Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » forget me not [bandcest] » 1

forget me not [bandcest]

14 okt 2009 - 18:05

894

0

249



1

unknow pov
6 jongens zitten met elkaar rond de TV een film te kijken. het is een horror en een van de jongen houd er eigenlijk helemaal niet van maar kijkt voor de gezilligheid gewoon mee. de jongen met het bruinblonde haar en de lippiercing zit bij de jongen met het zwartrode haar en de vele piercings en tatoe's op de bank en klamt zich bij ieder eng stuk weer aan hem vast. de jongen met de tatoe's streelt gerust stellend door zijn haren en over zijn armen. op de andere bank liggen twee jongens met bijde zwarte haren. de een heeft een wat vrouwelijker gezicht en de ander is niet erg groot maar ze liggen rustig tegen elkaar aan. in de derde bank zit een blonde jongen onderuit gezakt naar het scherm te tuuren en op zijn schoot ligt een andere jongen met blond zwart haar. ze hebben onbewust elkaars hand vast en ook hij tuurt gehypnotizeert naar het scherm. daar zitten ze dan, alle 6, ze zijn de beste vrienden die elkaar bijna alles vertellen. bijna alles, het enige dat ze niet zeggen is hun gevoelens voor elkaar. de jongens kennen elkaar al jaren. sommige vanaf de brugklas en sommige vanaf de kleuterschool. ze zijn de allerbeste vrienden, maar durven niets tegen elkaar te zeggen over hun gevoelens. ze zijn er natuurlijk altijd voor elkaar maar durven niks kwijt. een zou ooit de eerste stap moeten zetten bij de ander maar de vraag is of de ander het ook doet. uberhaupt iemand anders van de 6 jongens.

strify pov
als de film bijna afgelopen is sluit ik mijn ogen en doe alsof ik slaap. iedere keer als we een film kijken liggen ik en yu in deze bank, romeo en luminor in de andere en shin en kiro liggen in de derde. het is ooit zo begonnen en zo is het ook steeds gebleven. als het aan mij ligt doen we het over 30 jaar nog zo. ik vind het heerlijk om bij yu te liggen. iederekeer als ik schrik streelt hij me net zolang tot dat ik niet meer bang ben. hij is echt een schat van een jongen! iedereen denkt dat hij een ongelofelijke player is maar hij is alles behalve dat. hij heeft ooit een dronke scharrel in de steek gelaten omdat ik begon te kotsen van de drank. hij heeft me toen naar huis gebracht en is bij me gebleven tot ik sliep. ik leg me wat beter tegen hem aan en hoor zijn hartslag zachtjes bonken. ik sla mijn armen om hem heen en hoor zijn hart steeds sneller gaan. ik voel zijn vingers zachtjes door mijn haar gaan en hij drukt een kus op mijn hoofd. ik laat het zo, van mij mag hij me altijd zoenen! maar waarom zou hij? yu is hetro! het zal wel gewoon goed bedoelt zijn.

yu pov
strify ademt steeds rustiger en heeft zijn ogen gesloten. waarschijnlijk slaapt hij. ik streel zachtjes door zijn blond met bruine haar en druk een kus op zijn hoofd. dat doe ik iedere keer als hij inslaapvalt in mijn armen. hij is ook zo lief als hij slaapt! ook als hij wakker is maar als hij slaapt is hij net een engel. ik snuif even diep zijn geur op en glimlach. eigenlijk ben ik al tijden verliefd op hem maar heb het nooit durven zeggen tegen iemand. ik bedoel maar, ik ben de stoere van de band die met iedereen naar bed gaat en ze dan gewoon weer op straat zet en dan ineens ben ik homo en verliefd op strify! dan komt kiro nog eerder in de buurt omdat ik hem iedere keer een kus geef op het podium. ik zucht en voel dat iemand me aan kijkt. ik kijk even rond de kamer en zie shin me aan kijken in glimlach en hij glimlacht terug. ik kijk weer naar de film en dan weer naar hem. hij is helemaal op kiro geconcentreert en heeft het niet eens door dat iedereen behalve strify en kiro zelf kijkt.strify draait zich om en licht naast me maar nogsteeds tegen me aan. ik laat mijn hand zachtjes over zijn borst strijken en hij neemt mijn hand ineens vast. ik glimlach en leg me neer zodat ik plat lig met strify nog steeds tegen me aan. hij heeft mijn hand strak vast en houd hem dicht tegen zich aan gedrukt alsof het iets zeldzaam's is. de aftieteling van de film begint en de andere staan dan op.
''terusten!'' lachen ze allemaal om de beurt en willen weg lopen.
''moet ik nou op de bank slapen!?'' sis ik dan.
''als je strify maar niet wakker maakt! die vergeeft je nooit!'' lachen ze en lopen weg. ik zucht en kijk naar strify. hoe zou hij het niet erg vinden om wakker te worden? waar denk ik nu toch weer over na? strify word alleen wakker als je opstaat anders slaapt hij echt overal door heen! ik grijns en zet mijn lippen in zijn nek. hij kreunt zachtjes maar blijft liggen zonder verder iets te doen. ik grijns en begin aan een zuig zoen. na een minutje bekijk ik de rode plek en grijns. daar heeft hij nog minstens een week last van. ik ga naast hem liggen en sla een arm om hem heen. hij neemt mijn hand vast en ik val dan inslaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.