Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » It all happens at the toilets [18]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

12 okt 2009 - 19:30

353

2

199



It all happens at the toilets [18]

Robyn pov.
Ik stond voor de spiegel nog even mijn make-up bij te werken, en liep toen de wc's uit. In mijn haast botste ik tegen een man op. 'Oh sorry, meneer.' 'Geeft niks.' Ik keek geschokt op bij het horen van zijn stem. 'Taylor!' 'Hey.' Hij lachte een beetje schaapachtig. 'Alles goed?' 'Jaja, valt wel mee. Met jou?' 'Super', grijnsde ik. 'Kon niet beter.' Taylor keek een beetje triestig. 'Tayy, wat is er?' 'Nou, ik had gehoord dat je verloofd was, en ja...' 'Ik weet niet wanneer je dat gehoord moest hebben, want we zijn pas vanavond verloofd.' 'Oh leuk. Gefeliciteerd dan.' Taylor lachte, maar ik wist dat het niet gemeend was. Ik wou zo graag gewoon terug beste vrienden met hem zijn, maar tegelijk ook meer. En dan zou ik Ashton pijn doen... 'Dank je. Hey, weet je, zullen we anders overmorgen samen eten? 8 uur hier?' 'Is goed joh.' Taylor lachte, gemeend nu. 'Allright! Nu moet ik door. Ik heb blijkbaar een feestje.' 'Zie je overmorgen.' Ik liep weg. Waarom had ik nu ineens het gevoel dat ik niet wou trouwen?

Ashton pov.
God, Robyn blijft wel heel lang weg. Waar zou ze zijn? Ik zeg even tegen Jackson dat ik naar het toilet moet, en ga dan Robyn zoeken. Ik kijk het hoekje voor de toiletten om en zie Robyn staan praten met een man. Zijn gezicht kon ik niet zien. Ik kan hen net horen zeggen: '... je overmorgen.' Ik wist genoeg. Snel liep ik terug naar ons feestje.

Kellan pov.
Ik hoop maar dat Ashton er niet achter komt dat Taylor hier is. Hij had me gisteren gebeld, we hielden regelmatig nog contact. Als Ashton zou merken dat hij hier was zou hij zo dood zijn! Ik keur het natuurlijk niet goed wat Taylor heeft gedaan, maar hij is veranderd. En ik vond Robyn altijd beter bij hem passen als bij Ashton. Pixie ook, maar dat zal ze nooit toegeven. Ze wilt dat iedereen blij is. Of toch zoveel mensen mogelijk. Ze kijkt verliefd naar me op, maakt een gebaar met haar ogen naar de uitgang, en ik snap de hint al helemaal...


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 12 okt 2009 - 19:57:
En ik vond Robyn altijd beter bij hem passen als bij Ashton

Mensen hoeven niet per se bij elkaar lijken te passen.
Het moet gewoon, ja..
Liefde zijn

Ik vind het weer een leuk stukje, ik ben blij dat je dit verhaal weer hebt opgepakt. Omg dat klinkt eigenlijk best raar als je er over nadenkt..
Anyway,
Snel door<3


Kayley
Kayley zei op 12 okt 2009 - 19:42:
oh
Nu ben ik helemaal nieuwsgierig!
Wat heeft Tay gedaan?
Wat gaat er op die lunch gebeuren?
En vooral, wanneer ga jij verder?

Sorry, ben niet echt in staat tot lange reactie's op dit moment
Scusi