Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » 2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+] » 2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [5]

2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+]

17 okt 2009 - 17:54

1023

4

243



2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [5]

Pov Tom

Als ik Bill naar bed heb gebracht, gaap ik luid en loop mijn eigen kamer in. Oh ja, lekker is dat! Georg en Gustav liggen in mijn bed te snurken. Waar moet ik dan gaan slapen? Op de bank slapen, daar heb ik echt geen zin zin. Nou ja, dan maar bij Bill in bed. Vind hij vast niet erg. Snel kleed ik mij uit en leg mijn kleding op mijn stoel. In mijn boxer ren ik naar Bill zijn kamer. Snel doe ik de deur van zijn kamer open en loop de kamer in. Zachtjes doe ik de deur achter mij dicht als ik zie dat Bill al diep in dromenland zit.

Pov Bill

Het ene moment lig ik lekker te dromen en het volgende moment schrik ik wakker door iets vreselijks koud dat tegen mijn lichaam word gedrukt. Geschrokken draai ik mij om en kijk in het lachende, maar verontschuldigde gezicht van Tom.
Wat doet die gek nou weer in mijn bed?
'Sorry, Bill. Georg en Gustav liggen in mijn bed, vind je het erg als ik vannacht bij jou slaap?' smekend kijkt hij mij aan.
Ik kan toch geen nee zeggen tegen die lieve ogen? Dus knik ik maar en ik voel Tom glimlachen.
'Thanks, bro!' lacht Tom opgewonden en geeft mij een snelle kus op mijn wang. Alleen draai ik net mijn hoofd om en belanden zijn lippen op die van mij in plaats van mijn wang. We kijken elkaar even geschrokken aan, maar schieten dan in de lach. Ik ben ondertussen klaar wakker en ik merk dat Tom precies het zelfde heeft. Er valt een lange stilte en ik wacht tot Tom wat zegt. Na 5 minuten hoor ik hem zuchten en zie dat hij wat wil vragen, maar het niet durft.
'Wilde je wat vragen?' vraag ik hem serieus.
Ik zie hem schrikken, maar dan herstelt hij zich en knikt langzaam.
'Ik...ik...niet lachen, oké!' zegt Tom met een kleur op zijn wangen.
Dit ben ik niet gewend van mijn broertje, hij is altijd zo stoer. Maar ik knik, ik word nu wel heel nieuwsgierig.
'Ik vroeg me wat af en ik denk dat jij mij misschien wel kunt helpen,' zegt hij dan aarzelend.
'Je kan mij alles vragen, broertje. Maar dat weet je,' moedig ik hem aan.
Hij knikt en slaat een diepe zucht.
'Hoe is het om iets met een jongen te hebben? En is het zoenen hetzelfde als met een meisje?' ratelt hij snel achter elkaar en haalt dan diep adem.
Ik zie hem steeds roder worden als ik hem onderzoekend aan kijk. Meent hij dit of wil hij mij ergens mee beledigen?
'Als je het echt wilt weten,' ik kijk naar zijn reactie. Ik zie gelukkig dat hij het echt meent. Hij knikt naar mij en gaat er iets beter voor liggen.
'Met een jongen samen zijn is eigenlijk best wel eng. Je weet dat heel veel mensen er op tegen zijn en je moet je ook goed realiseren waar je mee bezig bent. Maar aan de andere kant geeft het ook weer een kick. Het is spannend en je moet er voor zorgen dat je niet betrapt word,' begin ik te vertellen en let op zijn reactie.
Maar Tom zit diep in gedachten en reageert niet.
'En het zoenen, ja dat is gewoon heel anders. Met een meisje is het zacht en lief, een jongen is wat ruwer maar ik vind het lekkerder,' ik bloos en zie Tom even lachen.
'IK kan het niet echt goed uitleggen, je moet het gewoon zelf mee maken,' zucht ik en ik zie Tom nadenkend kijken.
'Die films hebben mij eigenlijk aan het denken gezet. Ik ben best wel nieuwsgierig, maar dat wil niet zeggen dat ik op jongens val,' zegt hij verdedigend.
Ik knik begrijpend en lach naar hem. Sinds wanneer is mijn broertje zo nieuwsgierig, ik dacht dat hij dit haatte.
'Maar een keer uitproberen lijkt mij best interessant. Alleen waar haal je iemand vandaan die dat zou willen doen?' aarzelend kijkt hij mijn kant op.
Nee, meent hij dit nou? Verwacht hij van mij dat ik een experiment voor hem wil zijn. Mooi niet, hij zoekt maar iemand anders.
'Nee, Tom. Kom op ik ben je broer en broers zoenen elkaar niet!' fluister ik.
'Kom op, Bill! Het is maar voor 1 keer, gewoon om te proberen. Het doet je echt niks,' smeekt hij.
Ik denk diep na, waarschijnlijk is hij dit morgen weer allemaal vergeten en doet hij zo vanwege de alcohol. Laat ik daar maar op hopen.
'Is goed,' zucht ik dan maar,' misschien is het wel grappig.'
ik lach en spring boven op hem. Geschrokken kijkt hij mij aan. Jammer dan, hij wil het zelf, dan kan hij het krijgen ook! Met en grijns buig ik voor over tot onze gezichten elkaar bijna raken. Langzaam druk ik mijn lippen op die van Tom. In het begin voelt het best vreemd, maar of ik het nu wil of niet ik begin dit gevoel leuk te vinden. Ik lik voorzichtig met mijn tong langs zijn gesloten lippen en langzaam opent Tom zijn mond voor mij. Zijn lippen zijn heel erg zacht en hij smaakt heerlijk. Mijn tong gaat zijn warme mond binnen en ik voel zijn tong voorzichtig langs die van mij strelen. Onze tongen draaien eerst voorzichtig, maar dan steeds wilder om elkaar heen. Dit is geen onschuldige kus meer, dit is een zoen van honger en passie. Ik voel Tom's handen mijn lichaam verkennen en zijn warme handen voelen zalig aan. Ik zou dit vreselijk moeten vinden, maar daar in tegen geniet ik van elke seconde. Ik schrik ineens op uit mij trans en begin mij te realiseren dat dit niet gezond is, dit zouden we niet moeten doen, nooit! Langzaam beëindig ik de zoen en haal mijn lippen van die van Tom. Ik zie de twinkeling in zijn ogen en krijg een schuld gevoel over mij heen. Dit moet ik zo snel mogelijk vergeten. Snel draai ik mij op mijn zij met mijn rug naar Tom toe en sluit mijn ogen.
'Welterusten, broertje,' mompel ik slaperig.
Ik voel dat hij tegen mij aan komt liggen en hij slaat zijn armen om mijn slanke middel.
'Dank je, Bill. En slaap lekker,' fluistert hij in mijn oor en zo vallen we in slaap.


Reacties:


VampireFangs zei op 18 okt 2009 - 8:56:
En toen las ik je tc XD
ik heb mezelf nog zo voorgenomen om aan geen nieuwe te beginnen
ik wil wel dat mijn tc orgineel mogelijk blijft :3
trouwens je schrijft op een manier dat prettig lezen is.


Yarsea
Yarsea zei op 17 okt 2009 - 19:32:
cool!!!
I want more

xxxx

is great


cocoloco
cocoloco zei op 17 okt 2009 - 18:07:
haha fucking droog!!! tom is ook echt fucking nieuwsgierig!!! weiter bitte!!


Juliette
Juliette zei op 17 okt 2009 - 18:03:
Oehh toen waren er opeens veel deeltjes
Ik vind dat je leuk schrijft.<3
Het is echt heel fijn dat je op een normale manier leestekens en hoofdletters gebruikt, niet iedereen doet dat namelijk en ik vind dat minder fijn lezen.
En ik zal proberen het in de gaten te houden, als ik het niet vergeet (mijn geheugen is niet geweldig).

Doooor