Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Tokio Hotel Hotel in Tokio (afgelopen) » Deel 5

Tokio Hotel Hotel in Tokio (afgelopen)

21 okt 2009 - 20:57

439

5

307



Deel 5

Voor Mak omdat ze ziek is en omdat ze echt snel moet beter worden want dat verdient zo een lieve aliėn als Mak niet <"3

Faith [POV]:
Ik liep een trap op. Ik kwam in een gang met 6 deuren. Dit keer hingen er naam plaatjes op de deur. Ik begon bij Gustav en daarlangs was Georg en dan kwam Tom en dan Bill. En er was nog een deur voor Simone en Gordon. En op 1 deur hing niets. Natuurlijk ging ik daar binnen. Het was een gigantische studio met allemaal muziek instrumenten. Ik kon het niet laten om helemaal naar binnen te gaan. Het is mijn slechte eigenschap, nieuwsgierig zijn. Er lag een songtekst en een micro. Ik hield van zingen dus nam ik de micro.


Zoom into me
Zoom into me
I know you’re scared
When you can’t breathe
I will be there
Zoom into me


Ik vind het een prachtig liedje. Mijn Engels is niet goed. Wat wil je als je 9 bent. Opeens stond Bill in de kamer. Ik schrok me dood. “whaaw”¯ gilde ik. En liet bijna de micro vallen. “Rustig maar”¯ lachte Bill. “Eehum, sorry dat ik aan je spullen zat maar ik vind zingen leuk”¯ zei ik verlegen. Bill gniffelde even en ging zingen. “Ik hoorde je zingen, doe nog eens”¯ zei Bill. “Eehum echt?”¯ vroeg ik. “Nee nep”¯ zei Bill met een grijns. Hij gaf me een knipoog. Ik schraapte mijn keel en zong weer het liedje. “Je stem is prachtig”¯ zei Bill. ik bloosde lichtjes. “En nu moet jij zingen voor me”¯ zei ik. Bill grijnsde en schraapte zijn keel. Even dacht hij na en zong nu een liedje. Het was prachtig. “Hoe noemt het liedje?”¯ vroeg ik. “An Deiner Seite”¯ zei Bill. “prachtig echt!”¯ zei ik. Bill glimlachte. “Kom, we kunnen beter hier weg, want als Tom weet dat hier iemand is geweest dan ‘flipt’ hij”¯ lachte Bill. “owja? wat doet hij dan”¯ zei ik. Ik keek hem aan. “Dat wil je niet weten”¯ lacht Bill. Nu nam hij me op. “Wat doet hij dan?”¯ vroeg ik weer. “Dan geeft degene die het gedaan heeft een kieteldood”¯ grijnsde Bill. Ik lachte.
Bill zette me even neer. “Kom op mijn rug, dat is iets gemakkelijker”¯ zei hij met een lach. Ik sprong op zijn rug. “Je haar zit in de weg”¯ zei ik met een lach. Bill lachte en liep met mij op zijn rug de trap af naar de keuken toe. In totaal waren we met 10 kinderen. 6 jongens 4 meisjes. met mij er bij natuurlijk hé. Ik ging langs Taylor zitten. Bill verdween de keuken in. “En wat schaft de pot?”¯ vroeg een meisje die tegenover me zat. “Frietjes!”¯ zei het meisje langs haar. “Ik ben Elly en dit is Iluna”¯ zei het meisje dat tegenover me zat.


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 21 okt 2009 - 22:37:
Ik wil dat ik ook kan zingen=(
Maar helaas kan ik alleen valse geluiden voortbrengen=(
Anyways,
snel meer<3


VampireFangs zei op 21 okt 2009 - 21:12:
Gé wel dig
-voelt zich meteen beter-
thank you so much liebe<3


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 21 okt 2009 - 20:50:
Verder<3


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 21 okt 2009 - 20:49:
Leeukk
Ik hou echt van Faith en van dit verhaal <3
Snel verder dan maaar??


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 21 okt 2009 - 20:36:
WHHIII, verder!!!!!