Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » 2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+] » 2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [6]

2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+]

18 okt 2009 - 19:54

638

0

235



2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [6]

Thnxx voor de reacties(H)

Pov Tom


Ik word de volgende ochtend wakker met een onwijze koppijn een raar gevoel over mij heen. Die koppijn kan ik nog wel plaatsen maar verder...
Wat is er gister avond gebeurd? Ik moet goed nadenken, mijn hoofd wilt niet echt mee werken. Nou ja eerst meer even lekker douchen en dan komt het misschien weer terug. Als ik me omdraai merk ik dat ik niet in mijn eigen bed lig. Dan herinner ik mij ineens de vorige avond en spring geschrokken het bed uit, weg van Bill. Door mijn snelle bewegingen schrikt Bill ook wakker en kijkt mij verbaasd aan. Hij ziet mijn blik en hij schiet snel overeind.
'Het is dus echt gebeurd,' mompelt hij meer tegen zichzelf dan tegen mij.
Ik knik langzaam en ga met mijn hoofd in mijn handen op de rand van Bill zijn bed zitten. Shit, shit, shit! Was ik gister zo dronken dat ik mijn eigen broertje zoende of is er iets raars met mij aan de hand. Ik voel dat Bill naast mij komt zitten en zijn arm om mijn schouder legt. Ik schud boos zijn arm van mij af.
'Jezus, Bill! Waarom zoende jij me, ben je wel helemaal goed in je hoofd,' schreeuw ik boos naar hem. Zijn mond valt open van verbazing en ik zie dat hij tranen in zijn ogen krijgt. Hij gaat staan en loopt zonder iets te zeggen naar de badkamer. Wat heb ik nu weer fout gegaan, het was toch zijn idee!
Ik loop dan toch wel bezorgt naar de badkamer en klop zachtjes op de deur. Bill doet hem open en kijkt mij boos aan.
'Wat heb ik fout gedaan?' vraag ik ongeduldig.
'Wat je fout hebt gedaan? Ben je dan zo dom!' roept hij boos en sleurt mij de badkamer in. Hij doet de deur op slot en gaat op de rand van het bad zitten.
Ik ga naast hem zitten en wacht tot hij wat zegt.
'Jij kwam gister met het stomme idee dat ik jou moest zoenen omdat je het graag wilde proberen. Ik wist wel dat het een stom idee was. En ja hoor je bent nog niet eens wakker en je geeft mij de schuld! Sukkel,' roept hij boos en gooit zijn handen in de lucht. Eigenlijk is hij heel mooi als hij boos is of lacht of verdrietig of...
Ophouden!! Maar mijn idee? Hoe komt hij daar nou bij. Dan ineens schieten beelden mijn hoofd binnen van de vorige avond. Hij heeft gelijk, ik was de gene die hem smeekte. Maar waarom? Die vraag blijft echt de hele tijd in mijn hoofd rond spoken.
'Sorry, broertje. Het is mijn schuld, ik kom er alleen niet op waarom ik het wilde,' mompel ik verward.
'Het maakt niet uit, het is gebeurd. We hadden allebei te veel gedronken, laten we het daar op houden. Ik wil er eigenlijk niet eens meer over nadenken. Morgen gaan we voor een tijd op tour en daar wil ik me op concentreren,' zegt Bill en geeft me een kus op mijn wang. Ik lach naar hem, hij heeft gelijk. De tour is veel belangrijker. Ik sta op en trek Bill in mijn armen. Ik streel zachtjes door zijn zwarte haar dat ingezakt is. Die hanenkam staat hem echt leuk, het is mannelijker dan zijn vorige kapsels. Bill slaat ook zijn armen om mij heen en zo blijven we een tijdje staan. Dan duwt hij mij weg en lacht ondeugend.
'Weg jij, ik wil douchen,' zegt Bill vrolijk en gooit mij de badkamer uit.
Als ik weer op zijn bed lig denk ik eens diep na. Waarom denk ik zo over mijn broertje? Na een half uur ben ik het nog niet eens met mijzelf en besluit het maar te vergeten. Net zoals Bill zei, ik moet mij concentreren op de tour!
Ik zie Bill de badkamer uitlopen en ren er heen om zelf te gaan douchen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.