Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » Spaghetti-trauma [20]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

19 okt 2009 - 20:38

364

2

190



Spaghetti-trauma [20]

volgende dag, 's avonds
Taylor pov.
Het was 8 uur. Tuurlijk zou ze te laat zijn. Zo was Robyn. Ik weet nog dat ze altijd zei: 'Ik ben niet te laat, jij bent gewoon te vroeg.' Ik lachte bij die herinnering.
Ik zag haar op me aflopen. 'Goede avond, schoonheid.' Ze giechelde, en ik schoof haar stoel naar achter zodat ze kon gaan zitten. Ze zag er geweldig uit. Modieus, maar toch haar eigen stijl.


Robyn pov.
'Nee, je bent niet te laat. Ik was zeker te vroeg?' hoorde ik Taylor in m'n oor fluisteren. Ik bloosde een beetje terwijl Taylor plaats nam tegenover mij. 'Ik dacht niet dat je je dat nog zou herinneren van alles wat we hebben meegemaakt.' Bitchy opmerking. Ik zag Taylors mondhoek een klein beetje omlaag trekken, maar hij wist het goed te verbergen. Niemand zou het gemerkt hebben, buiten ik. 'Sorry. Ik dacht nog zo dat ik vriendelijk tegen je kon doen vanavond.' 'Geeft niks. Ik heb het verdiend.' Hij schonk me een oogverblindende glimlach, die ene glimlach waar ik vroeger zo smoor op was. 'Zeg eens, hoe was het shoppen gisteren? Ik had je gezien, maar aangezien Ashley en Pixie erbij waren...' 'Shoppen was best wel fijn. Alleen heb ik totaal geen zin in het twintigduizend keer die jurk aan en uit te doen om hem aan te passen. Zo frustrerend.' We lachten allebei. Toen was er stilte. Taylor probeerde in mijn ogen te kijken, en dus keek ik maar op de menukaart. 'Wat neem jij?' vroeg ik om de stilte te verbreken. 'Mweuh, ik denk dat ik voor spaghetti ga. Jij?' Oh-ooh. Spaghetti-trauma. Aan de lach op zijn gezicht te zien wist hij verdomd goed waar ik aan dacht. Ik begon te grijnzen. 'Ik neem wel een tosti.' Taylor knikte goedkeurend en wenkte de ober. 'Een fles witte wijn, een spaghetti en een croque monsieur alsjeblieft.' De ober verdween weer. Een andere ober kwam de wijn brengen. Taylor en ik proostten. 'Moge Ashton en jij nog een fun huwelijk hebben, met niet al teveel trauma's en veel party's!' 'En voedselgevechten!' We lachten allebei, en dronken toen ons glas wijn ad fundum op. Dit ging zo niet goed aflopen, maar... who cares?!


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 21 okt 2009 - 18:31:
Hmm.. Moeilijk. Eigenlijk passen ze wel goed bij elkaar.. Maar ashton is ook lief..
Anyway, snel verder<3


Kayley
Kayley zei op 19 okt 2009 - 20:46:
I do not care! ^^
Ik vind Taylor & Robyn nog steeds leuker als Ashton & Robyn.
En nu moet jij héél snel verder gaan!
Btw, sorry voor de slechte reactie keer op keer,
je verdient er echt veel betere.
Maar ik ben moe, en dood, en eigenlijk ben ik maar halfdood omdat ik anders niet kan typpen. (Dat is wel slim he ^^)