Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 92 to drunk to get up.

crazy little thing called love CB (gestopt)

27 okt 2009 - 13:52

793

1

282



92 to drunk to get up.

strify pov
met andreas op schoot en shin naast me zitten we op de bank. stijn pleun en sheyla zijn langs gekomen en zitten tegen over ons. jasper rent heen en weer door het appartement en jason loopt er geirriteerd achteraan. luminor kijkt ze droog na als ze steeds binnen komen tot ze de kamer weer uit gaan waar romeo zich aan irriteerd. kiro zit bij yu op schoot en glimlachen tevreden. andreas zet dan een strot op en krijst alles bij elkaar. luid gevloek horen we vanuit de keuken komen en jason komt binnen en neemt andreas over.
''mama'' brabbelt hij dan en wordt rustiger. hij blijft snikken en jason komt er bij staan. jason neemt andreas over en loopt even met hem heen en weer.
''misschien een schone luier?'' zegt jasper dan. jason knikt en loopt naar boven. na ongeveer 15 minutjes komt jason terug met een groen gezicht en een lachende andreas.
''ik doe de volgende wel.'' lacht jasper en geeft hem een kus terwijl hij andreas weer over neemt. jason glimlacht even en gaat achter zijn laptop zitten. jasper geeft andreas weer aan mij en gaat naast jason aan de tafel zitten werken. ze overleggen steeds weer en geven papieren door.
''kiro klootzak! laat los!'' roept yu dan ineens. kiro kijkt yu even aan en loopt dan zonder iets te zeggen weg. yu zucht en loopt dan achter kiro aan. we horen wat geschreeuw van kiro en verontschuldigingen van yu. dan begint yu ook te schreeuwen en begint andreas te huilen. jason loopt naar boven en jasper komt andreas troosten. we horen hoe jason zich in de ruzie mengt maar hem niet stopt. jasper geeft andreas aan mij pakt zijn portomonee en gaat dan weg. shin loopt achter hem aan en komt even later weer terug.
''hij gaat naar de film. gewoon alleen zijn.'' zucht shin dan. ik knik en zucht. voor jasper betekent naar de film gaan klemzuipen in de kroeg.

jason pov
om 3 uur is jasper 'naar de film' gegaan en nu is het half 1 's nachts en is hij nog steeds niet terug. hij neemt zijn mobiel niet op en we zijn zo'n beetje alle kroegen af gegaan om hem te vinden maar hij was nergens. ik zucht weer en kijk naar strify. hij is net in slaap gevallen. hij heeft de heletijd op andreas gepast en vanacht ook al. hij heeft amper slaap gehad en nu is jasper ook nog eens verdwenen. ik leg een deken over strify heen en ga in de keuken zitten.
het is 3 uur en jasper is nog steeds niet terug. ik ga maar op de bank liggen en wordt wel wakker als de deur dicht valt. jasper's kennende heeft hij zich helemaal klemgezopen. ik sluit langzaam mijn ogen en val toch in een diepe slaap. drinken op een zondag avond/nacht zou verboden moeten worden.

ik wordt langzaam wakker van kusjes in mijn gezicht en nek. een vieze geur van alcohol en sigaretten dringt mijn neus binnen. ik wrijf in mijn ogen en jasper zit op de rand van de salon tafel. ik kijk wazig naar de klok om te zien hoe laat het is maar het gaat vrij moeilijk.
''het is half 5 's morgens.'' fluistert jasper zachtjes. ik zucht en sla dan mijn armen om hem heen.
''ik dacht dat er wat ergs gebeurt was. ik ben blij dat je er bent.'' fluister ik en trek hem wat dichter tegen me aan.
''het spijt me vreselijk. ik had niet weg moeten gaan.''
''nee, ik snap dat je weg bent gegaan, je kan echt niet tegen ruzieënde stelletjes en loopt dan altijd weg. yu en kiro hadden gewoon geen ruzie moeten maken.''
''waar hadden ze eigenlijk ruzie over?''
''geen idee, maar ze hebben het nog steeds, yu zou op de bank slapen maar daar lag strify dus is kiro bij shin gaan liggen en yu slaapt gewoon in hun eigen bed.''
''en strify vind dat goed?''
''geen idee, die slaapt.''
jasper kijkt me even aan en drukt een kus op mijn voorhoofd.
''ik ga even douchen. ga jij maar vast slapen. ik meld ons wel ziek morgen.'' fluistert hij dan. ik knik en ga al in bed liggen. na 15 minuten komt jasper bloot de kamer binnen lopen. ik grijns en ga wat rechter zitten.
''hm, sexy.'' kreun ik grijnzend en leg mijn armen in zijn nek. onze lippen vinden elkaar en we beginnen rustig te zoenen. ik voel zijn handen steeds verder afzakken en langzaam in mijn bokser glijden en dan hoor ik andreas huilen via de babyfoon.
''hij weet ook altijd de juiste momenten uit te kiezen.'' zucht ik en ga andreas troosten. jasper trekt een bokser aan en gaat al in bed liggen. bijde hebben we een zwaredag gehad en als het aan andreas ligt is die nog niet voorbij.


Reacties:


DreadQueen
DreadQueen zei op 12 okt 2009 - 16:53:
snel verder!!
Xx.