Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » 2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+] » 2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [9]

2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+]

19 okt 2009 - 13:23

626

0

249



2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [9]

Pov Tom


'Bill! Tom! Eten,' horen we van boven komen en snel staan we op. Alleen nu stoten we allebei ons hoofd. Met de slappe lach en een pijnlijke blik lopen Bill en ik naar boven voor de lunch. Pfff, dat moment scheelde niks, gelukkig kwam de lunch net op tijd!

Pov Bill


Ik weet dat er iets mis is met mijn broertje. Ik zie het gewoon aan zijn onrustige ogen en zijn houding bevalt mij niet. Hij is anders, ik weet niet hoe ik het uit moet leggen, maar gewoon niet de normale Tom. Dat wil niet zeggen dat deze Tom mij niet bevalt, want hij is super lief tegen mij en daar hou ik van^^!! Maar als nog, zo ken ik hem niet. Ik denk dat we maar eens moeten gaan praten, uitzoeken wat er in dat mooie koppie van hem omgaat. Wat mij ook opvalt is dat hij niet meer over “geile wijven”¯ praat, zoals hij dat zo leuk kan zeggen. Totaal geen respect voor meisje, dat is wel zeker. Maar ja dat is dus ook weer anders nu. Eigenlijk bevalt deze Tom mij wel, voor mij zelf, maar ook voor hem. Ik schrik op uit mijn gedachten als er hard op de tafel word geslagen. Geschrokken kijk ik voor mij en zie dat Georg me raar aan kijkt.
'Wat?' vraag ik onschuldig en zet een glimlachje op.
'Je zit te dag dromen, vriend. Ik vroeg je wat,' zegt hij en herhaalt zijn vraag.
'Wanneer heb jij eigenlijk voor het laatst een meisje in je bed gehad,' is de OH zo intelligente vraag van Georg.

Ik haal ongeduldig mijn schouders op, lekker boeiend. De jongens beginnen te lachen, maar ik zie dat het bij Tom wat minder echt is. Ik moet echt met hem gaan praten!
Na de lunch zitten we heel doelloos met zijn 4e op de bank voor de TV, alleen 's middags is er nooit wat leuks.
'Zullen we “doen en waarheid”¯ spelen,' vraag ik opgewonden en klap in mijn handen. Gustav kijkt een beetje moeilijk maar Georg en Tom lachen om mijn reactie en stemmen in. Cool, heb ik al lang niet meer gespeeld en je kan mensen er zo mee voor lul zetten. Heerlijk gewoon!
'Oké, ik mag natuurlijk als eerste! En ik kies.....Georg!' lach ik en kijk zijn kant op.
Georg denkt diep na en zegt dan: 'Doe maar waarheid.'
ik knik goedkeurend en denk diep na. Dan schiet mij opeens iets te binnen en ik lach ondeugend. Georg kijkt mij afwachtend aan.
'Vertel eens...als een fan naar je toe zou komen, een meisje, en ze zou je vragen met haar naar bed te gaan. Maakt niet uit hoe ze er uit ziet. Zou je het dan doen?' vraag ik en wacht op zijn antwoord. Hij begint te lachen en denk diep na.
'Ik denk het wel. Maar ja dat ligt er toch echt aan hoe ze er uit ziet! Maar ik denk het wel,' lacht hij en iedereen schiet in de lach van zijn overtuiging.
'Oké Georg nu mag jij iemand kiezen,' lach ik.
'Ik kies.....Tom!' roept hij en kijkt Tom aan.
'Oké, ik kies doen,'zegt hij en wacht zijn opdracht af.
Georg denkt diep na.
'Jezus, G. ik hoor het hier kraken,' lacht Gustav en geeft Georg een duw. Die valt bijna van de bank en geeft Gustav een duw terug. Ondertussen zijn ze aan het stoeien en krijgt iedereen de slappe lach. Dan herstelt Georg zich weer.
'Oké Tom, je mag kiezen! Of je gaat naakt over straat rennen en besteld een biertje in de kroeg. Of... je geeft je broertje een tongzoen!' Georg lacht zich dood door Tom's reactie en knikt aanmoedigend. Ik zie Tom moeilijk kijken en ben benieuwd wat hij gaat kiezen.
'Je komt er niet onderuit, maat!' lachen G&G en kijken naar Tom en mij.
'Als het echt moet. Dan kies ik...'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.