Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Walking backwards.. [Bandcest] » 16. Old relationships and new relationships..

Walking backwards.. [Bandcest]

12 okt 2009 - 20:01

1204

2

243



16. Old relationships and new relationships..

X

X

Ik keek uit naar het 6de lesuur met Yu.

Ik wilde met hem praten over onze relatie drama’s; omdat wij praten over mijn drama en zijn drama samen, is als een homo, mannelijke versie van Sex and the City.

K had Strify beloofd dat ik het een geheim zou houden, en ik deed dat ook toen ik het Shin vertelde. Maar ik moest iemand vertellen dat we ook echt SAMEN waren. De schuld van het vreemdgaan begon me te breken, en ik had advies nodig van iemand die het had uitgemaakt met veel, HEEL veel mensen.

Yu.

Zesde uur, biologie.

En ik denk dat Karma, God, of wie dan ook daarboven, had besloten dat ze me weer aardig vonden, voor een of andere rare reden, want we hadden vervanging vandaag. De klas was nogal praatgraag vandaag en niemand lette op mij en Yu achterin de klas.

“Dus wat denk je over Strify?”¯ Vroeg ik hem terwijl ik wat in mijn schrift tekende. Yu keek naar me.

“Wat bedoel je?”¯ Vroeg hij mij.

“Ik bedoel, in het algemeen, hoe denk je over hem?”¯ Vroeg ik.

“Ik denk dat hij een goede jongen is, een van mijn beste vrienden, die terecht kwam in hele vervelende dingen vanwege zijn idiote, rokende, flirtende vriendje.”¯ Zei Yu duister.

“Ik WEET het!! Ik zag hem vandaag, buiten je huis, roken. Om half acht ’s ochtends? Ik bedoel, kom OP man, kan hij niet eens wachten tot je ouders weg zijn?”¯ Zei ik. “Je had me moeten zien in het winkelcentrum, ik wou hem vermoorden. Ik mag hem echt niet.”¯ Ratelde ik. Ik kan dat niet tegen Shin doen, omdat Shin alleen het goede in mensen vind, en ik kan het niet tegen Strify doen, want Strify DATE de jongen, maar Yu is perfect.

The hete soep, de koude soep, en de kom is PERFECT.

Yu keek naar me, en een blik van plezier stond op zijn gezicht. Ik kende die blik. Yu wist iets dat ik niet wist.

Hij leunde naar achter en legde zijn voeten op de tafel, met een diepe zucht.

“Dus jullie zitten in hetzelfde schuitje. Jij haat zijn vriendje, hij haat jouw vriendje, en de chemistry tussen jullie is zo groot dat jullie net zo goed gelijk sex op een tafel kunnen hebben.”¯ Zei Yu. “En niet zeggen dat je hem niet leuk vind, want ik denk dat ik de spanning tussen jullie nog met een plastic lepel kan snijden.”¯ Zei hij.

Oh, ik snap het.

Yu WIST dat dit ging gebeuren.

“Nou, de seks gebeurde niet op een tafel..”¯ Dwaalde ik af. Yu’s stoel viel bijna achterover in zijn haast om weer rechtop te zitten. Ik denk dat hij DAT aan had zien komen. Ik lachte bijna, maar deed het toch maar niet toen hij me in mijn ogen keek.

“Je hebt seks gehad met Strify?”¯ Vroeg hij. Anders dan Shin, was Yu blijer met het nieuws dan dat hij geschokt was.

“In de douche..en tegen de muur.”¯ Ik pauzeerde even toen Yu’s open mond in een grijns veranderde. “En in bed.”¯ Eindigde ik. Yu begon te klappen.

“Geweldig,”¯ Zei hij. “Echt geweldig.”¯

“Ja, maar ik ging vreemd ondertussen.”¯ Zei ik. Yu’s mond viel weer open.

“Je ging vreemd?”¯ Vroeg hij.

“Ja, ik en Jake zijn nog samen.”¯ Zei ik, zijn ogen sperden open. “Waar ben je geweest?”¯ Vroeg ik hem.

“Ik dacht dat jullie gister uit elkaar waren gegaan?”¯ Vroeg hij verward.

“Wie heeft je dat verteld!?”¯ Riep ik uit.

“Niemand!! Ik zag hem huilen op je schouder gister, en hij was vandaag niet op school. Dus ik dacht dat je het uit had gemaakt.”¯ Zei hij. “Ik kwam tot mijn eigen conclusie.”¯ Terugkijkend, moet het er inderdaad zo uitgezien hebben voor een voorbijganger.

Ik schudde mijn hoofd.

“Nee, jammer genoeg, Jake en ik zijn nog steeds samen. En ik ben vreemdgegaan met Strify, die mij gister avond vertelde dat hij nog steeds van me houdt.”¯ Zei ik. “Als Jake terugkomt ga ik het uitmaken, face to face. En Strify is op het vliegveld met Syn, het aan het uitmaken, terwijl wij hier zitten te praten.”¯

“Dat is balen. Wat ga je doen tussen nu en wanneer je Jake weer ziet?”¯

“Nou, Jake en Tim zijn in Berlijn voor een paar dagen omdat hun oom een hartinfarct heeft gehad, en ik ga waarschijnlijk deze dagen vooral met Strify doorbrengen. En ik zal elke minuten haten en liefhebben.”¯ Zei ik. “Ik wou date Jake nu hier was. Dan kon ik het hem gewoon vertellen en er overheen komen.”¯

“Weetje..”¯ Begon Yu. “Tim gaat je vermoorden.”¯ Zei hij. Ik trok een grimas.

“Je hebt waarschijnlijk gelijk.”¯ Zei ik. “Dus, genoeg over mij en mijn liefde, hoe gaat het met jou en Shin?”¯ Vroeg ik. Ik voelde dat Yu wat gespannen werd.

“Vroeg hij je om dit te doen?”¯ Vroeg Yu me aarzelend.

“Nee, ik doe dit uit mezelf. Ik zweer het.”¯ Zei ik. Yu keek naar me en kraakte zijn knokkels. Een verschrikkelijke gewoonte als hij in gedachte is, of bezorgt.

“Ik weet het niet echt. Ik bedoel, Shin, jij en ik kennen elkaar al zo lang, en we weten alles van elkaar, op de dingen die we niet eens aan onszelf toegeven na..”¯ Zei Yu met een zucht. “En ik vind Shin wel leuk, dat geef ik toe, ik heb gevoelens voor hem. Maar ik wil niet dat een relatie tussen ons onze vriendschap verpest, zeker voor Luminor, en jij, en Jet en iedereen. Als Jet en Lumi uit elkaar gaan, dan gaat Jet natuurlijk weg. En toen jij en Strify uit elkaar gingen, zat hij in Berlijn, dus er was geen probleem. Maar als ik en Shin uit elkaar zouden gaan, dan zou het de groep breken.”¯ Zei hij.

“Denk eens even. Als Shin en ik uit elkaar zouden gaan, zou samen dingen doen als groep raar worden. En ongemakkelijk. Dus uiteindelijk zouden we opsplitsen in twee groepen. En ik wil niet dat jij en Romeo en Luminor en de tweeling moeten kiezen aan wiens kant ze staan, alleen omdat ik en Shin ooit een koppel waren.”¯ Zei Yu. “Zie je waar ik heenga met dit?”¯ Vroeg hij.

“Ja, het is heel normaal om zo te flippen.”¯ Zei ik. “Maar denk je ECHT dat Shin het toe zou laten dat je hem verlaat als jullie uit elkaar zouden gaan? Jullie zouden vrienden blijven, omdat is wat jullie ZIJN, idioot. Ja, het zal in het begin een beetje raar zijn, maar dat zal niet zo blijven!”¯ Zei ik. “Ik denk dat je op moet houden aan de ‘maar’ punten aan een relatie, maar er gewoon voor moet gaan!”¯ Moedigde ik aan. “Je weet nooit, Shin kan je eerste liefde zijn, en misschien gaan jullie nooit uit elkaar.”¯ Zei ik. Yu rolde met zijn ogen.

“Omdat dit een Disney film is?”¯

“Omdat ik nooit stopte met verliefd zijn op Strify.”¯ Zei ik.

“Oh, dat is niet eerlijk.”¯ Zei Yu. “Ik ben niet verliefd op Shin.”¯

“Je weet nooit,”¯ Zei ik. “Je kan dat net zeggen tot je jezelf verliefd laat worden. Kom op, Yu. Je weet al dat Shin geen idioot is en niet zal vreemdgaan net als ik deed bij Jake.”¯

“Maar je doet rare dingen als je verliefd bent.”¯ Zei Yu plezierig.

“Oh, ik moet dat NIET zeggen als ik het uitmaak met Jake.”¯

“Dat zou een goed idee zijn,”¯ Zei hij met een grinnik.

X

X


Reacties:


cocoloco
cocoloco zei op 14 okt 2009 - 7:17:
echt goed verhaal!!!! ik was ook zo neidig toen ik gisteren niet meer op fanfic kon! pleas, meer!!!!!


BliebX
BliebX zei op 12 okt 2009 - 22:16:
whaha,
woow, late reactie
sorry, ik was in een heeel melig
gesprek met Julia (MoonRocker)
over Romeo x']
*nog steeds dood*
*donderdt weer half van de stoel af van het lachen*
maar goed...

Hmm... ik ben inspiloos.. dussssssss
het wordt een korte reactie


Ik vind dat Yu ervoor moet gaan
Als hij ja zegt en ze gaan uit elkaar dan heeft hij gelijk en kan de groep opsplitsen
maar als hij nee zegt kunnen ze ook uitelkaar gaan omdat het te zwaar is voor Shin, en Yu er dan té laat achter komt en hij erook mee zit...
Zeg gewoon JA!
Shin/Yu is love <3 *verslaafd*

ghehe

hmm
MEER?=D
xxxx