Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Onbereikbare liefde (gestopt) » hoofdstuk 18: saving Kiro is the best thing we can do.

Onbereikbare liefde (gestopt)

10 okt 2009 - 15:29

819

2

277



hoofdstuk 18: saving Kiro is the best thing we can do.

hihi ^^/ I love lange reacties <3 XD jaaa zazka.. denk aan de deal ^^ XD

Het eerste concert van de tour ging, hoe zal ik het noemen, beroerd. Je voelde de spanning tussen ons al op een kilometer afstand. Meestal rendt Romeo ook even naar de voorkant van het podium, naar Kiro, maar nu bleef hij gewoon de hele tijd achter zijn vertrouwde keyboard staan. Tilo was niet blij met ons, dat zorgde dan ook voor nog meer ruzie. Op dit moment is de band gedoemd om te mislukken.

Het is 2 uur s'nachts en Romeo en ik sluipen naar het bed van Kiro. 'Waar is het?' Vraag ik zacht. 'Onder zijn kussen.' Fluisterd Romeo. 'O, fijn. Hoe wil je dat te pakken kunnen krijgen?' Vraag ik. 'Dat is een goede vraag.' Fluisterd Romeo. Ik zucht en loop naar het woongedeelte. Daar plof ik neer op de bank. 'En nu?' Vraagt Romeo. 'Morgen als hij weg gaat. Hij wordt wakker als we onder zijn kussen gaan wroeten. Wat voor drugs is het eigenlijk?' Vraag ik. 'Xtc en wiet. Niet echt schokkend, maar hij moet er vanaf.' Zegt Romeo. 'Zullen we dan maar gaan slapen? We hebben nu toch niets meer te doen.' Zegt Romeo. 'Ik ben nog niet moe.' Zeg ik. 'Het is 2 uur s'nachts. Hoe kun je nu nog niet moe zijn?' Vraagt hij. 'Nog te veel energie van het concert.' Zeg ik. 'Wat doen jullie hier nog zo laat? Ga toch eens slapen. Jullie hebben morgen jullie energie nodig.' Zegt Tilo slaperig als hij van het wc hokje komt. 'Doen we.' Zegt Romeo. Tilo loopt naar zijn bed, klimt er in en trekt de gordijnen dicht. 'Gaan we al slapen?' Vraag ik. 'Ik ga wel, denk ik. Als ik jou was, zou ik ook maar gaan slapen.' Zegt hij en staat op. Ik zucht. 'Oke dan.' Zeg ik en loop naar mijn bed. Ik klim er in en onder me hoor ik het bed ook kraken. Romeo ligt dus ook al. 'Welterusten Strify.' Zegt Romeo. 'Welterusten.' Zeg ik en trek mijn gordijn dicht.

De volgende dag is iedereen weg, op Romeo en mij na. We lopen naar Kiro's bed. Ik til zijn kussen op en haar er een zakje met drugs uit. 'En nu?' Vraag ik. 'Weggooien natuurlijk.' Zegt Romeo. Ik loop naar de prullenbak. 'Hier?' Vraag ik. 'Nee, natuurlijk niet.' Zegt Romeo en grist het uit mijn hand. Hij loopt naar buiten, naar dichtbegroeide struik en gaat ervoor staan. 'We gaan een gat graven.' Zegt hij. 'Slim. Daar vindt hij het nooit.' Zeg ik en loop naar hem toe. We beginnen te graven. Na 20 minuten is er een diepe kuil. We gooien het zakje er in gooien de kuil dicht. Ik geef Romeo een high five, we lopen weer de bus in en wassen onze handen. Als we weer op de bank zitten met een drankje grist Romeo de afstandsbediening van het salontafeltje en begint te zappen. 'Als je er over wilt praten, moet je dat vooral doen. Het lucht op.' Zeg ik en draai me naar hem toe. Romeo zucht en schudt zijn hoofd. 'Hoi, we zijn er weer!' Roept Shin als hij, Yu en Kiro de tourbus in lopen met 3 volle boodschappentassen. 'Hoi.' Zeggen Romeo en ik tegelijk. Ik sta op om Shin te helpen met de boodschappen. 'WAAR IS HET!' Gild Kiro door de bus en komt bij zijn bed vandaan. Shin laat geschrokken een pot chocopasta vallen, dat kapot op valt. 'Wat heeft hij nou?' Vraagt Shin. Ik spring een meter in de lucht om de glasschreven te ontwijken. 'O, sorry Strify.' Zegt Shin zacht. 'Jij was het hè?' Schreeuwt Krio tegen Romeo. Ik help Shin met en opruimen van de pot en snel me dan naar het woongedeelte. 'Geef hem niet de schuld. Ik was het.' Zeg ik snel. Kiro staat wanhopig met zijn handen in zijn haren en Romeo zit ineen gedoken op de bank. 'Jij? Waar is het, Strify? Dit is niet grappig!' Snauwt Kiro. 'Dat zeg ik niet. Voor je eigen bestwil. Dat spul is gevaarlijk Kiro!' Zeg ik. 'Dat vindt jij omdat je roken en drugs haat. Dat is zeker de reden.' Zegt hij woedend en zet een paar stappen dichter bij. 'Nee, omdat ik me zorgen om je maak.' Zeg ik kalm. Kiro gaat recht voor me staan en kijkt me woedend aan. Ik haal mijn hand door zijn haar en sla mijn armen om hem heen. Hij probeert zich los te trekken, kalmeerd een beetje als het hen niet lukt, slaat zijn armen ook om me heen en begint zachtjes te snikken. 'Beloof me, Kiro, dat je nooit meer van je leven dat spul aan raakt.' Zeg ik zacht. 'Ik.. Ik beloof het.' Zegt hij na een lange stilte. Ik glimlach en wil hem loslaten, maar hij laat mij nog niet los. 'Strify.' Zegt hij zacht. 'Wat is er?' Vraag ik. 'Bedankt, je bent een goede vriend.' Zegt hij. Damn, dat ging te makkelijk. Veel te makkelijk.


Reacties:


BliebX
BliebX zei op 10 okt 2009 - 16:48:
hmm, de band mag niet mislukken!
tzz, dat is gewoon zooo gemeen =O


Oehh, stoute Kiro!
onder je kussen bewaren,
tzzz >.<

Maar Romeo en Strife zijn lief =D
woei, graven, graven, graven
deden ze dat met hun handen =O
Dat zou niet fijn geweest zijn, met al
die pijnlijke dingen in de aarde x']

Woei, het is weg =D

Tzz, Kiro
Uitbarstingen zijn niet lief!
en dan nog tegen Roomsoesje ook =(
Arme Romeo,
hij was bang voor Kiro
hmm...
dat is eng x']

Woow, goo Strife

Maar dat ging inderdaad té makkelijk!
Ik vertrouw Kiro niet...
Echt niet,
ik meen het!

MEER?!=D

xxx


ladyysas
ladyysas zei op 9 okt 2009 - 22:48:
ja ja ik denk aan de deal!! <--- pj

en nu ga ik lezen



zo gelezen....

jaaaah hij gaat afkicken.....hoop ik toch.....

en noooo Shin laat de pot choco vallen Dat KAN toch niet....

hmpf....ik heb geen inspi voor een lange reactie dus hij word klein whaha


Dag vriendjes en vriendinnetjes dat was het dan al weer

Met vriendelijke groet ijskoude bloedzuiger



en ja ik houd me aan de deal

ps: jij ook snel verderen




oow hij is toch niet zo klein whaha
lieft het verhaal