Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » forget me not [bandcest] » 2

forget me not [bandcest]

15 okt 2009 - 17:26

1021

0

242



2

kiro pov
slaperig loop ik naar beneden en tref strify en yu slapend op de bank aan. ik zucht en loop naar de keuken waar shin de krant zit te lezen.
''goeie morgen!'' zegt hij vrolijk en glimlacht.
''morgen.'' zeg ik schor en pak een glas water.
''ben je nog moe?'' vraagt hij dan. ik zucht diep. ik ben heel moe, ik heb de helenacht aan hem liggen denken. of ik verliefd op hem ben of hem gewoon heel erg waardeer als vriend. als ik verliefd ben, of hij dan het zelfde voelt voor mij. of we ooit iets met elkaar zouden krijgen. of het invloed zou hebben op onze fan's als we iets zouden hebben. als we iets zouden hebben en dan uit elkaar zouden gaan wat zou er dan met de band gebeuren. duizende vragen spoken door mijn hoofd.
''kiro?'' vraagt shin dan.
''he wat?''
''je hebt echt niet goed geslapen he?''
''nee, niet echt.''
''ga anders weer slapen. we hebben vanavond afgesproken om met al onze ouders te gaan eten en het is niet handig als je in je bord in slaap zou vallen.''
''hm, ik zou toch niet kunnen slapen.''
''ah, moet ik je een nacht zoen geven?'' grinnikt hij.
''klinkt niet slecht.'' grijns ik en steek mijn tong uit. ik drink mijn glas leeg en slenter naar boven. ik ga weer in mijn bed liggen en dan komt shin binnen.
''ik maak je wel wakker als je te lang blijft liggen. is een uur voordat we gaan genoeg?'' vraagt hij lief.
''hmja, is wel goed. danke.''
''kej, slaap lekker.'' fluistert hij dan en wil weer weg gaan.
''ik dacht dat ik een nachtzoen zou krijgen!'' lach ik. shin draait zich om en hurkt naast me neer. hij buigt naar me toe en drukt zijn lippen op de mijne. ik schrik even maar dan voel ik een golf van tinteling door me heen gaan. ik open mijn mond waarop hij dat ook doet. typisch bakstenentellen. ik voel hoe zijn tong over mijn lippen streelt en we geven elkaar een tongzoen. hoe hij hier over denkt weet ik niet maar ik vind dit alles behalve vervelend. van mij mag hij me zo iedere avond welterusten zoenen en 's morgens weer wakker maken! we verbreken de zoen en hij glimlacht even.
''slaap lekker.'' zegt hij en loopt weg. ik zucht en draai me om.

shin pov
ik sluit de deur van kiro's kamer achter me en zucht. ik wilde hem al zo lang een keer zoenen. niet alleen omdat yu en romeo altijd zeggen hoe goed kiro kan zoenen maar ook omdat ik hem echt supper leuk vind. jammer dat hij nooit het zelfde voor mij zal voelen. ik loop de trap af en ga weer in de keuken de krant lezen. romeo en luminor komen de keuken lachend binnen lopen en grijnzen breed.
''morge!'' roepen ze in koor.
''morgen, wat valt er te lachen?''
''strify komt maar niet uit de strakke omhelzing van yu!'' lacht romeo. ik kijk ze even vragend aan en loop dan samen met hun naar de woonkamer. strify probeert op duizende manieren uit yu zijn armen te komen maar echt lukken wil het niet.
''misschien wat hulp?'' zegt hij geirriteerd. ik romeo en luminor liggen dubbel van het lachen en vertikken het om te helpen.
''wachten tot hij wakker word andreas!''
''als je me nog een keer zo noemt!'' roept hij dan.
''wat dan? je kunt toch niet weg!''
''klootzak!'' roept hij dan en geeft op om zich uit yu zijn armen te krijgen. ik kijk even naar yu en zie dat hij zijn ogen gewoon open heeft en breed grijnst. ik schiet weer in de lach en hij geeft me een blik dat ik het niet mag zeggen. ik haal mijn schouders op en ga terug naar de keuken gevolgt door romeo en luminor.

yu pov
strify probeert zich nog steeds los te maken uit mijn omhelzing maar het lukt hem nog steeds niet.
''handig te weten dat ik sterker ben.'' fluister ik dan in zijn oor.
''klootzak!'' roept hij dan.
''hm, nu vind ik jou niet meer lief!'' roep ik dan en kijk hem met een pruil lipje aan. hij zucht en drukt een kus op mijn mond. ik kijk hem even aan en glimlach dan. ik druk nog een kus op zijn mond en we raken verwikkelt in een tongzoen.we draaien een kwartslag zodat hij op me ligt en hij begint me teder te zoenen.
''je weet niet hoe lang ik hier op heb gewacht.'' zeg ik als hij de zoen verbreekt.
''waarom heb je me niet gewoon op me bek genomen zoals je normaal doet?''
''geen idee, ik durfde niet denk ik.''
''je bent schattig als je onzeker bent.''
ik glimlach even en druk mijn lippen weer op de zijne. hij verbreekt de zoen en staat op.
''ik ga douche en dan eten.'' zucht hij en loopt weg. ik zucht en loop achter hem aan naar boven. ik zie hem de badkamer gaan maar hij laat de deur open. ik ga in de deur opening staan en kijk hoe hij zich uit kleed. hij trekt traag zijn shirt uit en ik zie zijn rug langzaam te uit rekken. hij trekt net zo langzaam zijn broek uit en zet de douche aan. hij draait zich om en kijkt me even aan. hij komt op me af en trekt me naar binnen. hij gooit de deur dicht en draait meteen het slot om. ik voel hoe zijn handen over mijn buik glijden en hij trekt mijn shirt uit. ik druk mijn lippen op de zijne en en voel hoe hij mijn knoop open maakt. mijn broek zakt langzaam van mijn kont af en hij neemt meteen mijn bokser mee. ik trek zijn bokser uit en samen stappen we de douche in. hij drukt weer zijn lippen op de mijne en ik voel zijn handen overal. na even pakt hij de douchegel en knijpt veel uit op zijn hand. hij smeert het uit over mijn borst armen buik en kont en ondertussen zoend hij me. ik trek hem dicht tegen me aan en knijp de fles douchegel uit over zijn rug. ik smeer hem helemaal vol met het koude schuimende spul en druk kleine kusjes op zijn mond. hij glimlacht lief en zo douchen we samen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.