Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond » 8

Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond

5 jan 2016 - 16:39

944

0

395



8

Bill:
Rond een uur of vier schrok ik wakker. Ik hoorde dat Milou onrustig kreunde en ze draaide onrustig heen en weer. Haar gezicht toonde paniek dus besloot ik haar wakker te maken.
‘Milou? Word wakker. Ik ben het, Bill. Volgens mij droom je naar.’ Milou opende haar ogen en toen die mij zagen klemde ze zich aan mijn arm vast.
‘Weer die nachtmerrie.’ Zei ze terwijl ze haar ogen stijf dichtkneep.Ik suste haar en aaide haar wat ongemakkelijk over haar hoofd. Ze ademde een paar keer diep in en uit.
'waar ging je nachtmerrie over?' vroeg ik fluisterend om Tom niet wakker te maken.
'Ik heb geen idee. Ik weet alleen dat ik helemaal alleen ben, maar dat er van allerlei kanten naar me gewezen wordt. Alsof ik wat mankeer.' Ik bleef haar hoofd strelen en maakte een bedachtzaam geluid.
'Wat maakt dat zo eng?'
'Er wordt van alles geroepen, maar ik versta het niet. Ik kan niets terug zeggen en als ik mijn mond open dan voelt het alsof ik geen stem meer heb.' Mijn hand werd fijngeknepen onder de hare, maar dat maakte me niets uit.
'Wat je niet verstaat, dat kan je dan toch niks doen? Tom en ik zijn er om je te steunen.' Ik gaapte hevig en knipperde met mijn ogen om wakker te blijven.
'gelukkig wel. Dank je Bill.' Ik maakte een goedkeurend geluidje, rolde op mijn rug en stak mijn arm uit.
Zonder iets te zeggen kroop Milou naast me en kon ik mijn arm om haar heen slaan. Diep van binnen maakte mijn hart een sprongetje, maar ik was te moe om er echt op te reageren. Ik hoorde op de achtergrond Tom een snurkend geluidje maken en mijn ogen vielen weer dicht.

Milou:
Ik werd wakker van de wekker die af ging. Ik opende mijn ogen en zag dat ik bij Bill in zijn armen lag. Ik herinnerde me weer dat ik ’s nachts was wakker geworden en daarna in een rustige slaap was gevallen bij Bill. Bill was ook wakker geworden en keek mij nu aan. Hij lachte en ik kreeg een warm gevoel. ‘Milou zou je van mijn arm af willen?' Hij gebaarde met mijn hoofd naar zijn arm en snel ging ik overeind zitten. Bill zwaaide zijn arm heen en weer om er weer bloed door te laten stromen en stond daarna zuchtend op. Ik draaide me om naar mijn wekker en schakelde die uit. Bill zat inmiddels boven op Tom en probeerde hem wakker te krijgen.
‘hij slaapt echt te vast hoor!’ gromde Bill. Ik kreeg een idee en rende snel naar beneden. Ik kwam terug met een ijsklontje in mijn hand en liep naar Tom. Ik sloeg de dekens weg en pakte zijn pyjamabroek. Ik trok een stukje van zijn onderbroek omhoog en liet daarna het ijsklontje erin glijden. Tom werd gillend wakker.
‘aaaaah! Dat is koud. Haal het er uit, nu!’ riep hij en hij sprong op. Het ijsklontje gleed uit zijn onderbroek. Hij raapte het ijsklontje op en gooide die nijdig in mijn prullenbak.
‘niet leuk. Jij hoort onschuldig en lief te zijn.’ Zei hij wijzend op mij toen Bill en ik begonnen te lachen.
‘je bent anders wel wakker!’zei Bill lachend terwijl we elkaar een high-five gaven. Tom zuchtte diep en pakte zijn kleding. Ik liep naar de badkamer om mij om te kleden en daarna liepen we gezamelijk naar de badkamer waar ik extra tandenborstels tevoorschijn haalde.

'goedemorgen slaapkopjes.' Ik werd begroet met een zoen op mijn voorhoofd door mijn moeder terwijl we aan de ontbijttafel aanschoven.
'Wat was je nou aan het doen met die ijsklontjes?' Vroeg mijn vader en ik keek grijnzend vanuit mijn ooghoek naar Bill.
'Wek service bieden.' Zei ik luchtig waarna Tom naar me gromde. Mijn vader knikte en verdween met zijn hoofd weer in zijn krant. Na het ontbijt pakte wij onze spullen en gingen we op weg naar het huis van Tom en Bill om de juiste schoolboeken te halen. We stonden bij de voordeur toen iemand achter ons langs fietste.
'Wooh! serieus?!' Toen ik achterom keek waren de roepende personen al voorbij gefietst. Tom draaide mij om en trok me mee naar binnen terwijl Bill de deur sloot. Snel raapte we onze spullen bij elkaar en daarna gingen we op weg naar school.

‘Hé tortelduifjes, was het slapen gister leuk? Ik heb gehoord dat de weirdo’s eindelijk de leeftijd van vijftien hebben bereikt? En hoe voelt dat jochies? Bij een meisje slapen? Vast de eerste keer hè?’ Met deze zin opende Boy onze ochtend en ik stond in de deuropening stil. Boy lachte en Tiffany giechelde mee. Ik wilde er iets op terug zeggen, maar Bill was me voor.
'arme Boy. Hij wilt op de hoogte worden gesteld. Waarschijnlijk om tips te krijgen aangezien hij zó onzeker is over zichzelf!' Het gelach verstomde gelijk en Bill praatte door.
'Nou Boy, ik kan je vertellen dat Tom en ik inderdaad vijftien zijn geworden en we hebben gewoon geslapen bij Milou. Ik weet niet waar jij het over hebt maar wij hebben respect voor meiden. Maar ja dat is niet zo van jou te zeggen. Of ben je die keer in de douches vergeten?’ Bill draaide zich om naar mij en gebaarde naar onze tafels waar we ging zitten. Boy stond nu met zijn mond vol tanden.
‘WAT?! En je zei dat er niemand was!’ riep Tiffany. Ik keek naar Bill die nu rood werd.
‘Bill… wat heb jij gezien?’ vroeg Tom langzaam aan hem. Op de achtergrond was de aandacht nu verschoven naar een Boy en Tiffany die hevig stonden te kibbelen tegenover elkaar.
‘iets wat jullie niet willen weten.’ Zei hij met een scheve grijns rond zijn mond.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.