Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » De nacht van 27 augustus (SA) (BIJNA TC) » 27 augustus

De nacht van 27 augustus (SA) (BIJNA TC)

18 okt 2009 - 11:40

582

4

268



27 augustus

Het is geschreven uit de ogen van 1 van de twins, de welke, dat mag je zelf kiezen, het kan allebij

Zacht zing ik mee met de muziek die door mijn hoofd galmt. Al een tijdje voel ik ogen op mijn lichaam braden en als ik opkijk kijk ik recht in de ogen van mijn tweelingbroer die twee zetels verder zit. Ik lach en weet dat we aan hetzelfde denken.
27 augustus, die ene nacht in dat hotel, onvergetelijk. Al jaren droomden we er beiden van. Al jaren kennen we de gevoelens van de ander, maar we zijn broers, en dat houdt ons tegen. Beiden hebben we een vaste vriendin, en toch wilden we het zo graag weten. Weten hoe elkaars lichaam aanvoelt, hoe het voelt om elkaars handen op die bepaalde plaatsen te voelen. Het is onvergetelijk, die ene nacht in dat hotel, 27 augustus. Voor een buitenstaander was het niets, maar voor ons was het zoveel passie. Die ene nacht in dat hotel. Geen een keer hebben onze lippen elkaar geraakt, hebben z elkaar kunnen proeven. Nee, het was zoveel meer. Geen woord werd er gezegd, geen geluid gemaakt. Het enige wat we konden horen was de adem van de ander, en het kloppen van elkaars hart. Die ene nacht was zo simpel begonnen, met enkel een blik. Zeker een kwartier hebben we elkaar in bed zwijgend aangekeken voor ik mijn hand trillend naar zijn wang bracht. Het moment waarop dat mijn vingertoppen zijn huid raakten, het was, magisch. Ik kreeg het warm terwijl mijn vingers over zijn hals streelden, en hij kreeg er kippenvel van. Die ene nacht waren we zoveel meer als broers. We waren als Yin en Yang die voor het eerst samengevoegd werden, langzaam 1 wordend. Pas wanneer ik bij zijn schouder aankwam durfde hij bewegen en bracht traag zijn hand naar mijn zij. Opnieuw was er dat gevoel, toen zijn huid de mijne raakte, het was onbeschrijflijk. Ik kreeg er kippenvel van en voelde zijn hand trillen. Ik lachte en hij volgde mijn voorbeeld. In zijn ogen kon ik het licht van de maan, dat tussen de gordijnen naar binnen scheen, zien weerspiegelen. Ik kroop naar hem toe en hij begroef zijn gezicht in mijn nekholte. Het koude ijzer van zijn piercing deed me huiveren en van genot sloot ik mijn ogen, iets wat hij al gedaan had. Mijn handen liet ik langzaam over zijn rug glijden terwijl ik zijn warme adem in mijn hals voelde. Opnieuw volgde hij mijn voorbeeld en liet zijn handen over mijn rug glijden. Mijn handen verplaatsten zich omhoog en ik ging met mijn vingers door zijn haar en hij wreef over mijn borstkas. Weer gleed mijn hand over zijn schouder en zijn arm. Wanneer ik bij zijn hand aankwam liet ik onze vingers met elkaar verstrengelen. Onze ogen waren nog steeds gesloten en we hadden nog steeds geen woord gezegd. Het leek alsof alles in slow motion gebeurde waardoor het op mijn harde schijf gebrand staat. Hij ging op zijn rug liggen en ik legde mijn hoofd op zijn schouder. Met 1 hand had hij nog steeds mijn hand vast, zijn andere arm had hij om me heen geslagen. Die ene nacht ik dat hotel, 27 augustus. Geen woord hadden we gezegd, geen 1 keer hebben onze lippen elkaar geraakt. Het was passie, vol verlangen en verboden liefde.
Ik voel een kus op mijn wang en kijk op. Onze vriendinnen zijn klaar met omkleden en we kunnen vertrekken. Ik lach en kijk nog 1 keer naar mijn broer die naar me knipoogt. 27 augustus, die nacht is onvergetelijk, en alleen van ons.

[Reacties??]


Reacties:


SunShine
SunShine zei op 2 dec 2009 - 21:30:
Wauw, dat is alles wat ik kan zeggen Ö
Want ik ben echt sprakeloos geworden door dit verhaal ^^
Het is gewoon zoooo prachtig geschreven! Ö
Ik wou dat ik jouw talent had ;D

xx.


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 2 nov 2009 - 13:53:
omg prachtig ik zag het van bill zijn ogen x'D


jorinloveth
jorinloveth zei op 23 okt 2009 - 22:55:
prachtiggg!!!!!!!


Kayley
Kayley zei op 18 okt 2009 - 11:22:
Wauw
Ik vond het echt een heel mooie SA!
En ik denk dat het door de ogen van Bill is,
want eigenlijk zie ik hem meer in staat om alles zo nauwkeurig te herinneren,
maar het kan natuurlijk ook Tom zijn.
Maar ik vind het cuwlisher door Bill! ^^
Het was echt heel mooi en prachtig, al zag ik hier en daar wel een paar grammaticale fouten, maar dat maakt niet uit!
Laat je me weten wanneer je nog eens een SA hebt?
X Kayley