Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rules are made to be broken [TH] » Rules are made to be broken [TH] *28*

Rules are made to be broken [TH]

8 okt 2009 - 21:07

329

1

165



Rules are made to be broken [TH] *28*

--

Met een bonkend hoofd word ik wakker. Kreunend sla ik mijn handen voor mijn ogen en blijf liggen. Ik hoor de deur zachtjes opengaan, en merk dat er iemand naast me komt zitten. Mijn handen laat ik naast me vallen, en werp een blik op degene die naast mijn bed staat. Jimmy. 'Meisje toch' zegt hij zachtjes. Ik tover een glimlach op me gezicht en probeer rechtop te gaan zitten. 'Wat is er nou allemaal gebeurd in het centrum?' fluisterd Jimmy. Ik vind het fijn dat hij niet zo hard praat, me hoofd barst echt van de koppijn. 'Kathlin enzo.' mompel ik. Praten kostte me nog veel moeite, en ik liet me weer onderuit zakken. Jimmy legde een koud handdoekje op me gezicht, waardoor de pijn iets minder werd. 'We krijgen ze wel.. ik beloof het' fluisterd hij nog voor ik weer in slaap dommel.

[POV Jimmy]

Ik sluit de deur achter me dicht. Ik haatte het om Malini zo te zien liggen. Zo hulploos. Alsof ze niks meer kan doen. Mijn hoofd kookte van woede toen ze vertelde dat Kathlin en Denise dit hadden gedaan. Het zal wel samen met die Dennis en Michael zijn gebeurd. Die wijven zelf hebben daar het lef niet voor zonder hun 'overnatuurlijk stoere vriendjes'. Ik laat me op de bank neerploffen en vis mijn mobiel uit mijn zak. Ik had de anderen nog niet gebeld, ik moest gewoon bij haar blijven. Ik toets als eerste het nummer van Syl in.
Na een kort gesprek is ook hij op de hoogte van wat er is gebeurd, tenminste voor zover ik weet wat er is gebeurd. Syl zou de anderen bellen, en daarna hiernaartoe komen.
De dokter was al langs geweest en had gezegd dat Malini vooral veel rust zou moeten houden. De wonden hadden tijd nodig om te genezen, het waren geen doorsnee klappen in haar gezicht geweest. Die valse krengen hadden haar goed weten te raken. We krijgen ze nog wel. Ik weet het zeker.


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 8 okt 2009 - 21:22:
Arme Malini
Snel door<3