Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Jacob's Story » Chapter 18

Jacob's Story

17 okt 2009 - 12:41

618

0

161



Chapter 18

laat me weten wat jullie er van vinden!

Maandag gingen we met La Power! kamperen op het strand. Het was echt giga gezellig. We hadden netjes een tent opgezet voor de meiden, waar ze zich kunnen omkleden en als ze willen kunnen ze er ook slapen. We zouden 3 dagen op het strand logeren. We hadden gezwommen, geklifduikt, gelachen, verschillende sportwedstrijdjes gedaan en iedere avond vertelden we elkaar een greizelverhaal rond het kampvuur. Vanavond was het Leah die ons een griezelverhaal zou vertellen.
“Vanavond vertel ik een verhaal, dat gebaseerd is op de legendes van onze stam. Voor sommige onder ons kan het misschien te eng zijn.”¯ Begon ze op een geheimzinnige toon. Iedereen zat er al helemaal klaar voor. Iedereen wist dat Leah geweldige griezelverhalen kon vertellen.
“Lang geleden leefde er een jongen hier.Zijn naam was Wesley. Hij was 16 jaar, hij was populair en had eigenlijk alles wel wat iedereen van ons hier zou willen hebben. Zijn vader was de stam oudste. Hij date met het populairste meisje van school, haar naam was Susan. Alles ging goed en liep perfect. Op een dag kwam er een gezin in Forks wonen. Ze woonden in de bossen, ver weg van iedereen. Het gezin bestond uit een vader, moeder, 2 zoons en 1 dochter. De kinderen waren rond de 17 jaar en ze gingen naar school op de Forks High School. Met hun komst veranderden er dingen in La Push. Wesley voelde zich steeds vaker beroert, hij werd steeds sneller boos. Susan snapte niet wat er met hem aan de hand was, net zoals de rest van de school. Hij werd steeds minder populair, en Susan was eigenlijk de enige diehem trouw bleef ondanks alles. Wesley was niet de enige die last kreeg van deze dingen. Er waren nog 3 andere jongens, Drake, Josh en Mike begonnen er ook last van te krijgen. De stam oudste kwamen steeds vaker bij elkaar. Op een dag knapte er iets bij Wesley, hij rende de bossen in en scheurde uit elkaar. Opeens stond er geen Jongen meer, maar een levens gevaarlijke groote wolf. Wesley wist niet wat er met hem gebeurd was. Het duurde 3 dagen voor dat hij weer terug veranderde. Hij giing terug naar huis. Zijn vader wachte hem al op. Hij vertelde hem wat hij was geworden, hij vertelde de legendes nog een keer. Langzamer hand drong het tot Wesley door. Ook vertelde zijn vader hem dat hij niet lang meer de enige zou zijn. Drake, Josh en Mike stonden ook op “Springen”¯. Hij leerde alles wat hij maar kon leren. 2 dagen later rende hij weer rond in zijn wolf vorm, toen hij opeens een andere stem in zijn hoofd hoorde, het was de stem van Drake. “Wat wat wat wat is er gebeurd met mij. Dit is niet goed, dit kan nooit goed zijn.”¯ Drake was helemaal overstuur. “Drake! Man doe rustig en blijf waar je bent. Ik kom meteen naar je toe.”¯ “wat stemmen in mijn hoofd, ow ik word egt compleet gestoord.”¯ Terwijl hij naar hem toe rende begon hij met vertellen. Ook werd Drake het allemaal nog is uitgelegd door de stam oudsten. Binnen een week waren ze met zijn 4e. Na Drake, volgden Josh en Mike snel. Ze liepen om de beurd met zijn tweën rondes. Op een avond deden Wesley en Drake hun ronden. Ze kwamen een verschrikkelijke geur tegen. De geur branden in hun neus. Ze volgde de geur omdat ze dachten dat er iets was wat erg was. Iets waar ze de stam moesten tegen beschermen. Wesley stuurde Drake weg om Josh en Mike op te halen. Langzaam naderde hij de onbekenden wezens. Hij kon ze nog niet zijn toen hij iemand hoorde gillen. Hij stond meteen stil en luisterde.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.