Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Jacob's Story » Chapter 16

Jacob's Story

15 okt 2009 - 17:57

341

0

165



Chapter 16

Eenmaal thuis hield Billy mij meteen aan en wilde precies weten wat Bella had gezegt en hoe ze had gereageert. Toen ik hem vertelde dat ze het heel luchtig had opgenomen en hem tegen hem had gezegt dat ik hem van haar moest bedanken, omdat hij het wel goed bedoelde, werd hij toch een beetje boos.
“Begrijpt ze dan helemaal niet in wat voor gevaar ze verkeerd?”¯ Moppelde hij tegen zich zelf.
“Nou, schijnbaar niet als jij denkt dat ze in gevaar is. Zelf denk ik niet echt dat ze in gevaar is, althans niet meer als normaal natuurlijk. “ antwoorde ik sarcastisch.
De dagen die daar op volgenden verliepen goed. Op maandag gingen Billy en ik op zoek naar een Hoofdremcilinder. Ik vond nog veel meer dingen die ik nodig had en aan het eind van de dag had ik veel meer gekregen dan Billy beloofd had, maar dat vond ik niet erg. De volgende dag ging ik samen met Quil en Embry aan het werk in de garage.
“Au!”¯ Hoorde ik Quil schreeuwen.
“Oho, wat nu weer Quil?”¯ Vroeg Embry.
“Ik stootte mijn teen tegen de ophaalbrug.”¯ Anwoorde Quil op een zielige toon. Embry en ik keken elkaar aan en kregen daarna de slappe lach. Typisch weer een Quil actie! Dat was al de 3e x vandaag! Wat een kneus ook he!
“Das al de 3e keer vandaag! Hoe krijg je het voor elkaar! Je weet toch dat ie daar staat! En je heb ook ogen dacht ik.”¯ Zei ik.
“Sorry man, ik heb mijn ogen thuis laten liggen, net als mijn hersens. Moet ik ze even op gaan halen? Vroeg Quil sacastisch. Daarna moesten we alle 3 lachen.
“Oke, tijd voor een pauze. Eten jullie vanavond mee?”¯ Vroeg ik hun.
“JA! Graag.”¯ Kreeg ik als antwoord terug. “ Ik liep naar de koelkast haalde er voor iedereen een blikje cola uit een gooide die naar hun. Quil keek niet uit en kreeg hem tegen zijn kop aan.
“AU!!! Was dat nou echt nodig?”¯
“Sorry, was niet mijn bedoeling. Maar ben je nu wel wakker?”¯
“Ja!”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.