Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I've fought me to the hospital, can I ever go back on stage? (House M.D. Ft. TH) (afgelopen) » *5*

I've fought me to the hospital, can I ever go back on stage? (House M.D. Ft. TH) (afgelopen)

21 okt 2009 - 14:45

414

6

286



*5*

[Cuddy pov]

Ik ga naar het kantoor van House maar als ik de deur wil openen merk ik dat hij op slot is. Ik voel aan de deur van het bijkantoor maar voel dat ook deze op slot is. Opnieuw ga ik naar de deur van het kantoor en zie dat House staat te golfen met zijn stok en tennisbal. Met mijn platte hand sla ik enkele keren op de deur zodat hij me opmerkt. Eindelijk kijkt hij op. "Wacht een secondje!!" Met zijn stok duwt hij tegen zijn bal, die in de geïproviseerde hole beland, en legt dan zijn stok neer. Hij doet zijn winterjas aan, die op de zetel in zijn kantoor lag, en komt dan de deur opendoen. "Gregory's golfkantoor. Kinderen zijn niet welkom, net zoals honden en andere niet-menselijke wezens. 10 euro voor vrouwen, 12 euro voor mannen en 7 euro voor zwangere mannen en vrouwen. Voor jou is het dus 7 euro." "Ik kom niet om te golfen, en ik b en niet zwanger!!" "Waarom ben je dan hier?" "Waarom draag je die winterjas?" "Omdat je me er opslag voor geeft." "Nee, je krijgt opslag als je die witte jas daar op de kapstok aandoet." "Je zei, en ik citeer; Op voorwaarde de je JE jas draagt. Je zei niet welke, en aangezien dat dit ook een jas van mij is...." Ik zucht. "Ruim je kantoor op en, draag die verdomde jas!" Zeg ik nog voor ik naar mijn kantoor ga.

[Cameron pov]

Samen met Chase en Foreman zit ik in de vergaderruimte terwijl House in zijn kantoor zit te bowlen met zijn tennisbal. We kijken het dossier van Gustav in en brainstormen oveer wat er met hem zou kunnen zijn, maar vinden geen enkel verklaring. "Ik weet het echt niet meer!" zucht Chase. "inds dat hij hier is heeft hij niets meer gehad. Hij is kerngezond!" "Er moet toch een reden zijn voor dat voorval op dat concert." "Misschien was het gewoon toeval, dopor de stress ofzo." "We kunnen hem even goed laten gaan." "Geen denken aan!" We draaien ons om en zien Cuddy staan. "Ze hebben het ziekenhuis een miljoen euro geschonken. Jullie moeten vinden wat hij heeft, en waar zit House?!" We wijzen naar zijn kantoor waar hij nog steeds aan het bowlen is. "Hij heeft zijn golfbaan omgebouwd tot bowlingbaan." Ze zucht en gaat naar zijn kantoor. We horen haar House een preek geven en sluipen met het dossier van de patiënt in onze handen het bijkantoor uit.

[Reacties??]


Reacties:

1 2

Eliros
Eliros zei op 13 juli 2010 - 10:00:
"Gregory's golfkantoor. Kinderen zijn niet welkom, net zoals honden en andere niet-menselijke wezens. 10 euro voor vrouwen, 12 euro voor mannen en 7 euro voor zwangere mannen en vrouwen.

"Hij heeft zijn golfbaan omgebouwd tot bowlingbaan."


chocojunk
chocojunk zei op 12 feb 2010 - 20:36:
Ik zie het al helemaal voor me, House is geniaal, en ik wil ook bowlen o.o


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 8 dec 2009 - 15:45:
Ik zie het echt voor me x'D
geweldig :3


SunShine
SunShine zei op 2 dec 2009 - 21:20:
Ge-wel-dig! x'D
&& Oeeh, ze moeten vinden wat er met Gustav scheeeeelt! Ö
xx.


XAngelGiirlX zei op 21 okt 2009 - 21:54:
Mwhaha bowlen x'D
Dat zie ik House echt nog wel doen x']
En die reacties van hem af en toe x']
Net alsof jij hem gewoon persoonlijk kent =O
Of je hebt dezelfde humor x']
Anyways; ik vind dit wel een leuk verhaal :'D
Xnel verder? :'3