Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Mijn Eigen Verhaal » Proloog ~ [00]

Mijn Eigen Verhaal

12 dec 2009 - 17:18

362

3

257



Proloog ~ [00]

Ik ben niet zo tevreden met dit als begin. Maarja, het lukte gewoon niet. Dit is trouwens een jaar geleden. En oh, ik heb alle namen en nicknames veranderd, behalve mijn eigen naam. Ik hoop dat jullie het toch een beetje leuk vinden.

Juliette is de naam. Hoe is het met je? Met mij gaat het goed, zeer goed zelfs. Helaas moet ik over een week weer naar school, naar het derde jaar, maar het is ook wel weer leuk om iedereen te zien. Carlijn, Jara en Kim zijn mijn beste vriendinnen. We liggen goed in de klas, zeker nadat ik een periode naast Bénine, het populairste meisje van het jaar, heb gezeten. Buiten school hockey ik veel. Niet dat ik erg goed ben, maar ik vind het leuk om te doen. De sport is gewoon grappig - elf mensen in het veld met allemaal een stok in hun handen, de ene helft van de mensen probeert de bal in het ene goal te krijgen, en de andere helft in het andere goal -, en het team is erg gezellig. Ook vind ik het erg leuk om met mijn vrienden naar de stad te gaan, en me dan helemaal blut te kopen. Of, zover dat kan. Er rust een of andere rare vloek op mijn bankrekening waardoor ik maar 150€ per week uit kan geven. Nou, een vloek.. Dat is het net weer niet, het hoort zo, maar het kan soms ontzettend onhandig zijn. Het is me wel eens overkomen dat ik aan de kassa stond, met een lange rij achter me, en dat ik dan alles terug moest brengen omdat ik niet kon betalen. Weer eens zo’n gení¢nt moment. Heb ik wel vaker, ik ben namelijk ontzettend onhandig. Ik loop uit het niets tegen deuren, muren en palen aan, ik laat dingen uit mijn handen vallen en trap ze dan weg als ik ze wil oprapen, dat soort dingen. De term ‘traag van begrip’ past ook vaak bij me. En nee, geen dom blondje, domme brunette. Domme brunette met bruingroene ogen en een normaal postuur. Soms heb ik echter, opeens, een geniale ingeving en zo ben ik toch op het gymnasium beland. Een vriendje heb ik trouwens niet, daar ben ik niet zo mee bezig.

Veel meer hoef je niet van me te weten. Zo interessant ben ik niet, en je leert me wel kennen als je dit verhaal leest.

Voor Yarsea, omdat ze mij als eerste hielp<3


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 25 dec 2009 - 18:11:
Je weet de dingen op een originele manier te beschrijven. Leuk geschreven dus (:

x


sally1999
sally1999 zei op 14 nov 2009 - 19:30:
GRappig stukje XD


Yarsea
Yarsea zei op 16 okt 2009 - 19:13:
[qoute]Voor Yarsea, omdat ze mij als eerste hielp<3[/qoute]

Ik voel me vandaag weer een keer belangrijk..,
Lang verhaal.. had gisterenavond ruzie gehad...,
ben ik nogal van streek geraakt.. me hele gezicht was zwart van de uitgelopen masacara... (how nice is it?) Verder wel in een PB bericht verder

xxxx
Goed dat je de namen enz... verandert hebt, heel goed