Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » 2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+] » 2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [10]

2 Hearts, 1 Heartbeat {TwincesT} [16+]

19 okt 2009 - 13:24

673

0

214



2 hearts, 1 heartbeat {twincest} [10]

Pov Tom

Ik weet echt niet wat ik moet doen. Eigenlijk kan ik niks anders kiezen dan Bill, want die sukkel van een Georg vergat even dat we in de tour bus zitten. Maar goed, durf ik dat wel? Ik schiet in de lach, Tom durft alles. Oké 1 ding, ik moet veranderen. Dat weet ik zelf maar al te goed minder one-night-stands en iets minder zelf verzekerd mag ook wel. Ik weet niet hoe, maar Bill heeft er voor gezorgd dat ik anders tegen dingen aan ga kijken, met meer respect. Daarvoor ben ik hem dan ook dankbaar, maar wat er verder met mij gebeurd? En ik weet donders goed dat Bill niet het zelfde voelt als ik voor hem! OKÉ, OKÉ!!! Ik geef het toe.......
Ik ben verliefd op mijn broertje!
Whooo, was dat nou zo moeilijk? Opgelucht haal ik adem, ik heb het in ieder geval aan mijzelf toe durven geven. Dat is al heel wat, maar nu moet ik mij hier uit zien te redden. Ik wil niets liever dan Bill vol op zijn bek pakken, maar ja dat mag ik natuurlijk niet laten zien. Al helemaal niet laten merken aan mijn lieve broertje!
'Als het echt moet. Dan kies ik...Bill zoenen,' antwoord ik en ik zie iedereen verbaasd kijken.
'Ja is toch simpel, ik heb geen zin in naakt foto's over het internet,' zeg ik zo simpel mogelijk. Gewoon net doen alsof het mij niks doet, daar kom je het verste mee.
Bill schiet in de lach, maar ik zie zijn blik veranderen als ik naar hem toe loop. Voorzichtig leg ik mijn handen om zijn gezicht en druk mijn lippen op die van hem. Eerst aarzel ik maar lik dan snel even met mijn tong langs Bill's lippen. Hij opent zijn mond en laat mijn tong toe. Het is net als de eerste keer. Hij is heel zacht en warm en smaakt vreselijk lekker. Ik kan hier echt verslaafd van raken, hij is mijn eigen soort drugs! Het is nu wel minder heftig dan de vorige keer, maar dat komt omdat Gustav en Georg er bij zitten. En trouwens ik heb z'n gevoel dat Bill het niet prettig vind. We laten elkaar snel los en ik bloos. Bill kucht even en gaat dan terug op de bank zitten.
'Pfff, heftig,' fluit Gustav en Georg begint te lachen.
'Ik ben eigenlijk best wel moe,' zegt Bill en verdwijnt naar beneden.
'Ik ga ook even slapen dan ben ik zo weer helemaal fit!' fluit ik vrolijk en huppel naar beneden. Ik ben echt veel te vrolijk. Als ik bij de deur van de slaapruimte aan kom, sta ik stil van een geluid aan de andere kant van de deur. Als ik beter luister hoor ik dat Bill ligt te huilen. Geschrokken duw ik de deur open en ga naast hem op zijn bed zitten.
'Wat is er broertje?' vraag ik bezorgd en wil een hand op zijn rug leggen, maar die word er fel van af geschud en Bill vliegt overeind.
'Blijf van mij af! Ik weet waar je mee bezig bent,' sist Bill boos.
Ik schrik van zijn reactie en kijk hem vragend aan. Wat heb ik verkeerd gedaan?
'Je gebruikt me!'schreeuwt hij boos en kijkt mij woest aan.
Ik hem gebruik? Hoe komt hij daar nou bij!!
'Hoe kom je daar nou bij, ik zal je nooit zo iets aan doen!' fluister ik en kijk hem verdrietig aan. Zijn worden doen pijn, ik heb het gevoel dat mijn hart word weg gerukt!
'Ik snap al waarom je zo veranderd bent! Je denkt, ik kan die Bill mooi gebruiken als afkick middel. Maar nee broertje, zo werkt dat niet. Ik laat mij niet gebruiken en al helemaal niet door zijn player als jij!'schreeuwt Bill steeds bozer en zijn lieve gezichtje word helemaal rood.
Ik krijg tranen in mijn ogen, nog nooit heeft iemand mij zo recht in het hart gestoken. Er is maar 1 manier om het goed te maken! Maar of dat de goede weg is, weet ik zelf ook niet. Stel je voor dat hij dan nog bozer word dan hij nu is!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.