Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » Ohmygawd, he's here! [16]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

11 okt 2009 - 17:50

403

2

182



Ohmygawd, he's here! [16]

Oohja, jullie zullen je waarschijnlijk wel afvragen waarom Robyn geen catfight krijgt met Nikki. Simpel zat: Robyn had Nikki de opdracht gegeven om te kijken of ze Taylor nog wel kon vertrouwen, want hij had haar daarvoor al bedrogen met andere meisjes. Dus Nikki en Robyn zijn nog steeds friends. xoxo Robyn

2 dagen na het telefoontje van Ashton
Robyn pov.
Samen met Ashley liep ik het restaurant van het hotel in. Ik dacht dat ik Taylor zag, maar Ashley liep door dus ik zou het me wel verbeeld hebben. Ineens trekt Ashley me mee naar een ober die in een hoekje staat, die ons naar het afgelegen deel van het restaurant brengt. Ik kijk Ashley eerst raar aan, maar dan zie ik iedereen met een grote grijns rond de tafel staan. 'Verrassing!' 'Jongens, dit had je niet moeten doen.' De tranen stonden in m'n ogen. Iedereen was er: Jackson met Kristen, Robert met Elizabeth en Pixie met Kellan. Nikki was er ook. Ineens voel ik 2 handen op mijn heupen, en hoor ik een stem in mijn oor fluisteren. 'Gelukkige twintigste verjaardag schat.' Ashton gaf me een kus in mijn nek. Snel draaide ik me om om hem een kus te geven. 'Schat, wat doe je hier?! Jij zat toch nog voor 2 weken in Italïe?' 'Had ik jou wijsgemaakt. Ik heb hier gewoon een onwijs te gek fantastisch verjaardagsfeest voor jou georganiseerd.' Hij grijnsde zo hard, volgens mij ging er nog iets gebeuren. 'Ooh, dankjewel! Ik hou van je, weet je dat al?' 'Ik ook van jou, Robyn.' Ik gaf hem nog een kus, en draaide me toen lachend om naar de rest. Iedereen bestookte me met cadautjes. Ashley had me al een hele outfit gekocht vandaag, handtas en alles wat je maar kon bedenken inclusief. Van Jackson en Kristen kreeg ik een foto van een flipperkast, aangezien hij zelf bij ons thuis werd geleverd, van Robert en Elizabeth kreeg ik 2 tickets voor naar Spanje te vliegen en terug, en van Pixie en Kellan kreeg ik een American fridge (ik had er altijd al 1 gewild) en een set van keukenmessen die allemaal in zo'n rood mannetje gestoken moesten worden. Pixie's idee natuurlijk. En van Nikki kreeg ik een bon voor het meest luxueuze kuuroord ter wereld. Zij ging natuurlijk mee.
De avond vorderde, en we waren allemaal op de grond gaan zitten om spin the bottle te spelen, net gelijk 3 jaar geleden. Ik had de tijd van m'n leven. Ik mocht draaien, en de fles wees naar Ashton. Ik grijnsde, en hij begon me te kussen. Ineens zat er iets rond en metaal in mijn mond. Ik haalde het er verbaasd uit, en slaakte een hand voor mijn mond. Het was een ring!


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 12 okt 2009 - 19:53:
Oh
Wauw
Een ring
Dat was wel een heel originele verloving
ik mis een paar stukken
aaah
ik ga even kijken
welke ik nog niet gelezen heb


Juliette
Juliette zei op 11 okt 2009 - 17:57:
Aaah, je bent verder<3
Ik vind 't leuk<3
Behalve dat Taylor mensen bedriegt
want hij had haar daarvoor al bedrogen met andere meisjes.

Dat is even niet zo chill van hem
Maar het verhaal is wel goed<3
xx