Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rules are made to be broken [TH] » Rules are made to be broken [TH] *27*

Rules are made to be broken [TH]

8 okt 2009 - 21:03

515

0

160



Rules are made to be broken [TH] *27*

--

De rest van de dag heb ik niks meer gehoord van Kathlin en haar bende huppelkutten. Mooi voor hun, anders had ik haar nog een keer geslagen. Ik sleur mijn fiets uit het fietsenrek als ik een smsje krijg. Sorry dat ik een tijdje niks van me heb laten horen, druk met de band enzo. Heb je zin om van het weekend wat af te spreken? xo Tom.
Hij wou dus nog wel afspreken.. dit weekend al.. Ik had nog steeds niemand verteld over mijn ''avontuurtje'' met de bandleden. Het ging ze ook niks aan, toch? Okee het waren wel me allerbeste vrienden, we kenden elkaar door en door en wisten bijna alles van elkaar. Maar ik mocht toch best een geheimpje hebben? Ik sms nog snel terug dat het goed is en dat we nog wel een tijd afspreken. Ik spring op me fiets en rij richting het centrum, om nog wat nodige spullen te halen. Yuuki moest nog nablijven op school, Jimmy had afgesproken met Syl en Levi om wat ''jongensdingen'' te gaan doen, en Yasmin en Jade hadden afgesproken om te gaan shoppen. Ze hadden nog gevraagd of ik mee had gewild, maar ik was niet echt in de stemming. Zuchtend trap ik door, en zie het centrum dichterbij komen. Nog een kleine vijf minuten fietsen en ik was er.

Bakker Bart, Scapino, Bruna. Ik strompelde langs de winkels. Er was echt niks te doen hier, ik kon nergens de winkel vinden die ik zocht en kwam ook al geen bekenden tegen. Tenminste niet totdat ik de hoek omliep. Ik zie dat Kathlin daar staat met Denise, zogezegd haar ''rechterhand'', en natuurlijk moeten die aso's van een Dennis en Michael er ook bij staan. Hun vriendjes. Alsof ik niks gezien loop ik langs ze, mijn o zo saaie middag vervolgend, als ik ruw bij mijn arm word vastgepakt. 'En jij dacht dat je er zomaar mee weg zou komen zeker?' sist Dennis, de vriend van Kathlin dus. Met ogen vol woede kijk ik hem aan, nergens bespeur ik ook maar iets van angst. 'Als je me niet gauw loslaat, timmer ik jou ook in elkaar' sis ik terug. Er verschijnt een veelbetekende grijns op zijn gezicht. Voor ik het zelf besef ben ik bij mijn beide armen vastgepakt door de twee jongens. Wild spartel ik tegen, maar kan het nooit winnen. Ik voel de eerste trap al in me maag. Ik krimp ineen als ik de volgende trap voel. Tranen springen in mijn ogen. Dit keer haalt Kathlin uit met haar nagels, en laat een bloederige streep achter op me gezicht. Denise slaat me nog een keer vol op mijn mond, en dan laten de jongens me eindelijk los, om vervolgens lachend weg te lopen. Ik val met een plof op de grond en grijp naar me gezicht.Bloed. Ik tik traag het nummer van Jimmy in. 'Met Jimmy' hoor ik. 'Jimmy.. wil je komen halen? Ik ben hij het centrum..' en dan leg ik af. Nog geen tien minuten later staat Jimmy voor mijn neus en neemt me zachtjes in zijn armen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.