Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » 2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+] » 2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [7]

2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+]

18 okt 2009 - 19:55

831

2

233



2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [7]

Pov Bill

*Volgende ochtend*

Eindelijk gaan we op tour. Ik heb hier al zo lang op gewacht. We gaan op tour door Europa. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, overal z'n beetje eigenlijk. De tour duurt ongeveer 2 tot 3 maanden. Dat is wel lang weg van huis en mam en natuurlijk Gordon. Mam ga ik heel erg missen, maar gelukkig belt ze vaak en hebben we ook nog msn en webcam! Ik ben nu bezig met de laatste dingen inpakken, want over een half uur staan ze al voor de deur. Gelukkig ben ik al aangekleed en opgemaakt, anders kwam ik echt tijd te kort. In de kamer naast mij hoor ik Tom vloeken en ik krijg spontaan de slappe lach. Tom komt mijn kamer in gelopen en kijkt mij raar aan.
'Ben ik zo grappig?' zegt hij en kijkt mij vragend aan.
'Sorry,' lach ik,' het klonk zo grappig maar ga maar snel verder anders halen we het nooit.'

Tom krijgt een grijns op zijn gezicht en loop weer mijn kamer uit. Na gister hebben we het gelukkig niet meer over die avond gehad. Ik zie dat mam merkt dat we een beetje raar tegen elkaar doen. Maar ik weet af en toe ook niet hoe ik moet reageren na die nacht. Ik merk wel dat Tom steeds meer stiekem naar mij kijkt. Aan de ene kant vind ik het heel irritant, maar aan de andere kant word ik er best wel opgewonden van. Na die zoen is er iets in mij los geraakt waar ik nooit van had gedacht dat het bestond. Ben ik misschien verliefd? Verliefd op mijn andere helft? Kan dat, dat is toch vreselijk strafbaar! Ik zet het snel weer uit mijn hoofd. Concentreer je op de tour, Bill. Dat is veel belangrijker, we zien vanzelf wel hoe het gaat lopen. Ik slaak een diepe zucht en doe mijn laatste koffer dicht. Snel pak ik mijn 2 koffers en zet ze beneden bij de andere spullen. Als ik weer naar boven loop om mijn tas te gaan halen bots ik tegen Tom op die naar beneden loopt. Ik kijk omhoog en zie zijn mooie, bruine ogen in die van mij kijken. Ik smelt door die blik en mijn knieën worden week. Tom likt even snel langs zijn piercing en ik moet mij nu echt vasthouden aan de trap leuning om te voorkomen dat ik val. Onze trans word verbroken door de deur bel. Tom komt ook weer terug op aarde en loopt rood aan. Hij stamelt even en loopt dan snel door. Ik hoor Tom de deur open doen en ik roep snel naar beneden dat ik er aan kom. Ik loop mijn kamer in en zie op mijn bed mijn rugzak liggen, die heb ik nodig. Ik raak weer diep in gedachten. Wat was dat voor moment net? Ik voelde duizenden vlinders door mijn buik heen vliegen en ik wilde hem, zo daar op de trap, zoenen. Gaat alles wel goed? Ik haal diep adem en loop, met mijn rugzak, weer naar beneden. Verstand op nul en lekker weg voor een tijdje! Als ik beneden ben zie ik dat David en mijn moeder staan te praten. De de spullen liggen al in de bus, die voor ons huis staat. Ik kijk om mij heen, op zoek naar Tom. Dan hoor ik ineens iemand mijn naan roepen en ik draai me snel om. Uit het raampje van de bus hangen 3 idioten, Georg, Gustav en mijn eigen broer. Ik krijg een grote grijns op mijn gezicht en loop naar de bus toe. Ik word bij mijn schouder gepakt als ik net de bus in wil lopen. Achter mij staat mijn moeder met tranen in haar ogen. Ze vind het altijd zo leuk voor ons dat we gaan toeren, maar missen doet ze ons heel erg. Ik neem haar snel in mijn armen en knuffel haar helemaal fijn.
'Lieve schat, ik weet niet wat er speelt tussen jullie 2 maar probeer dat uit te zoeken deze komende tijd. Voor jezelf en voor Tom. Je moet onthouden dat ik heel trots op jullie ben en heel veel van jullie hou! Zorg goed voor je broertje en heel veel plezier met de tour,' fluistert mijn moeder in mijn oor.
Even kijk ik verbaasd maar glimlach dan en geef haar een kus op haar wang en knik.
'Tuurlijk, mam. Zal ik doen en je weet dat ik altijd goed op Tom pas, wat er ook gebeurd. Doe Gordon de groeten en ik hou ook heel veel van jou,' fluister ik terug en laat haar los. Ze geeft mij nog een kusje en loopt dan bij mij vandaan, terug naar ons huis. Daar draait ze zich om en zwaait naar ons. Ik loop de bus in en ga naast Tom bij het raam staan. David komt ook naar binnen en de chauffeur start de bus. Iedereen zwaait naar Simone en ik geef haar een hand kus, dan zijn we de hoek om en is de tour officieel begonnen!


Reacties:


cocoloco
cocoloco zei op 19 okt 2009 - 7:19:
yeay!!!! supper leuk!!!
weiter bitte!!


Juliette
Juliette zei op 18 okt 2009 - 20:42:
Yeah, je hebt me niet gewaarschuwd en ben uit mezelf gaan kijken en er waren nog deeltjes ook *trots*

Uit het raampje van de bus hangen 3 idioten, Georg, Gustav en mijn eigen broer.
- plat -
Snel door<3
x