Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » Maybe i should phone her up? [15]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

11 okt 2009 - 17:49

338

1

180



Maybe i should phone her up? [15]

Taylor pov.
Alaska, set nieuwe film
Misschien moest ik Robyn maar eens bellen. Het was al een jaar geleden dat ik haar gesproken had. Na een relatie van 1,5 jaar was ze er achter gekomen dat ik een korte affaire had gehad met Nikki. Ze heeft toen ik promotie was gaan maken voor Eclipse haar spullen gepakt, en een briefje achter gelaten. "Beste Taylor, ik weet het van Nikki en jou. Veel geluk samen, ik hou van je. Robyn."
Ashley, Jackson, Robert, Elizabeth, Kellan en Dakota hadden allemaal aan de kant van Robyn gestaan. Sindsdien praten we alleen maar als we samen een film opnemen, maar ik houd hun in de gaten via roddelbladen. Jamie had de eerste 2 maanden steeds gezegd dat ze wel terug zou komen, maar dat deed ze niet. Volgens de roddels zou ze zelfs al verloofd zijn!
'Taylor! Kijk eens!' Hijgend en puffend kwam Jamie de kamer in gerend, zwaaiend met een magazine boven zijn hoofd. Het was eigenlijk best wel hilarisch. 'Wat?' 'Robyn is ... in ... in LONDEN!' 'WAAAAAAAAAAAAT?!!' 'Met Ashley.' 'Ik vertrek. Nu.' 'Allemaal al geregeld, maar van de regisseur moest je nog 3 scènes filmen. Vandaag.' Kreun. Stomme regisseur kon mij niet uitstaan. 'Oké dan.'


De volgende dag
Ik stapte door de uitgang van het station, en snoof de heerlijke geur van Londen op. Geweldig. Nu eens een taxi aanhouden. Ik hield mijn hand op en ik had er al 1. Soms was het wel een voordeel om wereldberoemd te zijn. 'The langham, please.' De chauffeur knikte, en trok op.
Aangekomen. Een jongen van een jaar of 16, 17 haalde mijn koffers uit de koffer en nam ze mee naar het hotel. Ik liep naar de balie. 'Hallo, ik zou graag willen inchecken. Op de naam van Taylor Lautner.' De vrouw tikte iets in op haar computer, nam een sleutel met daarop "infinity suite" gegraveerd en gaf die aan mij. 'Een fijn verblijf', wenste ze me nog. Op mijn kamer stonden mijn koffers al op me te wachten. Ik pakte uit, en verheugde me op 2 weken Londen.


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 12 okt 2009 - 19:55:
Zie
Die had ik dus nog niet gelezen
En daarom kon ik niet volgen!
En ik het maar steken op mijn domme hersenen.
Aaah
TAYLOR, HOE KON JE?