Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » forget me not [bandcest] » 3

forget me not [bandcest]

16 okt 2009 - 21:19

274

1

239



3

unknow pov
de jongens stappen met z'n allen de deur uit op weg naar hun ouders die in een restaurant zitten te wachten. de blonde jongen is bezorgt om de jongen die hij vanochtend terug naar bed heeft gestuurd. met z'n zessen lopen ze rustig richting het restaurant omdat het niet erg ver weg is. zwijgent lopen ze door de koude avond naast elkaar. hoofd gebogen naar de grond starend en soms een zucht. ze lopen het restaurant binnen en hun ouders komen ze tegemoet.
ze begroeten elkaar en gaan dan aan een tafel zitten.

kiro pov
ik zit druk met mijn ouders te praten over alles wat we het afgelopen jaar hebben gedaan. ik heb ze al minstens een half jaar niet gezien. we hebben wel een gebeld of gemailt maar veel verder kwam het niet. shin staat op en loopt weg zonder wat te zeggen.
''k ga ff naar de wc.'' zeg ik en loop achter hem aan. in de wc doe ik snel mijn behoefte en als ik mijn handen aan het wassen ben komt shin een hokje uit.
''hey, wat ben je afwezig?''
''ik heb niet de heledag liggen slapen zoals jij!'' glimlacht hij en wast zijn handen. ik draai me een kwartslag zodat ik richting hem sta en zucht.
''is er iets?'' vraagt hij en hij draait zich richting mij. met lood in mijn schoenen neem ik zijn gezicht vast en druk mijn lippen op de zijne. hij schrikt even en zoent dan terug. ik verbreek de zoen en glimlach.
''kom, voor ze ons komen zoeken.'' fluister ik en trek hem mee terug naar de tafel. we gaan weer zitten en dan begint shin ineens druk te praten


Reacties:


Waardigheid
Waardigheid zei op 18 okt 2009 - 8:46:
Verder!!
En wil je het me dan laten weten??


----

Jeeh
Hij heeft het gedaan. Toch eindelijk op zijn bek gepakt.