Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » 2 people: so different, so alike [14]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

11 okt 2009 - 17:48

307

1

225



2 people: so different, so alike [14]

[img]http://3.bp.blogspot.com/_9Zf_P9g6cuo/SIwCYNEIOJI/AAAAAAAAAk0/wXylPJWhvr4/s400/asian-emo-girl5.jpg[/img] Robyn [img]http://quizilla.teennick.com/user_images/T/TY/TYL/TYLEYPOO/1224234357_7530_full.jpeg[/img] Ashton, Robyn's boyfriend.

3 jaar later
Robyn pov.
Ashley en ik staken de straat over. Het was 1 van de drukste straten van Londen. Het was Ashley's idee geweest, ze wist dat ik droomde van Londen.
Mijn mobiel begon te trillen: Ashton belde. De schat. Ashley keek mee over mijn schouder, en begon heel hyper te knikken dat ik moest opnemen. Ik lachte, en ging even ergens staan waar ik hem kon verstaan. 'Schat!! Alles goed? Veel plezier in Londen?' Ik moest lachen, hij ratelde altijd maar door voordat ik hem kon begroeten. 'Haii. Antwoorden zijn ja en ja. Alles goed daar in la Italy?' 'Geweldig! Pixie en Jackson laten je de groeten.' Ik lachte, ik kon hun geschreeuw op de achtergrond horen. 'Ik mis je', zei hij bedroefd. Hij was zo schattig! 'Ik jou ook', zei ik op dezelfde toon. 'Over 2 weken ben ik bij je. Tenminste, als Jackson niet besluit de set wéér in de fik te steken.' Ik grijnsde. Jackson had met een interview op een set ergens in een dor grasveld zijn sigaret laten vallen, en daardoor was alles uiteindelijk opgebrand. Pixie was een bekende actrice geworden, en zij was nu verloofd met Kellan. Met Jackson is het toen niks geworden. Na een half jaar zijn ze uit elkaar gegaan, maar ze zijn nu nog de beste vrienden. Jackson is nu ondertussen met Kristen getrouwd, en Robert is voor Elizabeth gevallen. Raar geval. Ik grijnsde, maar zag toen dat Ashley wou gaan verder shoppen. We hadden uitgerekend dat we elke dag 1 straat konden doen, en per straat konden we ongeveer 4000 pond opdoen. We zaten nu nog maar aan de helft. 'Schat, ik moet ophangen. Ik bel je vanavond wel!' 'Hou van je.' 'Hou ook van jou.' Ik hing op, en Ashley trok me mee de volgende winkel in. De bodyguard die onze tassen droeg volgde gehoorzaam...


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 11 okt 2009 - 17:55:
Huh?
Ashton?
En... oÃâ€
Taylor?
Ligt het aan mijn domheid of mis ik serieus iets?
oÃâ€
Ik vind dit raar, en is dit het einde want zo lijkt het ook. oÃâ€
Mijn hersenen ontploffen. May Day, we're crashing!