Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » 2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+] » 2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [4]

2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+]

17 okt 2009 - 17:48

560

1

242



2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [4]

Pov Bill


Het voelt vertrouwelijk om zo tegen Tom aan te zitten. Hij heeft denk ik toch iets te veel gedronken anders zou hij dit nooit uit zichzelf doen. Ik geniet dus maar van het moment dat hij het wel wil. Nu denk je natuurlijk, die Bill is wel heel klef met zijn broertje. Nu moet je mij natuurlijk niet verkeerd begrijpen als ik zeg dat ik het heerlijk vind als Tom mij knuffelt of een kusje op mijn wang geeft. Het geeft mij gewoon het gevoel dat ik belangrijk voor hem ben en daarom hou ik zo veel van hem gewoon omdat hij mij altijd begrijpt. Het is dus puur broederlijke liefde, gelukkig. Ik zou er denk ik niet aan moeten denken, iets met Tom hebben. Ik heb het wel vaker gehoord, twincest noemen ze dat. Het klinkt nou niet echt gezond maar ja gelukkig zijn Tom en ik niet zo!
Wat ik wel moet toegeven is dat het mij de laatste tijd opvalt hoe lekker lichaam Tom heeft. Af en toe bekijk ik hem stiekem als hij door het huis rond loopt, met of zonder kleding. Maar dat gevoel is gewoon nieuwsgierigheid toch? Of word ik gewoon gek? Is het misschien toch deze avond dat ik zo denk? Ik word helemaal gek door al die gedachten en schud verwoed mijn hoofd heen en weer om die gedachten kwijt te raken. Ineens voel ik een klap op mijn hoofd en schiet er een pijn steek door mijn hoofd heen. Ik grijp pijnlijk mijn hoofd vast en draai me om naar Tom. Die doet precies het zelfde. Door die stomme gedachten heb ik mijn broertje een kopstoot gegeven. Het zal morgen wel een bult worden voel ik.
Fijn, dit had ik nou net nodig!
'Kan je niet stil zitten, broertje? Of vind je de film zo opwindend?' lacht Tom en grijnst ondeugend naar mij.
Ik word langzaam rood en begin te stotteren.
'S...sorry, Tom. Het ging per ongeluk, ik was een beetje aan het dromen,' leg ik hem uit en merk dan pas hoe verkeerd dat eigenlijk klinkt in Tom zijn oren.
Tom heeft het ook door en zijn grijns word alleen maar breder.
'Maakt niet uit, Bill. Maaruh, waar was je over aan het dromen?' hij trekt aantrekkelijk zijn linker wenkbrauw omhoog en likt langs zijn lippiercing.
Mijn hoofd ontploft zowat van de hitte. Nu geef ik Tom nog foute gedachten ook.
'Nee, Nee, tuurlijk niet!' roep ik verdedigend.
Geruststellend streelt Tom door mijn haar en geeft een kusje op mijn bult.
'Stil maar, het was een grapje,' sust hij en trekt mij nog dichter tegen zich aan. Genietend sluit ik mijn ogen en val bijna in slaap. Ik merk het niet eens als Tom de TV uitzet, maar schrik wakker als ik twee sterkte handen mij voel optillen. Ik kijk recht in de prachtige bruine ogen van mijn tweelingbroer en kijk hem vragend aan.
'Je lag zo lief te slapen. Ik dacht laat ik je naar bed brengen,' fluistert Tom in mijn oor en snel sla ik mijn armen om zijn nek om te voorkomen dat ik val. Boven aangekomen loopt Tom naar mijn kamer en legt mij op mijn bed neer. Ik gaap een dankje en loop naar de kast om mij om te kleden. Tom loopt de kamer uit en gaat naar zijn eigen kamer. Ik kleed mij snel uit en stap in mijn boxer onder de warme dekens.


Reacties:


cocoloco
cocoloco zei op 17 okt 2009 - 18:02:
haha droog!! weiter bitte!!!