Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rules are made to be broken [TH] » Rules are made to be broken [TH] *31*

Rules are made to be broken [TH]

9 okt 2009 - 18:36

463

0

163



Rules are made to be broken [TH] *31*

--

Jimmy heeft mijn wonden verzorgd en in bed gelegd. Het is echt een schat. Maar toch voel ik me vreselijk, ookal was iedereen ontzettend lief en aardig voor me, ik voelde me toch een beetje to last. En nu me vader me had gevonden kon ik hier ook moeilijk blijven 'wonen'. Mijn vader zou me zeker komen opzoeken voor een tweede afranseling. Als ik hier zou blijven, zou ik nooit meer een oog dicht kunnen doen, behalve als Jimmy naast mijn zijde zou zijn. Of Dimi of Teye. Alleen zijn hier durfde ik niet meer. Dit huis voelde zo vertrouwd maar nu toch zo onveilig. Morgen zou ik iets anders gaan zoeken, zo kan ik natuurlijk niet altijd verder leven, op Jimmy zijn kosten en huis. Pijnlijk draai ik me op mijn andere zij, en merk nu pas hoe moe ik ben. Vaag zie ik nog hoe Jimmy het licht komt uitdoen, en laat dan me ogen dichtvallen. Op naar een andere wereld, waar alles anders is.

[POV Yasmin]

Jimmy heeft me net gebeld, en verteld wat er met Malini is gebeurd. Ik heb minutenlang met de telefoon in me handen gestaan, zelf nadat Jimmy al had opgehangen. Malini zou nu niet meer bij Jimmy kunnen wonen, dat zou ze zelf vast ook snappen. Haar vader zou haar gegarandeerd weer komen opzoeken. Maar waar moet ze dan heen? Bij mij kan het niet, ik heb al een veel te groot gezin in een te klein huis. Bij Yuuki zou het ook niet gaan lukken, evenals bij Jade. Syl en Levi hun ouders waren best streng en zouden er dus ook niks van willen weten. Ik vind het vreselijk dat Malini bij niemand terecht kan. Haar wonden zagen er echt vreselijk uit. Haar vader zou haar echt helemaal afgeranselt hebben. Hoe konden iemand zijn ouders nou zoiets doen? Je eigen kind. Raken waar je maar kan. Het was gewoon te gek voor woorden. De rest was ook al ingelicht over het voorval en hadden uiteraard net zo meegeleefd met Malini als ik nu deed. Ik kende Malini al zo lang.. Nooit had ik gedacht dat het tot dit zou komen. Dat ze wel eens problemen zou kunnen krijgen met haar ouders had ik wel verwacht, vanwege haar gedrag enzo. Maar weglopen, geslagen worden door je vader, en dan opnieuw een nieuwe woonplek moeten zoeken. Nee, dat klonk allemaal te gek voor woorden, maar toch was het zo. En bovenal kon ze ook niet werken, want ze was nog steeds 14. En steeds geld lenen van iemand anders, zou op een gegeven moment ook problemen met zich meebrengen.
Moe van al het denken laat ik me op me bed zakken. Ik heb geen puf meer om me om te kleden, en val met kleren en al in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.