Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » 2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+] » 2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [2]

2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+]

17 okt 2009 - 17:36

491

2

252



2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [2]

Thnx voor de reacties en ik ben blij dat ik origineel ben^^ xxx

Pov Bill


De jongens hebben al aardig wat gedronken, maar ik hou mezelf in. Naar twee jongens kijken vind ik niet vies, ik doe er zelf ook aan mee. Maar toch is het wel raar om er naar te kijken. Ik weet dat Tom een vreselijke hekel aan die dingen heet maar ik vind het heel lief dat hij gewoon zijn mond houd. Ik vind sowieso dat hij er erg makkelijk over doet, wat voor mij heel prettig is. Maar ik had toch wel verwacht dat hij moeilijk zou lopen doen. Hoe zou jij reageren als je broertje ineens zegt dat hij op het andere geslacht valt. Ik had mijzelf helemaal voorbereid, maar mijn moeder, Tom en Gordon waren allemaal heel lief voor mij. Was het dan zo voorspelbaar? Nou ja ik moet hier maar blij mee zijn, vind je ook niet?

Na de derde film geeft eindelijk iemand het op en Georg verdwijnt naar boven. Ik schiet in de lach, maar hou me in als ik zijn blik zie. Wat een mietje zeg er is nog helemaal niks gebeurd in deze film. Ik moet toegeven dat ik zelf ook niet meer zo geïnteresseerd zit te kijken, nu twee films heb je het ook wel weer gezien. Ook al heb ik niet veel gedronken ik voel toch dat het kleine beetje bier begint te werken. Ik kon nooit zo goed tegen alcohol, zeker niet als ik moe ben wat dus nu de zaak is. Ik gaap even en leun wat dichter tegen Tom aan. Ik leg mijn hoofd voorzichtig op zijn schoot en verwacht dat ik word we geduwd. Maar dat gebeurd niet en even later voel ik een zachte hand door mijn haar heen strelen. Verbaasd kijk ik achter me, maar ontspan weer als ik merk dat het mijn broertje is. Eigenlijk voelt zijn aanraking best wel prettig. Halverwege de laatste film rent ook Gustav naar boven en blijven Tom en ik over. Ik voel dat Tom iets gemakkelijker gaat zitten en geef hem de ruimte.
'Broertje, je zit toch helemaal niet lekker daar op die harde grond?' vraagt Tom bezorgd.
Ik knik, hij heeft gelijk mijn hele kont is stijf. Langzaam sta ik op en laat het bloed naar mijn benen stromen die langzamerhand begonnen te slapen. Als mijn benen weer normaal voelen ga ik naast Tom op de bank zitten. Ik vind het altijd fijn om zijn warme lichaam tegen die van mij te voelen en lekker tegen hem aan te hangen als we een film aan het kijken zijn. Het geeft een veilig gevoel, maar begrijp me niet verkeerd dit gevoel is totaal broederlijk. Maar ik weet dat Tom het toch nooit zo heel fijn vind, ook al zegt hij er nooit wat van en laat hij mij mijn gang gaan. Ik ga dus maar aan de andere kant van de bank zitten. Alleen tot mijn verbazing denkt Tom er vanavond heel anders over en trekt mij in zijn warme armen.


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 17 okt 2009 - 17:47:
Alleen tot mijn verbazing denkt Tom er vanavond heel anders over en trekt mij in zijn warme armen.

Schattig<3

Snel door


cocoloco
cocoloco zei op 17 okt 2009 - 17:45:
ah supper lief!!!! weiter bitte!!!