Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Love story » tja,

Love story

17 okt 2009 - 15:41

404

0

205



tja,

(ik heb ondertussen een metamorfose ondergaan!)

Als ik mijn drinken op heb zet ik het glas weer neer. "Ik ga maar weer.." zeg ik. "Wil je echt niet blijven?" vraagt Daan. "Nee. Ik ga echt." zeg ik weer. "Okee dan.." zegt Daan. "Kom je nog wel een keer terug?" vraagt hij. "Misschien.." zeg ik. "Okee.. Nou hopelijk zie ik je nog eens.." zegt hij. Ik bloos. Ik kijk naar een poster op een deur (in Daans huis dus..) van een disco. "ga je vanavond naar de disco?" vraag ik. "Ja" zegt hij. "Er is een vet feest." "Okee." zeg ik. "Naja.. eeh.. Doei denk ik maar." zeg ik. "Ja,.." Ik loop het pad af richting park. Ik hoor een deur dicht gaan.

Als ik in het park ben.. (in dat schuine stukje ben ik in mezelf aan het denken en voor de rest gewoon met ' tekentjes!)

Misschien moet ik ook naar die disco gaan.. Maar stel nou dat iemand mij herkent?! Je ziet er togheel anders uit?! Dus dat kan niet. Nouen ik heb tog geen leuke kleren. Dan koop je die! Tja, ik we het niet hoor. Zal ik het nou doen of niet.. Ach, je bent wel aan een beetje lol toe. Okee dan.

Ik ga naar de stad. 'Naar welke winkel kan ik het beste gaan?' Denk ik. Ik loop een beetje rond en kijk in de etalage's. Dan stop ik. 'Woooooow! Die jurk is echt super mooi!!' denk ik. Ik loop naar binnen en pas hem. 'Hij past precies!' denk ik weer. 'En ik kan hem nog betalen ook!' denk ik. Ik doe mijn normale kleren weer aan en koop de jurk. 'Nu nog nieuwe make-up.' denk ik. Ik loop een andere winkel binnen en koop een zoot make-up. 'Nu nog even naar de supermarkt om wat eten te kopen.' denk ik. Als ik dat ook heb gekocht loop ik terug naar het park. Ik eet mijn eten op. 'Nu nog klaar maken voor de disco..' denk ik. 'Ik heb nog maar 1 uur!' Ik kleed me snel om (in mijn zelf gemaakte alles kamertjes hutje..). 'Nu nog make-up' denk ik. Als ik dat heb gedaan zijn er nog maar 10 minuten over. 'Mooi optijd' denk ik. Ik ga onderweg naar de disco. Als ik er ben staat er een hele lange rij. 'Zou Daan er al zijn?' denk ik. Ik ben super zenuwachtig. Als ik er eindelijk ben mag ik naar binnen. 'Nu Daan nog zoeken..' denk ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.