Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Thank you for loving me -TC » Caught on camera [1]

Thank you for loving me -TC

19 okt 2009 - 17:21

357

1

228



Caught on camera [1]

Dit is onze eerste TC, dus wees niet te hard met je mening (A) Dit is het eerste hoofdstuk, laat even weten wat je ervan vindt !

Tom pov
Ik laat me op de bank bij Georg thuis vallen en wacht tot iemand de tv aandoet, omdat ik daar grofweg gewoon te lui voor ben. 'Ach gossie is Tom weer te lui om de tv aan te doen?' Vraagt Bill sarcastisch. Ik geef hem een flauwe glimlach en negeer hem dan gewoon weer. Georg komt binnen wandelen met een grote bak pocorn en nog een bak skittles. YUMMIE SKITTELS <33. Verlekkerd staar ik naar de gekleurde snoepjes in de glazen kom en sta op om een paar te pakken. 'En hiervoor wil onze Tom wel weer opstaan hè?' Vraagt Bill arrogant. 'Pfff.. queen Bill' mompel ik. 'Wat zeiden we Tom?' Ik kijk hem aan, hij heeft een wenkbrauw opgetrokken en kijkt me achterdochtig aan. 'Laten we ons gewoon maar even stil houden hea, Billa?' Sjaggo kijkt Bill me aan, rolt met z'n ogen en begint een gesprekje met Gustav. Hij heeft er altijd zo'n hekel aan wanneer ik hem Billa noem. Ik zak onderuit op de bank en prop een aantal Skittles in m'n mond. Georg start de Dvd (voor de noobjes onder ons; Caught on camera. en ja ze worden de hele tijd gefilmt' Omg, wat raar eigenlijk om jezelf zo te zien.

Bill pov

Wat is Tom soms toch ook de luiheid himself, gewoonweg irritant. En mij dan ook nog Billa noemen, hij wéet dat ik dat niet leuk vind. Niet dat ik me er nog iets van aan trek hoor, eerder wel altijd, maar ach ben eraan gewend geraakt denk ik. Oké Bill, concentreer je maar even op de dvd. Tom doet dit wel vaker, waarom je er nu zoveel van aantrekken? Ik besluit me maar gewoon te concentreren op de dvd. Wat raar eigenlijk om jezelf zo te zien. Natuurlijk google ik mezelf stiekem wel eens, en soms kijk ik ook wel filmpjes van ons op youtube. Maar zo'n dvd is toch net ietsje anders. Ik ga onderuitgezakt naast Tom zitten en kijk aandachtig naar ons. 'KLETTERN MIT GEORG UND GUSTAV' Komt er in beeld. Tom en ik beginnen te juichen en Gustav en Georg grijzen. Geïnteresseerd kijken we alle 2 dvd's af.


Reacties:


VampireFangs zei op 19 okt 2009 - 18:29:
Ik zal niet te hard zijn,maar
YUMMIE SKITTELS <33
Dat kan je beter veranderen.
"Yummie skittles"
Kan ook best zonder die hartjes en zonder in hoofdletters getypt te zijn.
Verhalen zijn lekkerder lezen zonder allerlei "smileys"
Snap/pen je/jullie?

Sorry,dat moest ik echt even zeggen.
Verder is het goed.