Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 15. Good mornings and weird conversations..

Walking backwards.. [Bandcest]

11 okt 2009 - 13:47

1341

1

249



15. Good mornings and weird conversations..

X

X

De volgende morgen ging mijn alarm af, en ik sloeg blind en kreunend op het ‘snooze’ knopje.

Kan ik school vandaag overslaan?

“Kiro.”¯ Mompelde mijn lover vlak naast me. “Je moet naar school.”¯ Zei Strify. Ik stak mijn hoofd onder de dekens vandaan en keek naar hem. Zijn ogen zaten nog half dicht van de slaap, maar zijn ogen twinkelden toch.

“Ik kon dit nooit met je doen.”¯ Fluisterde hij. “Naast je wakker worden. De eerste keer dat we seks hadden, moest ik snel erna weg. Ik had nooit de kans om naast je wakker te worden.”¯ Vertelde Strify zachtjes. Ik ging rechtop zitten en strekte me uit. Strify sloeg zijn armen om me heen en kuste mijn schouder.

“Syn deed dit nooit met me.”¯ Zei Strify. “Hij wuifde me altijd weg als ik romantisch probeerde te doen.”¯ Fluisterde hij in mijn oor.

“Ik wil dat je dit doet.”¯ Gaf ik toe. “Ik houd van het gevoel.”¯ Hijgde ik uit, toen Strify zijn handen over mijn buik liet glijden en langzaam mijn nek kuste. Het ‘snooze’ alarm ging af en Strify en ik schrokken van het geluid. Hij zette mijn wekker uit en ik stond op, de lakens vielen van mijn naakte lichaam. Ik liep naar mijn kast en zocht iets om te dragen.

“Neem de tijd.”¯ Zei Strify. Ik keek om en zag dat hij schaamteloos mijn blote kont aan het bekijken was. Ik bloosde en deed een boxer aan. Daarna klopte er iemand op mijn deur, Strify bedekte gelijk zijn onderlijf met de lakens. Hij schopte mijn deken en kussen op de grond en ik liep naar mijn deur, om die op een kier te openen.

“Ja?”¯ Vroeg ik en ik zag mijn moeders gezicht.

“Ik wou gewoon weten of je wakker was.”¯ Zei mijn moeder, zonder de deur te openen. “Waar is Strify?”¯ Vroeg ze. Ik keek achterom naar mijn bed, en zag dat Strify deed alsof hij sliep.

“Hij slaapt.”¯ Fluisterde ik. “Ik had hem het bed gegeven, en ik ben op de vloer gaan liggen.”¯ Zei ik, naar het deken op de grond kijkend.

“Dat is lief van je.”¯ Zei mijn moeder. “En nu jezelf klaarmaken voor school.”¯ Daarna deed ik de deur dicht. Strify zuchtte diep en ik keek naar hem.

“Slim gedacht.”¯ Zei ik tegen hem. Strify grijnsde triomfantelijk naar me.

“Ik probeer het.”¯ Zei hij. Ik rolde met mijn ogen en trok mijn geblokte skinny jeans aan.

“Je brengt Syn naar het vliegveld vandaag.”¯ Herinnerde ik hem.

“Ja.”¯ Zei Strify. “Ik heb geen idee wat ik tegen hem moet zeggen..”¯ Gaf Strify toe en hij haalde een hand door zijn warrige sekshaar.

“Vertel hem dat hij voor een trein kan springen.”¯

“Dat ga ik hem niet vertellen.”¯ Zei Strify. Ik lachte en ging verder met me aankleden.

“Mag ik je make-up doen?”¯ Vroeg Strify. Ik keek naar hem om, hij was bloedserieus.

“Zeker?”¯ Vroeg ik met een lach. Strify stond op, en de lakens vielen van zijn naakte lijf. Ik bloosde en draaide me om, om wat kleren voor hem te pakken. Strify drukte zijn heupen tegen mijn kont toen ik vooroverboog om wat uit mijn kast te pakken. Ik maakt een piepje en hij liet zijn handen verleidelijk over mijn dijen en heupen glijden.

“Strify, waag het niet om dit nu te proberen, ik moet naar school.”¯ Siste ik naar hem. Strify Drukte zijn heupen in mijn kont en ik hijgde bij het gevoel. Daarna gooide ik een boxer tegen zijn borst en hij stapte achteruit, met een grote grijns op zijn gezicht.

“Je bloost.”¯ Zei hij.

“Goh, ik vraag me af hoe dat komt?!”¯ Zei ik sarcastisch. Hij grinnikte en deed de boxer aan. Ik gaf hem een trainingsbroek en een T-shirt. Daarna zat ik op mijn bed terwijl Strify mijn make-up deed. Hij maakt mijn sekshaar weer goed en daarna verlieten we het huis.

Ik zette hem af bij Yu’s huis. Ik zag zijn binnekort-ex-vriendje tegen het huis leunen, sigaret tussen zijn vingers. Strify nam diep adem en keek naar me.

“We hebben beloofd onze relatie een geheim te houden tot je het Jake hebt verteld.”¯ Stelde Strify nog een keer vast, meer voor zichzelf dan voor mij.

“Dat zou fijn zijn. Maar als je Syn moet vertellen dat je van me houd om het uit te maken met hem, houd ik je vooral niet tegen.”¯ Zei ik, Strify lachte zacht en keek in mijn ogen.

“Ik wou dat ik je nu kon zoenen.”¯ Ik keek over zijn schouder en zag dat Syn naar mijn auto aan het lopen was.

“Ik zou het geweldig vinden om je nu te zoenen, maar je vriendje loopt op ons af.”¯ Zei ik tegen hem. Strify vloekte even en stapte uit de auto.

“Ik geef je je pyjama later wel terug.”¯ Zei hij nonchalant toen hij uitstapte. Ik glimlachte naar hem en knikte naar Syn.

“Ik zie je later wel, Strify.”¯ Zei ik, en daarna reed ik weg, langzaam. Ik keek in mijn spiegel naar achter. Ik keek hoe Syn zijn armen om Strify heen sloeg, en ik voelde me jaloers worden.

Hij was van mij.

Blijf van hem af, Syn.

Ik voelde me schuldig toen ik dat dacht. Hoe verschrikkelijk ben ik? Zeggen dat iemand van mij is, terwijl ik al een relatie heb. Jake vertrekt, toch? En de nacht dat hij weg is, slaap ik met mijn ex. En met een geweldig totaal van 20 uur tussen mijn vriendje gedag zeggen en dag zeggen tegen mijn lief de dag erna.

Ik ben een verschrikkelijk persoon.

Het gevoel van spijt bleef ik de hele weg naar school voelen; toen ik aankwam vond ik Shin op een bankje bij een boom, met zijn hoofd in zijn handen. Was er iets mis? Ik liep naar hem toe en ging naast hem zitten. Shin keek naar me door zijn vingers heen en ik sloeg een arm om zijn schouders.

“Yu-problemen?”¯ Vroeg ik. Hij knikte en ging rechtop zitten.

“Ja..Nou,nee..Een beetje..Niet echt”¯ Zei hij.

“Hij heeft nog niet geantwoord?”¯ Concludeerde ik.

“Nee. En ik begin te denken dat hij me niet echt leuk vind.”¯ Kreunde Shin.

“Alleen de tijd zal het weten.”¯ Zei ik. “Wil je dat ik er met Yu over praat?”¯ Vroeg ik hem. Shin leunde tegen de rugleuning.

“Ik weet het niet.”¯ Zei hij en er viel een stilte.

“Hé, je had gehoord dat Jake naar Berlijn was, toch?”¯ Vroeg ik Shin. Hij keek naar me.

“Ja, ik heb gehoord dat zijn oom een hartinfarct had gehad, ofzo..”¯ Zei Shin, denkend dat we het onderwerp weg veranderden van relaties.

Oh, hoe FOUT zat hij.

“Ik heb met Strify geslapen vannacht.”¯ Zei ik ineens. Ik weet dat ik het eigenlijk een geheim wou houden, maar ik vertelde hem niet dat we in het geheim samen waren, ik gaf alleen toe dat we iets hadden gedaan.

“Wat?!?!”¯ Riep Shin. Ik suste hem, kijken of niemand ons had gehoord.

“Ja, Shin. Strify en ik hebben seks gehad vannacht.”¯ Zei ik kalm, alsof het niks uitmaakte.

“Waarom zeg het zo nonchalant?! Het is een groot probleem!! Je bent met Jake, en je hebt seks met Strify. Je bent nog steeds met Jake, toch? Vertel me asjeblieft niet dat je bent vreemdgegaan met Strify?”¯ Vroeg Shin snel, maar zacht.

“Ja, ik ben met Jake, en ja, ik ben vreemdgegaan. En ik voel me verschrikkelijk, en ik ga het hem vertellen. Maar het is Strify’s schuld; HIJ verleidde MIJ.”¯ Zei ik. Technisch gezien was dat waar, want als Strify niet zo had gedaan in de badkamer, zou ik geen seks met hem hebben gehad, en zou ik niet DIT gesprek met Shin hebben.

“Je hebt 2 personen nodig om seks te hebben! Of hij moet je verkracht hebben!!”¯ Shin nam een kleine pauze, en zijn gezicht werd heel serieus. “Kiro, heeft Strify je verkracht?”¯ Vroeg hij. Ik sloeg hem op zijn arm.

“Nee!!”¯ Schreeuwde ik bijna. “Het was een ongeluk.”¯

“Ja, want per-ongeluk-seks gebeurt de hele tijd!!”¯ Schoot Shin naar me. Nu was het een gevecht wie er gelijk had, hij of ik; ik deed mijn armen over elkaar en keek hem in zijn ogen.

“Je seks dromen.”¯ Schoot ik terug.

Bull’s eye.

“Oh,”¯ Zei Shin. “Oh fuck.”¯

“Ja,”¯ Zei ik. “Of fuck is perfect.”¯

X

X


Reacties:


BliebX
BliebX zei op 11 okt 2009 - 14:24:
woops, had niet gereageerd =x

whaha, dat einde "Oh fuck is perfect" x']
geniaal <3
*strike*

Ik wil dat Yu met Shin krijgt
dat MOET van mij

want dat is lief <3


meeeeeeeeeeer? =D