Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » 2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+] » 2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [8]

2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+]

19 okt 2009 - 13:22

1033

0

258



2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [8]

Heel erg bedankt voor de lieve reacties^^ Het klopt dat dit verhaal ook op mijn QUizlet staat, maar ik wilde het hier ook eens proberen^^ Ik zet er gewoon af en toe weer een nieuw deeltje op...

Pov Tom


We zijn nog geen uur onderweg of G&G lopen al te ruziën. Waarover weet ik niet eens, het maakt mij ook eerlijk gezegd niet uit. Het zal wel niks zijn. Altijd als we op tour gaan hebben die 2 wel een keer ruzie. Ik zucht en loop naar beneden, daar zijn de bedden. Het nadeel aan z'n tour bus is, is dat er zulke kleine bedden zijn. Nou ja, we slapen vanavond toch weer in een hotel met luxe bedden. Ons eerste optreden is in Nederland dus dat is gelukkig niet zo heel ver rijden. Ongeveer 6 uur rijden naar Rotterdam, waar ons concert plaats vind. Dus vanavond hebben we waarschijnlijk al een goede nacht rust. Ik plof neer op mijn bed. Er zijn 2 stapelbedden, 1 voor G&G en 1 voor Bill en ik. Ik slaap gelukkig onder en Bill slaapt boven mij. Kan ik hem af en toe een trap geven als hij snurkt.
Wat eigenlijk wel schattig klinkt. Bill is sowieso lief als hij slaapt, zo onschuldig en gelukkig. Boos schud ik mijn hoofd. Nee Tom, niet zo denken over je broertje! Ik moet echt mijn gedachten op een rijtje gaan zetten een deze dagen, want ik word hier gek van. Misschien kan ik er wel met Bill over praten? Nee natuurlijk niet! Wat denk je nou zelf, zo meteen haat hij mij omdat ik het alleen nog maar denk. Want ja het is niet zo, nee Tom houd van de meisjes! Ik lach in mijzelf, maar word dan weer serieus. Dit moet zo snel mogelijk van de wereld geholpen worden.
Ik schrik op uit mijn gedachten als ik de deur van het slaap vertrek hoor dicht gaan. Een tel later zie ik 2 langen benen in een skinnyjeans. Bill!
'He broertje, lach je te slapen?' vraagt hij en gaat bij mij op bed zitten. Ik zie hem moeilijk kijken, hij zit helemaal krom. Het is ook zo klein hier! Ik klop naast mij op het bed, als teken dat hij naast mij moet komen liggen. Hij lacht zijn geweldige lach en komt naast mij liggen. Zo blijven we even een tijdje liggen, samen starend naar het bovenste bed. Ik voel dat Bill zich langzaam naar mij omdraait en mij volledig in zich op neemt. Ik word er helemaal warm van, alleen al de gedachten dat hij voor altijd met zijn warme ogen zo naar mij zou kijken. Dat ik de eer zou hebben hem mijn vriendje te noemen, hem in mijn armen te nemen en te zoenen of gewoon zo te blijven liggen. Ik schrik op uit mijn hele foute gedachten. Nee he, niet weer. Ik word hier langzaam gek! Bill ziet de rare blik in mijn ogen en kijkt mij vragend aan. Ik zucht, eigenlijk wil ik het zo snel mogelijk kwijt. Gewoon zodat hij zou zeggen dat ik het allemaal fantaseer en dat het gewoon een periode is. Ik wil er denk ik niet eens over nadenken het toe te geven. Maar wat toe geven? Ik ben toch niet verliefd? Nee toch? Oké nu moet ik stoppen, want ik loop mijzelf op te fokken.
'Er is niks,' zucht ik dan maar als antwoord, hopend dat hij mij geloofd.
Maar ik had beter moeten weten, we kennen elkaar nou eenmaal al ons hele leven. Bill knikt even maar ik zie dat hij het niet geloofd.
'Ik wil gewoon dat je weet dat jij mij kan vertrouwen, dat je alles kunt zeggen wat je wilt. Ik zal nooit boos worden of je uit lachen. Daar zijn we broers voor,' zegt hij aanmoedigend. Ik lach naar hem en ik voel de zenuwen door mijn lijf gieren. Nee ik ga niks zeggen, niet vandaag. Ten eerste moet ik zelf 100% zeker weten dat ik hem leuk vind. En als dat zo is, ik zeg niet dat het zo is. Maar als het zo is dan komt het gesprek vanzelf wel. Ik heb nu geen zin in ruzie, vlak voor onze concerten.
'Weet ik en dat vind ik heel lief. Dat geldt voor jou natuurlijk precies het zelfde ik zal altijd voor je klaar staan,' lach ik naar hem en Bill geeft mij een knuffel.
'Oh trouwens, ik kwam naar boven om te zeggen dat de lunch klaar is. Helemaal vergeten,' hij lacht verlegen en ik smelt weg in zijn ogen. Even later loopt Bill weg en laat mij alleen achter met mijn gedachten.
Langzaam begint er in mijn hoofd iets af te spelen.

Engel Tom:
Je kan niet op je andere helft vallen, dat is strafbaar en niet gezond. Tom denk goed na voordat je iets kiest, het kan altijd verkeerd aflopen.

Duiveltje^^:
Haha moet je hem horen! Man je kan toch niet kiezen op wie je valt. En trouwens lekker stiekem toch, z'n geheime, verboden liefde. Je bent gewoon te bang om het toe te geven. Je bent verliefd! Open je ogen en wees eerlijk tegen Bill.


Ik stop mijn hoofd in mijn kussen en begin heel hard te gillen. Wat moet ik toch met mijzelf? Waar is die Tom gebleven met de vele meisjes? Komt dit allemaal na 1 avond? Heeft Bill wat wakker gemaakt in mij met die zoen? Duizende vragen stormen door mijn hoofd heen en ik begin alleen maar harder te schreeuwen, alleen vergeet ik nu het kussen. Ineens hoor ik snelle voetstappen het trappetje af rennen en dan word de deur open gegooid. Ik zie Bill zijn bezorgde gezicht en vraag mij af wat hij hier doet.
'Gaat het goed? Ik hoorde je schreeuwen!' zegt hij uitgeput.
Ik kijk hem raar aan maar realiseer me dan dat ik inderdaad geschreeuwd heb.
'Oh nee er was niks, ik stootte heel hard mijn hoofd,' verzin ik snel en wrijf pijnlijk over mijn hoofd. Bill begint te lachen en komt naar mij toe. Gelukkig hij geloofd mij. Mijn broertje komt naast mij zitten en streelt zachtjes over mijn “pijnlijke” plek. Ik sluit genietend mijn ogen en leun tegen hem aan. Zijn hand verplaatst naar mijn rug en streelt dan weer verder. Zijn handen laten vurige strepen na op mijn rug en er ontsnapt een zacht kreuntje uit mijn mond. Geschrokken kijk ik naar Bill maar die merkte het gelukkig niet. Gott, wat ruikt hij lekker. Ik zou hem zo heel lang vast kunnen houden!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.