Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » Shopping with Ashley and Pixie [19]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

12 okt 2009 - 20:30

339

2

203



Shopping with Ashley and Pixie [19]

[url]http://www.made-in-china.com/image/2f0j00EvVQeqnPZYomM/Birdal-Gown-Wedding-Dress-Wedding-Gowns-SD022-.jpg[/url] Robyn's jurk [url]http://www.prom-dresses2009.com/wp-content/uploads/2009/04/bridesmaid-dress-coral-bridesmaid-dress-designer-bridesmaid-dress-straplress.jpg[/url] Ashley's/Pixie's jurk (allebei dezelfde)

Robyn pov.
Ashton had vanalles geregeld. Zo sliep Ashley nu op zijn kamer, hij bij mij, en hij had zelfs al een mogelijke plaats voor de bruiloft. Die zouden we later wel gaan bekijken. Nu gingen Ashley, Pixie en ik shoppen voor jurken! Om 9 uur stonden we al buiten, we zouden een hele dag nodig hebben.
Ashley kwam aanhollen met een jurk. Alweer. Volgens mij had ik anders de hele winkel al 3x gepast. Alleen, deze vond ik wel heel mooi. Snel ging ik hem passen. Hij paste perfect. Het was net alsof hij voor me gemaakt was. Ik kwam achter het gordijn vandaan, en Ashley en Pixie renden op me af en begonnen opgewonden kreetjes te slaken. Ik lachte, dat deden ze bij elke jurk. 'Volgens mij neem ik hem', glunderde ik. Ashley en Pixie begonnen naarstig te knikken. Ik ging mijn normale kleren terug aandoen, en de verkoopster zei ons dat we over 2 dagen nog eens moesten terugkomen zodat ze hem konden aanpassen. Ik was zo blij!
In een andere winkel vonden we 2 dezelfde jurken: de jurken voor mijn bruismeisjes. Ashley en Pixie waren in de hemel. Ze waren heel mooi, en als ze wilden konden ze ze daarna nog dragen. En ik ook. Na de jurken te hebben gekocht, gingen we iets eten. We maakten ook nog heel veel foto's, en gingen nog naar de London Dungeons. Ashley, Pixie en ik hadden de tijd van ons leven. In het begin was er dus een man die ons binnenliet (hij leek volgens mij verdacht veel op een zombie versie van Bob Marley) en ik had echt het gevoel dat hij mij wou verschrikken. Ik had het nog juist ook! Alleen schrok ik niet, en keek die man mij dus heel raar aan. Ashley, Pixie en ik hadden toen al direct de slappe lach, en we hebben dus eigenlijk de hele weg door gelachen. Het was best wel leuk, aangezien er een paar mensen voor paal werden gezet en niemand ons kon herkennen in het donker.
I love Londen.


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 14 okt 2009 - 16:49:
Het was best wel leuk, aangezien er een paar mensen voor paal werden gezet en niemand ons kon herkennen in het donker.

Haha, ik doe ook altijd rare dingen in steden waar niemand mij kent
(Parijs, Boston, New York, Bagni di Lucca, Rome, Guildford, Oxford, London en nog een paar leuke steden hebben het allemaal al moeten ondergaan: het horen van mijn zangkunsten^^ (waarschijnlijk hebben ze nu nog last van hun oren))
I love Londen.

Ik ook *knikt hevig*

Je verhaal is leuk<3
Snel verder


Kayley
Kayley zei op 12 okt 2009 - 20:48:
^^
Dat is zo leuk.
Dingen doen in een stad waar niemand je kent.
(Ik ben al in Parijs geweest, waar niemand me kent dus -wbw-)
ik vind dit verhaal leukig!
(nu ik het weer kan volgen)
Alleen, ROBYN HOORT BIJ TAYLOR
aaah!
Stoute Taylor!
Ik blij dat jij snel verder geschreeft heb!