Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rules are made to be broken [TH] » Rules are made to be broken [TH] *32*

Rules are made to be broken [TH]

9 okt 2009 - 18:39

354

0

154



Rules are made to be broken [TH] *32*

--

De dagen kropen als het ware voorbij. Opnieuw was iedereen langs geweest om voor me te zorgen. Het waren echt vrienden voor het leven. Morgen was het zaterdag, en dus mijn afspraak met Tom. We hadden afgesproken dat ik om 10.00 uur bij zijn huis zou zijn, zodat we nog de hele dag hadden. Jimmy had het nog niet helemaal oke gevonden, in verband met mijn wonden. Ik had gemompeld dat het wel goed zat, en dat als er iets zou zijn hij de eerste was die het zou horen. Daar had hij blijkbaar genoegen mee genomen, want hij had er verder niks meer over gezegd.
Vandaag zou ik met de meiden samen een geschikte outfit uitzoeken voor morgen. Dat zou dus een hele dag shoppen worden in Amsterdam. Syl, Levi en Jimmy hadden een vies gezicht getrokken toen we er over begonnen, en hadden abrupt besloten om te gaan gamen bij Syl thuis. Geen van de meiden had het erg gevonden. Het was al een tijdje geleden dat we echt een girls-day hadden.
Zo zaten we nu dus in de trein richting Amsterdam. Yuuki was luidkeels aan het praten met Jade over een model haar dat ze graag wilde, Yasmin en ik keken naar buiten, naar de palen die voorbij flitsten.
Na nog een kwartiertje in de trein te hebben gezeten waren we dan eindelijk aangekomen bij Amsterdam station Centraal. Iedereen had een eigen taak gekregen. Yuuki zou vooral letten op een t-shirt, Yasmin voor een geschikte broek en Jade voor bijpassende schoenen. Ikzelf, zou voor een kapsel kijken. De groene plukken begonnen een beetje te vervagen en het zou dus bijgeverfd moeten worden. Maar dat als laatste, want het moest uiteraard passen bij de kleding voor morgen.
Het ging de hele dag door, winkel uit, winkel in, winkel uit, winkel in. Aan het eind hadden we dan ook alles. Het enige wat we nog moesten doen was naar de kapper. Aangezien mijn kleding voornamelijk zwart met paars was, was het vrij snel besloten dat die kleur als plukken in mijn haar zou komen, samen met de nog ravenzwarte kleur.
Morgen zou helemaal top worden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.