Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Diamonds Aren't Forever » Chapter 1

Diamonds Aren't Forever

23 okt 2009 - 13:21

634

3

163



Chapter 1

Vandaag is mijn eerste dag op mijn nieuwe school. Ik ben net verhuisd naar Atlanta, USA. Eerst woonde ik in Nederland. Vorig jaar zijn we hier op vakantie geweest en sindsdien willen mijn ouders hier heen verhuizen. Na ongeveer een half jaar vonden ze een huis. Het is niet super groot of zo maar voor 3 mensen is het groot genoeg.

Ik open de auto deur en stap uit. Als de auto uit zicht is haal op diep adem en loop richting de school. Hij is groot en heb dus geen idee waar ik heen moet, en mijn Engels is ook niet echt super. Ik loop naar de deur waar Administration op staat.‘Ik ben nieuw hier en ik kom mijn rooster ophalen.’‘Wat is je naam?’‘Isabella van Huizen.’ Hij geeft me mijn rooster. Als ik weg wil lopen bots ik tegen iemand aan.‘Sorry!’ en begin hem te helpen met zijn boeken op rapen.‘It’s oké.’ Ik geef hem zijn boeken en lach even naar hem.‘Euhm mag ik je wat vragen? Weet je misschien waar lokaal 13b is?’‘Ja, loop maar mee ik moet ook naar dat lokaal toe. Trouwens ik ben Justin.’‘Isabella, maar noem me maar Bella.’‘Hier is het.’ Hij opent de deur en we lopen het lokaal in.‘Justin kom hier zitten!’ zegt een meisje met geblondeerd haar en te veel te veel make up. Barbie. Ik draai even met mijn ogen.‘Jij moet Isabella zijn?’ ik knik.‘Vertel is wat over jezelf.’‘Ik ben Isabella van Huizen maar word altijd Bella genoemd en ik ben 15 jaar.’‘Zijn er nog vragen voor Bella?’ Justin steekt zijn hand op.‘Waar kom je vandaan en waarom ben je hier heen verhuisd?’‘Nederland, omdat mijn ouders heel graag hier wilde wonen toen we hier vorig jaar op vakantie waren geweest.’‘ Dank je wel Bella, ga maar naast Justin zitten.’ Ik loop naar mijn plek toe en krijg een vuile blik van dat meisje met blond haar.‘Let maar niet op Pascal, ze is nogal hoe zal ik het zeggen, een bitch.’ Pascal zo heet ze dus. Ik knik.‘Oké jongens let even op we gaan nu al beginnen met het project zodat we op tijd klaar zijn. We gaan dit jaar een zelf geschreven stuk doen. En ik wil een meisje en een jongen die graag de hoofdrol zouden willen.’ Meteen gaan alle handen omhoog behalve die van mij en Justin. Acteren is niet echt mijn, hoe zeg je dat, roeping.‘Bella en Justin.’ Ik kijk geschrokken naar de leraar. Als ik om me heen kijk zie ik allemaal teleurstelde gezichten.‘Meneer, misschien is het beter als je iemand anders kiest voor de hoofdrol.’‘Nee ik wil jou en Justin.’ Ik kijk naar Justin en die lacht even lief naar me.‘Hier zijn jullie scripts en lees het maar goed door, want volgende week beginnen we met oefenen.’ Bladzijde voor bladzijde kijk ik naar mijn tekst. Ik zucht als ik lees dat ik met hem moet zoenen. Gelukkig de bel. Ik pak mijn spullen en stop ze in mijn tas. Als iedereen de klas uit is loop ik ook het lokaal uit.‘Wil je bij mij komen zitten?’‘Justin je laat me schrikken. Maar is goed.’ Samen lopen we richting de kantine.

School eindelijk is het af gelopen. Als ik naar buiten loop zie ik dat me moeders auto er al staat. Zuchtend loop ik het plein op richting mijn moeders auto.‘Mam! Ik heb toch gezegd dat ik met de bus zou gaan!’‘Dat weet ik schat, maar ik ben gewoon bezorgd het is je eerste dag.’ Wat haat ik dat aan haar. Dat doet ze nou altijd. Boos loop ik richting de bus halte.‘Heey Bella!’‘Hey.’ Ik heb nu geen zin om tegen Justin te praten. Alleen loop ik nog steeds met de vraag waar ik hem nou van ken want ik herken hem van iets. Het zal vast niet iets boeiends zijn of zo.


Reacties:


xColour
xColour zei op 9 nov 2009 - 14:14:
ssnel verder!!!!!!!!11


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 23 okt 2009 - 17:43:
Leuk verhaal <3

Snel verder!


Juliette
Juliette zei op 23 okt 2009 - 13:25:
Zuchtend loop ik het plein op richting mijn moeders auto.‘Mam! Ik heb toch gezegd dat ik met de bus zou gaan!’

Aaah, hoe genant
Het zou typisch iets voor mijn moeder zijn. Die zou alleen luid zingend de school binnen komen en mij om laten roepen door de omroepding (kan even niet op de naam komen) omdat ze mij niet zou kunnen vinden en als ze me dan heeft gevonden gaan springen en keihard mijn naam gillen-.-
Maar dat doet er even niet toe.

Bella is zo'n leuke naam<3
En Justin is een schatje<3
En het verhaal is leuk<3
Snel door