem na een kleine stilte. “Ik neem aan dat je niet meer bij Syn gaat wonen na je het met hem uitmaakt.”¯ Zei ik. Strify nam heel diep adem en blies langzaam uit.

“Ik vind wel andere mensen bij wie ik kan wonen; Syn en die klootzak van een vader zijn echt niet de enige mensen in Berlijn. Ik kan makkelijk een andere plek vinden om te wonen.”¯ Zei hij. “Wat ga jij met Jake doen?”¯ Vroeg hij, en hij liet zijn vingers over mijn ruggengraat glijden.

“Ik ga het uitmaken met hem.”¯ Zei ik zuchtend. “Ik heb hier veel over nagedacht, Strify, en met Jake WEET ik dat ik gelukkig zou zijn. Er is geen twijfel over mogelijk. Jake maakt me blij en hij zou me nooit pijn doen. Maar als ik Jake kies in plaats van jou, dan weet ik dat ik de rest van mijn leven me af vraag wat er was gebeurt als ik jou had gekozen.”¯ Zei ik. “Ik vind Jake leuk, maar ik houd van jou.”¯ Voegde ik eraan toe. Strify kuste me op mijn lippen en we lagen daar in bed. In een perfecte stilte.

“Hey, ik heb een vraag.”¯ Zei ik en we maakten weer oogcontact. “Waarom belde jij mijn toen je ging vertellen dat je naar Birkenfield zou komen? Waarom niet Luminor, of Shin?”¯ Vroeg ik hem. Strify grinnikte.

“A B C D E F G H I J K L M N O P.”¯ Noemde Strify het eerste deel van het alfabet op. “K komt voor L, Kiro voor Luminor.”¯ Zei hij. “Jij was de eerste op mijn lijst van contacten in Birkenfield.”¯ Zei Strify met een kleine grijns.

“Oh.”¯ Zei ik simpelweg.

Nou, dat was een goede reden.

“En ook omdat jij de eerste persoon bent aan wie ik denk als ik aan Birkenfield denk.”¯Zei Strify, mijn hart verwarmde toen hij dat zei.

“Oke, en waarom wou je op dat vriendjes ruil gedoe gister?”¯ Vroeg ik hem. “Want ik haat je vriendje.”¯

“Omdat ik wou weten waarom je Jake zo leuk vind. En ik wilde niet dat Syn achterdochtig zou worden.”¯ Zei Strify. “Ik wilde weten wat er zo geweldig was aan Jake dat je het over hem had, telkens als ik in de buurt was. Weet je, hij is precies het tegenovergestelde van mij. Hij heeft bruine ogen, donker haar, niet echt een gevoel voor humor, hij haat chocola, hij heeft nog nooit anime gekeken.”¯ Noemde Strify op.

“Ja, jouw vriendje vertelde me precies hoe hij seks met je heeft en hoe mensen die drugs gebruiken nooit oogcontact maken als iemand met ze praat.”¯ Zei ik. “Je hebt echt een leuke uitgezocht.”¯

“Ik kan hetzelfde zeggen over Jake. De jongen lust geen CHOCOLA!! Hij telt bijna niet als een mens!”¯ Zei Strify verontwaardigt en ik lachte. Daarna waren we weer stil.

“We moeten onze relatie geheimhouden tot we beiden weg zijn bij onze vriendjes.”¯ Zei ik. “Jake is naar Berlijn omdat zijn oom een hartinfarct heeft gehad. Ik wil het hem face to face vertellen, niet over de telefoon.”¯ Zei ik en Strify knikte begrijpend.

“Syn gaat morgen terug naar Berlijn.”¯ Vertelde Strify, en hij keek naar mijn klok. “Of nou ja, vandaag. Het is na twaalven.”¯ Zei hij.

“Shit.”¯ Mompelde ik en ik kroop dichter tegen mijn lover aan. “Ik heb morgen school, we moeten maar gaan slapen.”¯ Zei ik en ik leunde over hem heen om mijn nachtlampje uit te doen. Strify trok de dekens over ons heen en ik luisterde naar zijn hartslag voor een tijdje.

“Luister.”¯ Zei Strify. Ik spitste mijn oren, maar ik hoorde niks behalve zijn hartslag onder me.

“Wat?”¯ Vroeg ik hem.

“Het is gestopt met regenen.”¯ Fluisterde hij.

X

X


Reacties:


XAngelGiirlX zei op 9 okt 2009 - 13:22:
Wat heeft het voor zin om reacties te plaatsen als Jamila mij steeds voor is? o.o
Dat vind ik totaal niet lief x'D
Jamila stop met reageren!

Naja;
Snel verder want ik vind dit verhaal geniaal x'D
En Syn is eng...
Dat vind ik dan weer niet geweldig aan Jamila haar standpunt x'D

xBuyee!


BliebX
BliebX zei op 8 okt 2009 - 17:34:
hmm, ik vind het super dat ze weer samen zijn
maar het idee dat Kiro nog met Jake heeft en
Strife met Syn [die echt wel kwijlbaar is ^^]
vind ik niet geweldig x']

en dit is echt lullig voor Jake x'[
eerst zn oom halfdood en dan nu raakt hij een geweldige klier kwijt =O
x']

EN HOE GAAT HET NOU MET SHIN EN YU <3

meer? =D