Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd CosmicPurple » I went and found somebody new

Schrijfwedstrijd CosmicPurple

18 okt 2009 - 9:29

633

2

155



I went and found somebody new

http://www.youtube.com/watch?v=DIxGmhoopvs&feature=related Zo 'voelt' het liedje voor mij - sorry als dat voor u anders is of het er totaal niks mee te maken heeft volgens u (:

Zuchtend ga ik zitten aan de picknicktafel die in het enige stukje schaduw staat. Ik wrijf een keer in mijn ogen en laat mijn blik over de speelplaats glijden.
Pas als ik haar uit de gang zie lopen, werp ik mijn blik meteen weer op de tafel voor mij. Verschillende woorden staan erin gekerfd en om de tijd te doden, probeer ik te ontcijferen wat er staat.
Stijn and Michelle: Forever. Tranen branden in mijn ogen, maar ik weiger om ze los te laten. Ik weiger om zwak te zijn.
Melina, baby, I love you! - Jasper. Nee, niet huilen. Niet zwak zijn. Niet voor haar. Nooit meer.
Schattie, ik zou niet weten wat ik zou moeten doen zonder jou. Ik zal er altijd zijn voor je. Ik hou enorm veel van je, Amy. - ... Wí¡t?! Dat meen je niet? Wie.. wí¡t?! Ik - ik.. dat kan niet! Wie - ik - oh god, nee! Nee, alsjeblieft, zeg dat het niet waar is..
Amy (l) Loena.
Ze heeft een ander. Nee, alsjeblieft..
Een traan drupt uit mijn ooghoek en gebroken laat ik mijn hoofd op mijn arm vallen.

Weet je hoe het voelt als je hart in duizend kleine stukjes breekt en je zo je best doet om ze terug aan elkaar te puzzelen maar het niet lukt omdat alleen zí­j dat kan?
Weet je hoe het voelt?
Ik wel. Ik maak het nu mee, dankzij haar. Dankzij het meisje dat ooit beloofde om voor altijd van mij te houden. Ik geloofde haar. Ik geloofde haar gewoon, terwijl ik voelde dat er iets niet goed zou gaan. En ik heb gelijk gekregen. Je trok het je te veel aan wat mensen over ons zeiden. Je trok het je aan als mensen achter onze rug praatten en naar ons keken op straat. Ze keken omdat wij twee meisjes waren die hand in hand liepen. Twee meisjes die verliefd waren op elkaar. Ik snap wel dat je je niet goed voelde onder de starende blikken, maar moest je me daarom zomaar laten vallen? Was het omdat je het niet aankon, of omdat je ouders teleurgesteld in je waren? Als het zo is, waarom liet je me dan vallen? Kon je gewoon niet met me praten of huilen? Ik zou er voor je zijn. Ik zou je beschermd hebben, zoals ik je beloofd had.
Of was het iets anders? ís er iemand anders, hou je niet meer van me? Vind je jongens plots veel leuker?
Alsjeblieft, ik smeek het je, vertel het me. Zeg het me, want ik word gek. Ik geef mezelf steeds weer de schuld dat ik je ben kwijt geraakt, en ik wil weten of dat terecht is. Had ik je moeten beschermen? Waarom zei je dan niks? Had ik je vaker moeten zeggen dat ik van je hield? Want dat doe ik nog steeds. Enorm veel zelfs. Jij bent mijn alles, weet je dat? Jij bent mijn zon, mijn maan, mijn sterren, mijn lucht.. Ik kan niet leven zonder jou, Amy. Waarom besef je dat niet? Waarom zie je dat niet? Waarom kom je niet terug, waarom niet?
Ik heb alles gedaan voor je wat ik kon, was dat niet genoeg? Had ik meer moeten doen? Had ik beter mijn best moeten doen?
Ik heb je alles gegeven - alles wat ik je kon geven. Moest ik meer geven? Was je niet gelukkig met wat ik je te bieden had?
I-

"Oeeh!"
Ik hef mijn hoofd op van mijn arm en kijk waar het geluid vandaan komt.
"Neem een kamer alsjeblieft!" Gilt Mia giechelend en boort haar vinger plagend in de zij van een meisje.
Een meisje dat zich er niks van aantrekt en verder kust met een jongen.
Een meisje dat altijd zei dat ze nooit met een jongen zou kussen.
Een meisje dat altijd met mij kuste.
Een meisje dat ooit de mijne was.
Amy.

I went and found somebody new


Reacties:


Faith
Faith zei op 12 dec 2009 - 16:38:
wauw mooi!


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 17 okt 2009 - 10:00:
omfg!!!
dat is zoo mooi!!!!

dat zijn echt zo hard gevoellens die ik ken!!!